Jagna 26.01.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Malowanie i glazura...Ach, jak to pięknie brzmi....http://gify.mjw.pl/gifs/milosc/00000020.gif Czupurku, jak to będzie cudnie wyglądać z tym Twoimi luksferami...Mrrrau! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.01.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Jagna - tyż mam taką nadzieję, ale jeszcze chwilkę muszę poczekać Nurni - ja nic nie dozuję i piszę na bieżąco. A podbitka jeszcze się robi - została połowa chałupy do obicia. Whisper - też czekam żeby spycha wpuścić, bo o ile chatka pomału nabiera wyglądu, o tyle wokół masakra: glina, woda, woda, glina, doły, pagórki, etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.01.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Czupurku Wszystko po kolei, spokojnie, wytrwale a pięknie będzie bardzo szybciutko. Zobaczysz! Pozdrowionka dla psiaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.01.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Ania - nic innego nie pozostaje jak - spokojnie również twoje zwierza pozdrawiam Rolfi spory byk się zrobił i dostał indiański przydomek "kręci pupa" - bo, wchodzi i wychodzi, wchodzi i wychodzi, za oddźwiernych robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.01.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Szybko te "maleństwa" rosną. Rudek jest słuszny, Kora też grubokoścista panna, ale anielski wzrok jej został. I potrzeby przytulania Twój mam nadzieję zaczął jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.01.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 o tak, od m-ca wciąga jak odkurzacz. ale było ciężko. zmieniłam karmę na royala i karmienie 2 razy dziennie. skutek pozytywny: pies pilnuje swojej pory karmienia i z miską rozprawia się w minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.01.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No to super! Moja, jak byliśmy ją oglądać, była tym szczeniakiem, który nie wychodził z miski, mimo, że już pusta była Zatem podobnych problemów na szczęście nigdy nie miałam. Też ją karmię dwa razy dziennie, staram się urozmaicać menu i na przykład wczoraj odkryłam, że moja psina lubi gruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 27.01.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Ale macie fajnie - a nasza bestyjka miała ostatnio testy alergiczne robione Nic na nich nie wyszło więc na 99% to alergia pokarmowa. Od ponad 2 miesięcy jest na jednej karmie hypoalergicznej. Już ją chce poskręcać jak poczuje inne jedzenie - a tu całkowity zakaz. Za kilka dni zaczynamy wprowadzanie pojedynczych składników jedzonka - pewnie Tośka się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.01.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 to smutne i problematyczne trzymam kciuki za zdrówko bestyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-iva- 28.01.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Jestem pod wrażeniem Zwłaszcza luksferów - podobały mi się "od zawsze", no i oranżerii ) Gratuluje i będę śledziła postępy ! Powodzenia życzę . No i dobrego pomysłu na naświetle w drzwiach wejściowych )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 czupurku - obejrzyj sobie przypodłogowe, parkietowe listwy Barlinka. Miałam taki sam pomysł jak Ty czyli jasne podłogi a listwy calvados. Jedyne jake nam przypasowały to właśnie ten Barlinek tylko kolor nazywa się badi, calvadosu chyba nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.02.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 dzięki za podpowiedź. dam znać jak mi poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.02.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 aj,aj, aj....jaki to fajny czas kiedy się maluje i płytkuje.....domek się tak bardzo zmienia w porównaniu do szaro-burej posadzki i tynków miłego urządzania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.02.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Czupurku, ale się ubawiłam Za pieniądze zaoszczędzone na dekorach ubrałaś się i umeblowałaś pół domu! To się nazywa kobieca przedsiębiorczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ty masz rację! jaka ja jestem przedsiebiorcza! no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.02.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Też bym tak chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 czupurku - ależ kobitko szalejesz z zakupami Zdjątka prosimy tego co już jest zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ze zdjątkami gorzej. z cyfrowych aparacików mam na stanie 2, ale w komóreczkach, więc jakość zdjęć na etapie kolorów jest niestety słaba. ale postaram się, postaram. szkoda, że dekory nie ksoztowały o 1tys. drożej - teraz starczyłoby i na aparacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 czupurku - bo wybrałaś nie te dekory co trzeba Trzeba było wybrać te droższe a wtedy na aparacik by starczyło a może by jeszcze coś zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.02.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Zbieram dośwaidcznia jak zaoszczędzić na aparat Czupurku prosimy o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts