niemodna 27.06.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 30 zł sztuka - 200cm*30cm...tyle ze sosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 27.06.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 co do drzwi, na razie nie mam koncepcji, jak beda szafki to mam nadzieje ze mnie olsni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.06.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 A nie mieliście u siebie jakiś strych dech, które po obrobieniu nadawałby się na parapety? Olśni , aż da po oczach zobaczysz . A piękny kredensik schowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 28.06.2011 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 stare dechy były, ale za małe/ za wąskie i w ogóle - była rozebrana podłoga w kuchni, były zdjęte stare parapety, i jedne i drugie niestety się nie nadają. Parapety stare są za wąskie po wymianie okien na nowe, a dechy tym bardziej, zwłaszcza że w najlepszym stanie nie są. A tak - łatwizna, kupić, szlifnąć, pociągnąć bejcą... później chyba olejem. Finansowo w miarę korzystnie jest... A i nie szkoda będzie wymienić na coś innego, jak finanse pozwolą... Co do drzwi to Mąż mówił że chciałby żeby były ze sklejki, będą wtedy w miarę lekkie no i da się obrobić kolorystycznie bejcą itd... kredensik czeka na lepsze czasy, ale prawdopodobnie dostanie się mężowi do warsztatu, albo do obrobienia i na sprzedaż... chociaż kto wie... ale jest plan na duuuuuuuuuuuuże akwarium w kuchni (jakieś 200x60x70), więc dla kredensu miejsca niet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.06.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Grzeszycie ...taki kredens do garażu A teraz jak rozumiem parapeciki 30 cm, u nas ponad 40 cm jak nie więcej i dlatego dechy będą łączone na pióro-wpust plus klejone. Jeżeli chodzi o spiżarkę to (dla mnie oczywiście) zamówiłabym takie same drzwiczki jak mebelki w kuchni, pięknie wszystko by się zgrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 28.06.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 kuchnia... temat rzeka... będziemy mieć w przyszłym tygodniu montaż.. korpusów szafek i blatu :/ drzwiczki będą dopiero za około miesiąc - z tego co się dowiedziałam, drzwiczki, które wybraliśmy robione są na specjalne zamówienie... więc dłuższy czas realizacji :/ jakaś tam inna metoda - nie jest to frezowanie... mam tylko nadzieję iż na cenie się to nie odbije... :/ w firmie w której zamawialiśmy kuchnię też dowiedzieli się o tym dopiero dzisiaj mogliśmy przecież wybrać inne frezowanie, gdybyśmy wiedzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.06.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 No to ja czekam na ta kuchnie Mam nadzieje ze szybciutko pokazesz jak wyglada nawet bez tych drzwiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.06.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 kuchnia... temat rzeka... będziemy mieć w przyszłym tygodniu montaż.. korpusów szafek i blatu :/ drzwiczki będą dopiero za około miesiąc - z tego co się dowiedziałam, drzwiczki, które wybraliśmy robione są na specjalne zamówienie... więc dłuższy czas realizacji :/ jakaś tam inna metoda - nie jest to frezowanie... mam tylko nadzieję iż na cenie się to nie odbije... :/ w firmie w której zamawialiśmy kuchnię też dowiedzieli się o tym dopiero dzisiaj mogliśmy przecież wybrać inne frezowanie, gdybyśmy wiedzieli... To odważna jesteś takie zakupy w ciemno - co by Cię taka mała zaskoczka nie zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 30.06.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 drzwiczki będą dopiero za około miesiąc - z tego co się dowiedziałam, drzwiczki, które wybraliśmy robione są na specjalne zamówienie... więc dłuższy czas realizacji :/ jakaś tam inna metoda - nie jest to frezowanie... mam tylko nadzieję iż na cenie się to nie odbije... :/ w firmie w której zamawialiśmy kuchnię też dowiedzieli się o tym dopiero dzisiaj mogliśmy przecież wybrać inne frezowanie, gdybyśmy wiedzieli... Rozumiem, że nie pytaliście się i nieuzgadnialiście ceny w przypadku tego "specjalnego zamówienia" - podziwiam Was za to. Z doświadczenia wiem, że takie zamówienia znacznie więcej kosztują, niż te standardowe. Wiem, że nie zawsze standard pasuje i można go zamontować, że czasem trzeba użyć czegoś tam na zamówiony wymiar. Jednak, mimo wszystko podziwiam Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 30.06.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Powiedzmy że nie będzie różnicy w cenie - na cenę byliśmy umówieni... po prostu dostaniemy większy rabat, jak nam to firma powiedziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 01.07.2011 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 człowiek się dopiero obudzil i trzeba było od razu brać aparat w ręce... efekt tragiczny, ale zobaczcie o co chodzi... niestety mamy aktualnie tylko jeden obiektyw, 18-55... więc musiałam zdjęcie mocno przyciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.07.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Super , tylko on w stresie .My mamy co jakiś czas jaskółki w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 01.07.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Staropolskie przysłowie mówi - Gość w domu, Bóg w domu Ciekawe, kto kogo bardziej się boi... ?? Wy ptaszka, czy ptaszek Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 01.07.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 ptaszek psów... które go chciały zalizać jak mąż go złapał celem wypuszczenia (wyrzucenia) z domu (zanim pozałatwiałby się na podłogę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 01.07.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Muszę przeczytać Twój wątek jeszcze raz - - razem z Gopax, zamieszałyście mi w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 04.07.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dziewczyny!pomocy!! rozkładam właśnie podłogę w kuchni celem przymierzenia przed ułożeniem i straciłam koncepcję... zrobię jeszcze 2 układy i wrzucę zdjęcia... pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 04.07.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 oto wizualizacje kandydatek...: podłoga v1 - jasna: podłoga v2 - ciemna: podłoga v3 - mieszana: za chwilkę wrzucę koncepcję na ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.07.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 alez masz dobrze...taaaaaaaaaaaaaaaakie okna Normalnie az mnie skreca z zazdrosci! A plytki na podloge w jakim formacie beda i jaki kolor dolnych szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.07.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 ooo...mieszana chyba nie, jesli to ma byc kolor plytek mieszany. Bo masz gore ciemnawa, drewnany blat i dol inny bedzie? Za bardzo by Ci sie chyba kolorow zebralo. Jednolita podloge najlepiej. Kiedy bedzie poskrecana?? bo czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 04.07.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 nie, fronty wszystkie są takie jak wcześniej podawałam (post 159). Jeden jest ze szkłem, też jest info... Dla przypomnienia, taki kolor: http://www.restol.com.pl/www/phpThumb/phpThumb.php?src=../photos/o/g_1130.jpg&w=640&h=480 taki frez: http://www.restol.com.pl/www/phpThumb/phpThumb.php?src=../photos/o/pg_1151.jpg&w=640&h=480 Tak, mam w domu na parterze 5 okien... Żadne nie jest wymiarowe - w salonie 260*160, kuchenne ma rozmiar 190 na 170... i weź tu coś wymyśl... ale z drugiej strony w domu jest jasno Kuchnia bez frontów i bez szuflad będzie w przyszły wtorek albo środę (oczywiście na razie też bez docelowej lodówki i piekarnika - $$$...) A co do płytek - mamy już kupione, mamy trochę w tym i trochę w tym kolorze. Jest myśl żeby mozaikę położyć na ścianie, bo jak znam życie to u mnie farba nie zdałaby egzaminu, a olejnej nie chce, na szkło się nie godzi mój ślubny, a kolejnego odcienia płytek nie chcę wprowadzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts