Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do spó?nionego dziennika Czupurka

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 252
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My pomalowaliśmy wszystko pastelami, a dodatkowo zrobiliśmy pasek białego, od sufitu- na 2 cm. Początkowo byłam do tego sceptycznie nastawiona (w pracy tak mam i kojarzyło się to rozwiązanie z biurem) ale efekt ostateczny bardzo mnie usatysfakcjonował. Mogę te paseczki polecać :wink:

niby taki negocjator, a kasy już wydałam, że hej. analizowałam wątek o kosztach budowy i niestety nie wyszedł mój najtaniej. ostatnio zrezygnowałam z formy papierowej i wrzuciłam wszytko do exela i co wyszło? do końca jeszcze daleko, a w kieszeni brak 230k

no ale... :lol:

Czupurek - nie martw się, dowalisz jeszcze 100k i będzie cacy :wink:

A tak poważnie to 230k jest z działką czy nie daj Boże bez działki :D

pozdrowionka i trzymaj się

Józia

a tak na poważnie: mnie się wydawało, że cena jest ok, ale jak poczytałam wątek ile ludziom wyszło za meter to, się załamałam, bo mi wyszło więcej

Wiesz co, ja mam tak samo. I niby walczę o ceny nie gorzej od ciebie :lol:

Mam wrażenie, że niektórzy nie podają kosztów całkowitych. O pobudkach nie chcę się wypowiadać.

• 2 weeks później...

Oj, synuś jest indywidualistą, jak widać :lol: :lol:

Przystał na jaśniutkie meble? :wink:

My też wybraliśmy Legranda. Ramki szampan i kakao a środki kremowe. Chyba będzie ładnie.

Majstry nie mają z Tobą lekko czupurku :wink: Nawet im odpocząć od siebie nie dajesz. I dobrze! :lol:

Czupurku, podziwiam Twoją cierpliwość , ale rzeczywiście ręce z gaciami mogą opaść od takich fachowców. U mnie też jest podobnie, ciągle trzeba przypominać i jakby to niec nie dawało :(

Ale życzę jeszcze trochę wytrwałości. Pocieszające jest to, że efekety widać i prace idą do przodu :) Pozdrawiam :)

tak, kiedyś pisałam, że budowa idzie jak ta lala (ha, ha na etapie murów)

ale dobrze ktoś powiedział o tej wykończeniówce, że wykańcza.

w końcu na tym etapie wreszcie zwraca się uwagę na detale.

a cierpliwość? ja już jej nie mam. wkurzam się, latam jak oparzona, bluzgam wkoło. jendym słowem okropność.

nim skończyłam pisać ten post, zadzwonił delikwent, że jednak nie może być na nieelastycznym, więc zrywa kafle i kładzie od nowa, już dobrze

ufff

Czupurek u mnie tak samo było........powtarzaj i powtarzaj 10000 razy, chłopy i tak swoje i tak. Normalnie ręca opadają...ja od tego dostawałam temperatury a jak w pracy dzwonili do mnie na telefon i działy się takie numery to byłam gotowa nawet na piechotę biec na działce i udusić gołymi rękoma :evil: :evil: