Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do spó?nionego dziennika Czupurka

Gość

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 252
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Żebyście widzieli te korzenie, które wyciągałam łapkami - wielkości dorodnej marchewki ...

Czupurku - ale jesteś dzielna :D :D

Też wiem co to chwasty chociaż na razie nie zwracam na nie uwagi. Wiadomo - budowa trwa. Jednak kilka dni temu trochę wstyd mi się zrobiło, że na końcu działki pod samym płotem sąsiadów rosną dorodne (1,4m) pokrzywy i poszedłem je wykarczować łopatą.

Pozdrawiam!!

czupurku - jak zwykle czyta się Ciebie fajnie :-)

z roślinkami tez tak mam......złapałam sie nawet na tym ze biegne do szkółki ot, tak sobie...żeby tylko popatrzeć co tam mają nowego :roll:

...mrówek też tyle mam....najgorsze że one włażą tabunami na niektóre rośliny...i nie wiem czy im nie szkodzą :-?

pozdrawiam serdecznie

• 1 month później...

Czupurek,

ja jednak będę obstawała przy swoim :D - "zazdraszczam", bo urządzanie własnego domu i ogrodu, to sama przyjemność! Nawet jeśli nie za bardzo jest kasa i do wszystkiego dochodzi się małymi kroczkami! Ci, którzy mają wszystko tip top, chyba bardzo się nudzą :wink:

Zawsze możesz porównać się ze mną :wink: - dopiero przedwczoraj odebraliśmy warunki zabudowy i teraz wszystko przed nami - i pocieszyć się, że to masz już za Sobą :lol:

pozdrawiam

M.

Czupurek,

za kciuki nie dziękuję! Każde nam sie przydadzą :wink: , szczegolnie na wiosnę, kiedy ruszymy!

Przy okazji zajrzałam jeszcze do Twojego alumu i...olśnienie! Już wiem, gdzie widziałam taki "gościowy" wucecik, jaki chcemy zrobić u nas - oczywiście w Twoim domku! :lol: Czy to Opoczno, czy jakaś inna firma?

M.

Bikosia - zrobiłam na ile mnie było stać, no i mam już przychówek oraz zwierzyniec odchowany, więc mam więcej czasu i mogłam co nieco zrobić.

nie martw się w przyszłym roku też będziesz miała zrobione i zapewne 100 razy lepiej. bo u nas trochę tak łąkowo, angielskiego trawnika nigdy nie będzie - za dużo terenu i to, gliniatego, do tego biegające psy. choć i ja mam nadzieję, że po położeniu pucu znowu coś posadzę tu i ówdzie.

pozdrawiam, buziale dla maluchów