Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do spó?nionego dziennika Czupurka

Gość

Recommended Posts

stawu nima

ale w ostatnim muratorze jest i taki mi się podobuje najbardziej i jak będę miała te 30,0k to, taki sobie zrobię i wszystkie ziaby sproszę z okolicy

a pierwszego wieczoru jeden taki konik (Czy jak mu tam) wpadł do chatki w dziurę przy podłodze i dawał koncert solo. ale potem go uratowaliśmy i pokicał na trawę grać dalej :p

• Odpowiedzi 252
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzięki Józia

właścicie to, niewiele robię. oczywista roboty full, tylko kaska się załamała i muszę czekać. więc wiodę tylko życie tzw rodzinne

chociaż wczoraj się okazało, że zrobiłam na złość małżowi z tą budową: "wywiozłam" go do lasu, zamknęłam w głuszy i bidulek nie ma co robić, a do miasta dalego

bez komentarza :evil: :x :evil:

Czupurku

Gratulacje!!!

I z powodu przeprowadzki i z powodu pięknej psiny. Zupełnie podobny do mojej :wink:

My tydzień temu nabyliśmy Korę. Suczka 9 tygodni. Też owczarek. Za towarzysza zabaw ma rudego kociaka. Też około 9-10 tygodni. Mam w domu istny cyrk! :lol:

Ja Korze gotuję takie coś:

Mięsko indycze albo kurczakowe

Makaron albo ryż z kaszą

Marchewka

Czosnek

Zielona pietruszka

I ona to wcina 3 razy dziennie :o

Rudek też :wink: Choć jedynie raz w ciągu dnia :wink:

Ale jego to tzrzeba odkarmiać po tej tygodniowej wycieczce :roll:

mniam pychotka, sama bym spróbowała :lol:

rolf był od początku na suchej karmie i boję się, że jak mu zacznę gotować takie frykasy to, nie będzie chciał jeść potem suchego.

wczoraj moje chłopaki go przegłodzili i potem wciągał żarełko bez oporów (lekko rozmoczona karma + mięsko).

nie dawaj kaszy (tylko ryż i makaron) - psy nie trawią kaszy

Rzeczywiście, naocznie miałam okazję przekonać się, że mój psiak kaszy nie trawi o oddaje ją w tej samej postaci, w której ją przyjął :wink:

Mieszanka kaszy z ryżem plus dodatki to przepis mojej teściowej, która nią karmi od 9 lat swojego psa. Ech, te teściowe. Ja tam tę kaszę z jadłospisu Kory w takim razie wywalam :lol:

Karm swojego maluszka! Chudzinka taka, jak Rudek po wycieczce :wink: Jutro pokażę zdjęcie mojej dziewczynki :lol:

Pozdroweinia i miłego mieszkania! :lol:

dzięki za życzonka i nawzajem

czekam niecierpliwie na foto

zaraz jadę po puszeczki dla rolfika co by pomieszać z suchym

apropos właśnie odwiedziłam forum owczarka (fajna stronka http://www.owczarek.pl) i tam piszą, że psinki potrafią mieć uczulenie nawet na ryż i białe mięso. coś takiego?!

pozdrówka

• 3 weeks później...

Panie Inżynierze - na szczęście został cały, choć ostro skrojony (ale już się goi) :p

Ania - ja już sama nie wiem jak to, jest. napewno do gry w totka nie mam zupełnie smykałki, więc wychodzi że do miłości tak.

ale ostatnio widzę, że miłość nie jedno ma imię.

tak mnie rodzina wkurza, że nad wszystko kocham teraz swój niedokończony domek i te problemy budowlane :lol: