Anna Wiśniewska 05.09.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Czupurku Chcę Ci złożyć propozycję matrymonialną. Obejrzałam Twoje zdjęcia i tak sobie myślę, że jakbyś kiedyś chciała ożenić Rolfa to ja mam panienkę. Z dobrego domu, chyba ładna... Boże, mieć takiego zięcia! Marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.09.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ania - dla ciebie wszystko. jak tylko będziesz miała ochotę, to znaczy twoja gwiazdeczka. chociaż, hmmm... mam opory w temacie rozmnażania bez rejestracji hodowli, ale co tam, twoja suczka - twoja decyzja, Fajnie, będzie okazja spędzenia chwilki w romantycznym Konikowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dla takiego zięcia wszystko! I pomyśleć, że to kiedyś niejadek był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.09.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 niejadek? ot skleroza raczej gotowane mu nie służyło na żołądek, bo od kiedy na suchej to, wszystko ok. i lubi pojeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 A patrz, to Kora woli papiaste. I najlepiej, żeby w tym kawałki świńskiej nogi były Aaa - wszelkie warzywka fuj Zostają w misce, chyba że z nich zrobię całkowitą papkę ale najczęściej mi się nie chce I uwielbia surowe ryby z głową. Koniecznie musi być głowa, inaczej nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.09.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 czyli kilerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.tmzc.las.pl/img/renifery.jpgWszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.12.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.zkoszarydzow.pl/murator/418.jpg Zdrowych wesołych i spokojnych świąt od RYDZA z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 23.12.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 całkiem sympatyczna lektura... my dopiero zaczynamy więc będę wycišgać z niej wnioski... i miło spotkać kogo z okolic szczecina... WESOŁYĆH WIĽT ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.12.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Wszystkim wielkie dzięki za życzenia Stawory - polecam się i zapraszam na grupę szczecińską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.12.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Radosnych i zdrowych Świąt, pomyślnego i bogatego Nowego Roku !!!http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/w015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts