czupurek 26.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 u mnie też pewnie przez cięcie profili tak się stałospróbuję załatwić to, szybko póki we mnie wrzebo potem, w miarę upływu czasu pewnie bym się przyzwyczaiła i tak by zostało do końca świata naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.07.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 oczywiście Aniu, że masz rację. co sama nie zrobisz, nie dopilnujesz, nie będzie dobrze wykonane. nie mam ogólnie pretensji do "kwiatków" zostawianych po kolejnych fachowcach. świeże tynki - pobrudzone? trudno, nówka wylewka - zachlapana? trudno, okna też szorowałam z tynków, akryli, farby etc. ale to, że totalnie uszkodzili mi szybę to, trochę przesadzili. a w sobotę po wstępym ustawieniu mebli w kuchni (narazie niestety starych) i po ich doczyszczeniu przykryłam wszystko folią, żeby po kolejnej robocie fachowców, nie myć szafek po raz drugi. Zgadzam się, że przesadzili i że muszą ponieść tego konsekwencje. Tylko po swoich doświadczeniach z różnymi przypadkami wiem, że nie mogę się tym wszystkim tak strasznie denerwować, bo po co? Spieprzyli to naprawią i zapłacą- już tego dopilnuję ale nie będę sobie psuć dina całego czyjąś niekompetencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 i znowu masz rację a ja? ja się dopiero uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.07.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Ale na naukę nigdy nie jest za późno Najlepiej nie odpuszczać i wymagać z uśmiechem na ustach. I opierdzielać życząc na koniec miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.07.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 O święte słowa i mój mąż już postanowił że zadanie to ja będę wykonywać Dobrze że mam od kogo się uczyć A Ty Czupurku nie daj się wymagaj i już muszą wiedzieć kto tam rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.07.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 czy fachowcy nie mogą pomyśleć, ręce opadająwszystkiego trzeba dopilnować aż mi się odechciewa tego wykańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.07.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Dziewczyny niestety tu się spełnia powiedzenie "Pańskie oko konia tuczy" i nic na to nie poradzimy tylko spuściszz oka i już partactwo, gorsi od dzieci Cały czas się pocieszma że ja na działkę piechotą mam 10 minut więc po nocnym dyrzurze będę zapychać na budowę Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Łomatko czupurek, Ty to masz sny Ponoć każdy sen ma swoją interpretację i znaczenie. Ciekawe, co stosowny specjalista znalazłby w Twojej podświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.07.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 oto interpretacja Basso na naszym forum: W/g Freuda sny o golych,obnazonych cialach zjadajacych sie wzajemnie wskazuja na gleboki podtekst seksualny,podbudowany nadzieja na szybkie zakonczenie waznych projektow zawierajacych np.sypialnie.Moze chodzi o szybkie zakonczenie budowy? dobre nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 DOSKONAŁE Jednak wszystko da się zinterpretować na swoje potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.08.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 no proszę słychać, że przeprowadzka na dniach a w dzienniku pustka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.08.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 magi CZupurek z pewnością nadrobi braki, tylko trza dać czas kobiecie, coby doszła do siebie po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.08.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 no troszkę naskrobię choć i tak będzie tylko o tonie potu wylanego i łez.na budowie raczej niewiele się dzieje, a ja idę w spartanów (czyli niewykończona wykończeniówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.08.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Boniu co za kafelkarz, chyba bym dała rurę i pojechała, by mieć satysfakcję przy obijaniu mu gęby No wiecie co, żeby kafelek położyć nie umiał i jeszcze poprawkę spartoczył!!! Czupurku, to ja Tobie współczuję, bo na złodzieja nie ma rady, ale Ty... fachowiec - kafelki - i kicha... dodatkowy klej, pewnie i kilka kafli "się spadło" ... MIMO WSZYSTKO JESTES DZIELNA i zazdroszczę Ci, że będziesz w końcu na swoim ... Czekam na kolejne zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.08.2004 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 niestety dzielność i to, wszytko pozytywne to, mnie po mału opuszcza, stąd decyzja, że trzeba się przenieść.a spadła z moją bożą pomocą cała jedna ściana - ze 4 godz. odkuwałam badziewie. a moje straty to: kafle, klej (poszło go niemiłościwie dużo bo, facio twierdził, że krzywo i równał klejem - nawet zużył mi drogi mapei przeznaczony do podłóg), dużo zmarnowanego czasu i nerwów.ale co tam, facia już nie ma, a kibelek sobie stoi w artystycznym nieładzie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.08.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Trzymam kciuki czupurku i za przeprowadzkę i za dzielność i za te kafelki. Dasz radę! Zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.08.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.08.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Czupurku toż to już finisz, nie załamuj łapek, będzie dobrze Trzymam kciuki P.S. "Spartan"-niewykończona wykończeniówka - naprawdę mi się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.08.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Czupurku - zobaczysz będzie dobrze - znajdziesz lepszego kafelkarza i trzymam kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.08.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 koniecznie słuchaj takich koncertów ...a nie masz jakiegoś stawu jeszcze w poblizu? bo u mnie to jeszcze żabki (jakieś pokrewnieństwo z naszą forumową ziabą?? ) z okazji mieszkania na Stawowej to niezłe koncerciki dają ....jest wtedy sielsko, anielsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts