Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do spó?nionego dziennika Czupurka

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 252
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oczywiście Aniu, że masz rację. co sama nie zrobisz, nie dopilnujesz, nie będzie dobrze wykonane. nie mam ogólnie pretensji do "kwiatków" zostawianych po kolejnych fachowcach. świeże tynki - pobrudzone? trudno, nówka wylewka - zachlapana? trudno, okna też szorowałam z tynków, akryli, farby etc. ale to, że totalnie uszkodzili mi szybę to, trochę przesadzili.

a w sobotę po wstępym ustawieniu mebli w kuchni (narazie niestety starych) i po ich doczyszczeniu przykryłam wszystko folią, żeby po kolejnej robocie fachowców, nie myć szafek po raz drugi.

Zgadzam się, że przesadzili i że muszą ponieść tego konsekwencje. Tylko po swoich doświadczeniach z różnymi przypadkami wiem, że nie mogę się tym wszystkim tak strasznie denerwować, bo po co? Spieprzyli to naprawią i zapłacą- już tego dopilnuję ale nie będę sobie psuć dina całego czyjąś niekompetencją.

Dziewczyny niestety tu się spełnia powiedzenie "Pańskie oko konia tuczy" i nic na to nie poradzimy tylko spuściszz oka i już partactwo, gorsi od dzieci :cry: Cały czas się pocieszma że ja na działkę piechotą mam 10 minut więc po nocnym dyrzurze będę zapychać na budowę :wink:

Pozdrawiam Aga.

• 3 weeks później...

Boniu co za kafelkarz, chyba bym dała rurę i pojechała, by mieć satysfakcję przy obijaniu mu gęby :evil: No wiecie co, żeby kafelek położyć nie umiał i jeszcze poprawkę spartoczył!!! :cry:

Czupurku, to ja Tobie współczuję, bo na złodzieja nie ma rady, ale Ty... fachowiec - kafelki - i kicha... dodatkowy klej, pewnie i kilka kafli "się spadło" ... :evil:

MIMO WSZYSTKO JESTES DZIELNA i zazdroszczę Ci, że będziesz w końcu na swoim ...

Czekam na kolejne zdjęcia ...

niestety dzielność i to, wszytko pozytywne to, mnie po mału opuszcza, stąd decyzja, że trzeba się przenieść.

a spadła z moją bożą pomocą cała jedna ściana - ze 4 godz. odkuwałam badziewie. a moje straty to: kafle, klej (poszło go niemiłościwie dużo bo, facio twierdził, że krzywo i równał klejem - nawet zużył mi drogi mapei przeznaczony do podłóg), dużo zmarnowanego czasu i nerwów.

ale co tam, facia już nie ma, a kibelek sobie stoi w artystycznym nieładzie.

pozdrawiam

• 2 weeks później...
koniecznie słuchaj takich koncertów ;-)...a nie masz jakiegoś stawu jeszcze w poblizu? bo u mnie to jeszcze żabki (jakieś pokrewnieństwo z naszą forumową ziabą?? ;-) 8) :lol: ) z okazji mieszkania na Stawowej to niezłe koncerciki dają :lol: ....jest wtedy sielsko, anielsko.... :D