Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do spó?nionego dziennika Czupurka

Gość

Recommended Posts

Józia - za bardzo we mnie wierzysz.

nie było mnie 2 dni, bo jeżdziłam służbowo po wybrzeżu.

a na budowie cichutko tzn. woda wewnątrz zrobiona i teraz majster równa (spieprzone przy fundamentach) posadzki (tzn. ich krzywizny). ma do wylania i obłożenia styropianem 100 m2 i robi to, już kurna tydzień :x

a w sprawie przyłączy też cisza :x

• Odpowiedzi 252
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

dzięki za wsparcie duchowe, też jest bardzo ważne

a co do elektryka dostał 3,7k i korci mnie żeby więcej mu już nie płacić, ale to, zależy od dalszego przebiegu wydarzeń

tak było z dekarzami nie skończyli do końca roboty, pogoniłam, ale prawie wszystko zapłaciłam (odpuścił mi parę groszy), a później musiałam płacić innemu za poprawki, więc wyszłam na tym stratna, a oni zarobieni i długo czułam się jak ostatni frajer

ale pomału uczę się mieć twarde serce, a nie d.......

dzięki dziewczyny, za otuchę

tak będę twarda jak roman bratny

a z tym szewcem, dobre, he, he

i kurka niestety się sprawdza (przynajmniej u mnie)

tak miałam i kiedyś z ubraniami

rodzina mamy krawiecka z długoletnimi tradycjami (na mojej mamie się skończyło, ja odziedziczyłam zainteresowania po ojcu i wolę śrubokręt lub auto, a nie robótki ręczne :lol: ),

a nigdy nie mogłam się niczego doprosić na czas (na ślub to, szyli jeszcze przed samym wyjściem na mnie :lol: )

pozdrowienia dla wszystkich

• 4 weeks później...

czupurku - czasem to się zastanawiam czy te dni to jakieś z gumy są czy jakim cudem uda się tyle rzeczy tam wepchać :wink: a najlepsze jest to że w takim wypełnionym dniu często można więcej zrobic i załatwic jak w innym bardzo luźnym....bo wtedy tyle czasu jest na wszystko że przekłada sie to i przekłada a czas leci przez palce....

...i tez bym chciała już nie wyskakiwać przez okno tarasowe tylko normalnie wyjść :wink: :lol:

pozdrawiam serdecznie

czupurek - a ile za taką wywrotkę piasku sobie zyczyli?

u mnie chyba będzie (kiedy?? :o ) taras drewniany, choć też myśleliśmy o usypanym....problem polega na tym że od drzwi tarasowych do granicy działki jest tylko 4,5 m :cry: i chyba lepiej będzie coś dostawić ni z dosypać....