czupurek 09.05.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 szkoda, że nie powiedziałaś kawkę by zaparzyła dlaczego nie chciałam drewnianych? a kto to wie, chyba mam jakiś uraz. no i okna mam białe pcv więc chciałam żeby parapet się wtapiał, a nie eksponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.07.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Żebyście widzieli te korzenie, które wyciągałam łapkami - wielkości dorodnej marchewki ... Czupurku - ale jesteś dzielna Też wiem co to chwasty chociaż na razie nie zwracam na nie uwagi. Wiadomo - budowa trwa. Jednak kilka dni temu trochę wstyd mi się zrobiło, że na końcu działki pod samym płotem sąsiadów rosną dorodne (1,4m) pokrzywy i poszedłem je wykarczować łopatą. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 dzięki z chwastami już prawie koniec ale dzielniejsza była twoja małżonka (o czym już pisałam na twoich stronach) jak ją zmusiłeś do nieludzkiej pracy pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 czupurku - jak zwykle czyta się Ciebie fajnie z roślinkami tez tak mam......złapałam sie nawet na tym ze biegne do szkółki ot, tak sobie...żeby tylko popatrzeć co tam mają nowego ...mrówek też tyle mam....najgorsze że one włażą tabunami na niektóre rośliny...i nie wiem czy im nie szkodzą pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.07.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 dzięki za odwiedziny z tymi mrówkami to, już sama nie wiem czytałam, że i szkodzą i nie szkodzą. i bądź tu człeku mądry. tak roślinki nowy nałóg również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.08.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 czupurku - mam nadzieję, że meldunek nie przeszkodzi Ci w pisaniu dziennika dalej ...sama wszak napisałaś że jeszcze parę rzeczy zostanie do zakończenia pozdrawiam cieplutko z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 no właśnie tak sobie wymyśliłam, że na tym skończęw przeciwnym razie będę ciągnąć wpisy w nieskończoność. w tym roku to, w następnym tamto - czyli flaki z olejem ale z forum nie znikam, nie umiem już. a o postępach dam ewentualnie znać w galerii zdjęć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 01.09.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Czupurku, gratuluję i "zazdraszczam" oficjalnego zakończenia budowy! Powodzenia w wykańczaniu! Pewnie, jak to zwykle bywa, bedzie ono trochę trwało, ale jesteś na "swoim" i nie musisz się spieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Koks - nie zazdraszczaj, aż tak nie ma czego. lepiej oglądać się na tych co mają już wszystko na tip toppozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 02.09.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Czupurek, ja jednak będę obstawała przy swoim - "zazdraszczam", bo urządzanie własnego domu i ogrodu, to sama przyjemność! Nawet jeśli nie za bardzo jest kasa i do wszystkiego dochodzi się małymi kroczkami! Ci, którzy mają wszystko tip top, chyba bardzo się nudzą Zawsze możesz porównać się ze mną - dopiero przedwczoraj odebraliśmy warunki zabudowy i teraz wszystko przed nami - i pocieszyć się, że to masz już za Sobą pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 masz rację, "te" schody" mam już za sobą ufff, i dobrze trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 02.09.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Czupurek, za kciuki nie dziękuję! Każde nam sie przydadzą , szczegolnie na wiosnę, kiedy ruszymy! Przy okazji zajrzałam jeszcze do Twojego alumu i...olśnienie! Już wiem, gdzie widziałam taki "gościowy" wucecik, jaki chcemy zrobić u nas - oczywiście w Twoim domku! Czy to Opoczno, czy jakaś inna firma? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 02.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Czupurku- dawno nie odwiedzałam Twojego dziennika a tu taaaaaaaaaaaaaaakie zmiany!! No krótko mówiąc zazdroszczę ogródu. Mój wygląda... wcale nie wygląda. Jest` dramatycznjie Ileż przede mną roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 przejrzałam f-ry (taka dłuuuuga pamięć) i potwierdzam, że płytki opoczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Bikosia - zrobiłam na ile mnie było stać, no i mam już przychówek oraz zwierzyniec odchowany, więc mam więcej czasu i mogłam co nieco zrobić. nie martw się w przyszłym roku też będziesz miała zrobione i zapewne 100 razy lepiej. bo u nas trochę tak łąkowo, angielskiego trawnika nigdy nie będzie - za dużo terenu i to, gliniatego, do tego biegające psy. choć i ja mam nadzieję, że po położeniu pucu znowu coś posadzę tu i ówdzie. pozdrawiam, buziale dla maluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 03.09.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Czupurku, wielkie dzięki za opoczno . Ze też Ci się chciało szukać po fakturach... pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.09.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Czy Twoje drzwi wewnętrzne to z tej firmy, co u Bikosy? Bardzo ładne. A z Rolfika to się już całkiem słuszne psisko zrobiło! Baardzo przystojne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.09.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Maggie - dzięki a drzwi - to nie wiem czy takie jak u Bikosi. Moje są firmy DRE (tanie z MDF-u) Tak Rolfik to, przystojniacha, małż twierdzi, że bardziej dbam o psa niż niego. Ale czy nie słusznie? w końcu młodszy, przystojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.09.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Dziwnym zbiegiem okoliczności mój mąż też zazdrosny o psa. I nie tylko młody i przystojny, ale zawsze wita z entuzjazmem, nie miewa "humorów" i pretensji, zawsze zadowolony. No ideał - prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.09.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 właśnie, właśnie taki prawie ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts