Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik niebudowy (bo remontu)

niemodna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 535
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie wiem czy przy okazji w przyszłym roku nie mają ikei mi otworzyć :)

znalazłam wypowiedź rzecznika prasowego Ikei, że otwarcie sklepu w Świlczy k.Rzeszowa planowane na 2014 rok.....dopiero:sick:. Ja tak lubię niektóre ich rzeczy, a najbliżej w Krakowie sklep.

dankan domowo się robi u Was.No i takiego tempa prac na dalsze etapy życzę.

Jasło i okolice to piękne tereny, takie górkowate:cool:.

Pozdrawiam:)

No właśnie chodzi o te górki i pagórki!! Na szczęście mamy Karkonosze więc nie jest źle ale są trochę za bardzo zaludnione!!

Ikea u nas jest w miarę blisko we Wrocławiu, jedziemy tam około 30 minut. Na razie jeszcze korzystam głównie z rzeczy remontowych więc Castorama pod nosem wystarczy zupełnie!!

Edytowane przez Dankan

no właśnie z tą ikeą to albo 2012 albo 2014, dwa źródła każde inaczej mówi...

jak nie w przyszłym roku to neistety dopiero za 3 lata :(

do krakowa mi się jeździć nie chce, a mają dużo fajnych rzeczy... tylko na allegro to niekoniecznie opłaca się kupować...

hmmmm...aż tak wnikliwie nie szukałam aby różne źródła znaleźć. W Świlczy chyba jeszcze nic nie zaczęli budować, więc nie liczyła bym na 2012 niestety.

Co do allegro to ogólnie pewnie racja jak się kupuje większą ilość rzeczy, ale jak ja wymyśliłam sobie ostatnio tylko lampkę to sensowniej na allegro kupić niż 120 km jechać.Jak kupowaliśmy kredens Leksvika to oczywiście jechaliśmy.

Dankan a mi się od dłuższego czasu marzy wyjazd w Karkonosze,tych gór jeszcze nie znam.Ale na razie nie realne,wyjazd musi poczekać.