niemodna 24.07.2014 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Piece czasem się przydają przy awarii prądu itp. Tak, na szafie jest perkusja... jeszcze niedawno te gary miałam ułożone w kuchni na szafkach. No cóż - muzyka mam w domu Na strychu jeszcze jedna perkusja, gdzie to pomieścimy po adaptacji poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik_ 30.07.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Hehe chlopy to jednak kolekcjonuja zabawki Moj M perke sprzedal kilka lat temu, ale widze, ze mus ie lezka w oku kreci i cos zaczyna opowiadac o JEGO kanciapie na strychu- wlasnie z perka i osobna lodowka na ...piwo (o konsoli do gier nie wspomne, bo do domu wniesc nie dam! mam alergie i wyczuwam to dranstwo nawet przez strop i sciany wiec NIE BEDZIE I JUZ ) Na razie ani widu, ani slychu ani o zabawkach ani o adaptacji poddasza....moze mu przejdzie ? (a tak na marginesie- uczestniczylas w spotkaniu, w teorii towarzysko-zapoznawczym, gdzie siedzialas jak ten slup z usmiecham naklejonym na nieme usta- bo temat muzyczny wsrod zgromadzonych chlopakow-muzykow siegal daleko poza Twoje obeznanie z tematem? Bo ja tak wiele razy. Dobrze, jak wiedzialam chociaz o jaki zespol chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 30.07.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Z tematami muzycznymi jak na razie daję rade... Zna się trochę zespołów, więc większych problemów nie ma Gorzej, jak zaczynają filozofię i jakieś inne sekty/religie/polityki... Ja wtedy uciekam do komputera... Co do konsoli... My kupiliśmy... leży złożona w pudełku od dwóch lat - nie ma kiedy podrapać się po głowie, a tym bardziej grać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik_ 01.08.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 >>>>>> nie ma kiedy podrapać się po głowie, a tym bardziej grać... Otototo! I tak mu bede mowic Co do zespolow- cos sie tam tez zna najgorzej jak zaczeli sie tykac swojej konkurencji- zespolow regionalnych (brzmi jak folklor jakis, nie rock ) ktorych poza publicznoscia na festynie lub akademii szkolnej ani oko nie widzialo, ani ucho nie slyszalo.....Troche sie to zreszta zmienilo- chlopaki rozeszli sie po Swiecie, to i widuja sie rzadziej, o zespole rozwiazanym nie wspominajac. Ale sentyment i chcec grania- jest nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.12.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 06.01.2015 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziękujemy za życzenia tak na szybko, z placu boju... poświątecznie zostałam pozbawiona kuchni, tzn. robi się renowacja blatu drewnianego wraz z małymi przeróbkami, w tym nieznaczne opuszczenie zlewu, coby nie wystawał nad blat. zdjęcia porównawcze muszę zgrać z aparatu, a na bieżącą chwilkę dodam tylko zdjęcie z części w trakcie na wrzucenie czekają też zdjęcia do zgrania - szafki nocne oraz krzesło kuchenne testowe (reszta czeka aż przyjdzie materiał, bo zamawialiśmy nieco w ciemno...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 13.01.2015 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Krzesła doczekały się... poniżej efekt przed i po a powyżej efekt pośredni... niestety, z przemalowaniem krzesło musi poczekać do pogody pozwalającej na prace na zewnątrz, bo nie wyobrażam sobie pylić ściągając lakier w kuchni albo salonie, zwłaszcza że dopiero co czyściliśmy kuchenny blat... na zmianę tapicerki czekają jeszcze dwa takie krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 20.01.2015 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 No i stało się...w tym roku przymierzamy się do uzyskania pozwolenia na budowę.W zakresie rozbudowy w planie jest podwójny garaż oraz adaptacja poddasza. Wczoraj do tego uśmiałam się z warunków zabudowy o które wystąpiliśmy w ubiegłym roku.To nic, że wrysowana rozbudowa jest do granicy, jeśli nie jest wpisane we wniosku, że chcemy do granicy... i w wydanych warunkach zabudowy nie zostało wpisane nic o magicznej granicy, architekt musi trzymać się 3m od granicy.Coś mi się wydaje, że będzie ciekawie i interesująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.01.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ale jak.....?? Chyba czegoś nie rozumiem ...... będziesz budować nowy dom ?? Suuuuuuuper Znów będzie dużo czytania i zdjęć !! Hurrrraaaaa !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 20.01.2015 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Nie, do domu będziemy garaż dobudowywać i poddasze będziemy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 21.01.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Hih..... to i tak będzie niezła rozpierducha .... będzie się dziaaaaałooooo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 21.01.2015 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 jak dostaniemy warunki zabudowy to postaram się zrobić rzuty poglądowe co i jak... no i jeszcze mam cały czas wielki problem z układem na poddaszu... bo schody mamy wychodzące na poddasze przy ścianie szczytowej, a korytarza na całości poddasza bym nie chciała...może później zrobię rzut z jakimiś wymiarami, jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 27.01.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Ciąg dalszy problemów z warunkami zabudowy... a miało być tak pięknie :/ firma, która nam przygotowuje "papierologię" nawaliła, albo pani urbanistka się uwzięła.Ustalone z nią coś innego, a wymyśliła zgody od sąsiadów. Zobaczymy, czy uda się odkręcić, jeśli nie, to ciężko będzie, bo w innym miejscu na działce albo nie zachowujemy odległości, albo nie będzie funkcjonalnie... życie :/ Edytowane 27 Stycznia 2015 przez niemodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 28.01.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Będzie pięknie:) tylko trzeba sie uzbroić w cierpliwość... bo urzędnicy uwielbiają szukać dziur tam gdzie ich nie ma i "umilać" ludziom życie.... Wiem coś o tym, bo przebudowywałam dom, a potem garaż i stawiałam wiatę na drzewo... a co wymyślali urzędnicy możesz poczytać u mnie... dlaczego Ty masz mieć lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 28.01.2015 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 wiem że przebudowywałaś, z przyjemnością czytałam u nas poddasze planujemy adaptować bez wymiany dachu i innych cudów, wystarczy nam na pewno miejsca ogólnie to tylko chcemy dostawić dwustanowiskowy garaż do domu = do granicy. innej opcji niestety nie ma, biorąc pod uwagę, że ma być z małym warsztatem, żeby eM miał gdzie pogrzebać. będzie ciekwaie i interesująco... tylko ciekawa jestem, czy chociaż fundamenty uda się w tym roku (taki jest plan minimum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 30.01.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Warunki zabudowy... czas oczekiwania kolejny jeden miesiąc. może tym razem się uda a teraz z innej beczki... koszty ocieplenia, wersja excel, gdyby ktoś był zainteresowany to pisać, udostępnię, można wprowadzać własne ceny i inne parametry gdyby ktoś chciał czytelniej, prawy klik myszy, otwórz obraze w nowym oknie (albo inna formuła o tym samym sensie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts