texxass 12.02.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 witam, jestem w trakcie kładzenia podłóg w nowym domku, szukam płytek podłogowych o rozmiarach 40x40 lub 50x50, czy ktoś wie która firma takie ma lub gdzie można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 12.02.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 40 x 40 Ceramika Paradyż - mają tam kilka linii stylistycznych w takich rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 14.02.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Ja widziałem w CASTORAMIE piękne (moim zdaniem) tureckie gresy polerowane o takich wymiarach. Są super tylko trochę drogie. Własnie na takie poluję, tylko nie mogę znaleźć innych dystrybutorów. Może ktoś wie to prosze o jakies namiary. Dzieki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 15.02.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Paradyż, Cersanit, Opoczno i cała zagranica do oporu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
texxass 15.02.2004 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 witam i dzięki za podpowiedzi.byłam dzisiaj w castoramie i w obi, niestety w tych rozmiarach jeden wzór w dwóch kolorach w castoramie, w obi zero, przy mniejszych rozmiarach płytek równie kiepski wybóe zbyt babcine wzory jak dla mnie.jeżeli ktoś zna adresy dobrych sklepów z dobrym asortymentem w Bydgoszczy, proszę o pomoc.texxass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.02.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 W maketach znajdziesz głownie sortyment popularny takich formatów szukałbym przede wszystkim w lokalnych salonach płytkowych i łazienkowych. Pamiętaj, że płytki będą raczej w cennie ok. 100 i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesek 16.02.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 W Bydgoszczy proponuję na ul. Łęczyckiej dwa saloniki oraz na ul. Fabrycznej ( ARTBUD chyba) widziałem też duże płyteczki Lesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts