niemodna 01.09.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Mamy w końcu nowe drzwi wejściowe o takie: http://loxa-polska.pl/gallery/drzwi/05.jpg a zdjęcie zrobie jak mąż skończy obrabiać... na razie zamontował tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 02.09.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 To gerda ? bo jak tak to mamy takie same drzwi tylko,że moje bez szybki i białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 03.09.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 nie wiem czy ta firma nie produkuje dla gerdy...firma loxa polska, drzwi serena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 03.09.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 no to wymiennik do wody użytkowej (czy jak to się tam nazywa) zakupiony.elektromet 120l, dwupłaszczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.09.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Faktycznie tyle tych firm , że nie można się połapać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 03.09.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 ale przynajmniej ceny nie są wywindowane w górę, bo jest konkurencja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 05.09.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Kuchnia super, w planie mamy bardzo podobną do Waszej(a przynajmniej fronty), oczywiście do tego jeszcze daleka droga ale wstepne wybory już padły. Gratulacje z powodu zakupu drzwi wyjsciowych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 05.09.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dzisiaj byliśmy na zakupach... dla odmiany w nomi (rzadko nam się zdarza)... kupiliśmy - 2x15 kg gips szpachlowy do spoinowania, dolina nidy, w cenie 6.95 zł za worek... 5kg kosztowało około 9 zł, okazja to okazja i kilka innych rzeczy, ale już w nieco mniej ciekawych cenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 05.09.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 u nas już nie ma nomi(szkoda) została castorama i leroy merlin ale okazje też niezłe bywają np: wkald kominkowy 14 kW za 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 05.09.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 do nomi mamy 13 km, do majstra też...castorama, leroy merlin, praktiker i chyba jeszcze jakieś jakieś 35-40 km od nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 05.09.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Czyli w Rzeszowie?? Mieszkamy na drugim końcu Polski ale moja żonka pochodzi z Jasła więc sentyment został!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 05.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 To prawda - w tych marketach można czasem "upolować" coś znacznie tańszego (o takie samej nazwie i jakości), niż na niejednym składzie budowlanym. Mam na to jasny dowód - gotowa zaprawa murarska do klinkieru Kreisel'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 06.09.2011 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 o... a na którym drugim końcu Polski mieszkacie? w Jaśle czasem bywam... i tak, duże markety w Rzeszowie... nie wiem czy przy okazji w przyszłym roku nie mają ikei mi otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 06.09.2011 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dolny Śląsk to moje strony a żonka chciala się do mnie przeprowadzic więc nie oponowalem!! Chociaż czasami mam ochotę zamieszkać na podkarpaciu!! Myslę, że kiedys to nastąpi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 06.09.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 nie wiem czy przy okazji w przyszłym roku nie mają ikei mi otworzyć znalazłam wypowiedź rzecznika prasowego Ikei, że otwarcie sklepu w Świlczy k.Rzeszowa planowane na 2014 rok.....dopiero:sick:. Ja tak lubię niektóre ich rzeczy, a najbliżej w Krakowie sklep. dankan domowo się robi u Was.No i takiego tempa prac na dalsze etapy życzę. Jasło i okolice to piękne tereny, takie górkowate:cool:. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 06.09.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 no właśnie z tą ikeą to albo 2012 albo 2014, dwa źródła każde inaczej mówi... jak nie w przyszłym roku to neistety dopiero za 3 lata do krakowa mi się jeździć nie chce, a mają dużo fajnych rzeczy... tylko na allegro to niekoniecznie opłaca się kupować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 06.09.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 (edytowane) No właśnie chodzi o te górki i pagórki!! Na szczęście mamy Karkonosze więc nie jest źle ale są trochę za bardzo zaludnione!!Ikea u nas jest w miarę blisko we Wrocławiu, jedziemy tam około 30 minut. Na razie jeszcze korzystam głównie z rzeczy remontowych więc Castorama pod nosem wystarczy zupełnie!! Edytowane 6 Września 2011 przez Dankan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 06.09.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 no właśnie z tą ikeą to albo 2012 albo 2014, dwa źródła każde inaczej mówi... jak nie w przyszłym roku to neistety dopiero za 3 lata do krakowa mi się jeździć nie chce, a mają dużo fajnych rzeczy... tylko na allegro to niekoniecznie opłaca się kupować... hmmmm...aż tak wnikliwie nie szukałam aby różne źródła znaleźć. W Świlczy chyba jeszcze nic nie zaczęli budować, więc nie liczyła bym na 2012 niestety. Co do allegro to ogólnie pewnie racja jak się kupuje większą ilość rzeczy, ale jak ja wymyśliłam sobie ostatnio tylko lampkę to sensowniej na allegro kupić niż 120 km jechać.Jak kupowaliśmy kredens Leksvika to oczywiście jechaliśmy. Dankan a mi się od dłuższego czasu marzy wyjazd w Karkonosze,tych gór jeszcze nie znam.Ale na razie nie realne,wyjazd musi poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 06.09.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Mimo że schodziłem chyba całe polskie góry to Karkonoszami jestem zachwycony najbardziej. Fakt trochę za dużo ludzi, ale siedź tam chłopie bo pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts