Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik niebudowy (bo remontu)

niemodna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 535
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i z okazji prezentu urodzinowego mąż ułożył prawie wszystkie płytki :)

co prawda jeszcze czekają na zafugowanie, ale są :)

do końca sierpnia planujemy zakończyć "sprawę" kuchni, salonu, korytarza, wiatrołapu i łazienki.

Sypialnia musi poczekać aż mąż sobie nieco odpocznie, bo obydwoje mamy "nieco dość" remontu. Mieszkanie w takich warunkach jest męczące...

Zdjęcia wrzucę wieczorem albo jutro. Muszę "oswoić się" z wyglądem płytek w domu :)

heh, usiadłam na kilka minut przed komputer...

i na tym koniec, na razie kuchnia nie skonczona, znaczy sa uchwyty...

ale nie ma 2 półek, jedna szuflada nie jest założona (trzeba jeszcze jakieś kolanka domontować do kuchenki żeby wężyk mieścił się na 15 cm, a nie 30 - szuflada chwilowo nie wchodzi.

nie ma cokołów

w kuchni poza tym stoi w tej chwili kabina prysznicowa bo stwierdziliśmy że w łazience jest najmniej do kończenia, więc należy ją jak najszybciej skończyć...

a poza tym, to jesteśmy organizatorami pewnego festiwalu muzycznego, i generalnie to nas prawie w domu nie ma (dzisiaj drugi dzień imprezy)...

pozdrawiam

chyba wybrałam lodówkę...

Samsung RL56GSBVB

http://www.euro.com.pl/foto/4/1561086652/450275ef32589f63eb702fb518bafeaa/samsung-rl56gsbvb,1561086652_3.jpg

http://www.euro.com.pl/foto/4/1561086652/36ff2d754f04cd8e5fd6db98f59c9d3f/samsung-rl56gsbvb,1561086652_3.jpg

może ktoś szukał lodówek i znajdzie mi jakąś alternatywę/poleci coś innego?

szukam lodówki do 2 tysięcy, dużej, wolnostojącej.

fronty pokazywałam ostatnio, całość wygląda tak:

SG107327.JPG

tylko niestety kolor z poprzedniego zdjęcia (samych frontów w poście #252) jest bardziej rzeczywisty...

no i termometr w kuchni:

SG107325.JPG