czupurek 12.07.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 a ja uwielbiam takie szpitalemniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 My pomalowaliśmy wszystko pastelami, a dodatkowo zrobiliśmy pasek białego, od sufitu- na 2 cm. Początkowo byłam do tego sceptycznie nastawiona (w pracy tak mam i kojarzyło się to rozwiązanie z biurem) ale efekt ostateczny bardzo mnie usatysfakcjonował. Mogę te paseczki polecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.07.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 dawaj fotki, muszę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.07.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Proszę bardzo http://foto.onet.pl/upload/2/77/_288422_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.07.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 niby taki negocjator, a kasy już wydałam, że hej. analizowałam wątek o kosztach budowy i niestety nie wyszedł mój najtaniej. ostatnio zrezygnowałam z formy papierowej i wrzuciłam wszytko do exela i co wyszło? do końca jeszcze daleko, a w kieszeni brak 230k no ale... Czupurek - nie martw się, dowalisz jeszcze 100k i będzie cacy A tak poważnie to 230k jest z działką czy nie daj Boże bez działki pozdrowionka i trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.07.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 tak, jakbym dorzuciła chociaż 50k byłoby super (narazie oczywista ) cena na szczęście z działką i całą dokumentacją bez działki wychodzi duuuuużo taniej tj. 201k, a bez dokumentacji (notariat itd) jeszcze taniej tj. 196k, co daje za m2 1,4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 13.07.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Czupurek, ty to chyba się ubierasz w szkocką kratę, bo za 200k chciałabyś wszystko: działeczka, domek, ogródek i co jeszcze? Może basenik kryty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.07.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Józia - dobre jak se trochę schudnę to, se kupię w czarno-czerwoną kratkę pewnie: basenik kryty i sałenka, a i lokaj w cenie a tak na poważnie: mnie się wydawało, że cena jest ok, ale jak poczytałam wątek ile ludziom wyszło za meter to, się załamałam, bo mi wyszło więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.07.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Czupurku Mam pytanie o sufit?Jak montowane były karton gipsy, że popękały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.07.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 tradycyjnie: do stropu (drewniany) haki, profile i płyta. no może źle się wyraziłam: pękło w trzech, czterech miejscach na łaczeniu płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.07.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Józia a tak na poważnie: mnie się wydawało, że cena jest ok, ale jak poczytałam wątek ile ludziom wyszło za meter to, się załamałam, bo mi wyszło więcej Wiesz co, ja mam tak samo. I niby walczę o ceny nie gorzej od ciebie Mam wrażenie, że niektórzy nie podają kosztów całkowitych. O pobudkach nie chcę się wypowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.07.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Oj, synuś jest indywidualistą, jak widać Przystał na jaśniutkie meble? My też wybraliśmy Legranda. Ramki szampan i kakao a środki kremowe. Chyba będzie ładnie. Majstry nie mają z Tobą lekko czupurku Nawet im odpocząć od siebie nie dajesz. I dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 tak indywidum (po kim to ma?) ja będę wybierać kolorki gniazdek jutro nie mają lekko? i dobrze. tak to, z tymi fachowcami jest, jak tylko oko przymkniesz to olewka lub włażenie na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.07.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Cisną mi się na usta jedynie słowa niegodne damy %$@#&**%$( ^&%$*@# !!! Tylko się upić a fachowcom kazać wszystko zrobić jeszcze raz z pokryciem kosztów włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 22.07.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Czupurku, podziwiam Twoją cierpliwość , ale rzeczywiście ręce z gaciami mogą opaść od takich fachowców. U mnie też jest podobnie, ciągle trzeba przypominać i jakby to niec nie dawało Ale życzę jeszcze trochę wytrwałości. Pocieszające jest to, że efekety widać i prace idą do przodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 tak, kiedyś pisałam, że budowa idzie jak ta lala (ha, ha na etapie murów)ale dobrze ktoś powiedział o tej wykończeniówce, że wykańcza.w końcu na tym etapie wreszcie zwraca się uwagę na detale.a cierpliwość? ja już jej nie mam. wkurzam się, latam jak oparzona, bluzgam wkoło. jendym słowem okropność. nim skończyłam pisać ten post, zadzwonił delikwent, że jednak nie może być na nieelastycznym, więc zrywa kafle i kładzie od nowa, już dobrzeufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.07.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 To ja mówiłam o tej wykończeniówce I podtrzymuję zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 prorok czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.07.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 czupurek - uffff, choc gość ułozy kafle na nowo..i sam do tego niby doszedł.....a niech to z majstrami u nas punktów el. wyszło coś koło 90. pozdrawiam i zjedz lodzika dla uspokojenia ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 22.07.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Czupurek u mnie tak samo było........powtarzaj i powtarzaj 10000 razy, chłopy i tak swoje i tak. Normalnie ręca opadają...ja od tego dostawałam temperatury a jak w pracy dzwonili do mnie na telefon i działy się takie numery to byłam gotowa nawet na piechotę biec na działce i udusić gołymi rękoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts