niemodna 06.10.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 ok, później zrobie zdjęcia... na razie póki jeszce coś widać układam drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dobrze to poczekamy pracusiu;) drewienko ważna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 07.10.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 eh, i z drewnem wczoraj nie skończyłam a dzisiaj pada nic - tu mały modboard dotyczący tej mojej łazienki... i niebieska szafka złożone po części ze starych zdjęć, bo lampy zewnętrznej niestety nie mam, a jest dzisiaj tak brzydka pogoda ze jest za ciemno... teraz poproszę o pomysły na przerobienie tej szafki aby pasowała do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.10.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Nic z tego zdjęcia nie rozumiem:eek: tak chcesz mieć tak?. Ale jeżeli masz tam motyw Chaplina i biało czarne kafle to szafeczkę zrobiłabym też w takich kolorkach np. pasy .Możesz je pomalować i gotowe. Jeżeli nie lubisz takich motywów to cyknij całą na biało nabij dookoła listewki ( można je postarzyć) i też polakieruj . Ja nic bym nie naklejała bo przy zlewie może się odklejać ...na ale to przecież jasne jest. Można nabić listewki jak Alladyn i też będzie piknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.10.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 A kafelki kończą się na jakiejś wysokości , nie są do samej góry ? Bo jak tak to wykończ je na czarno zwykłą listewką pomalowaną na czarno (jak ma być tanio) , ja bym tak złamała kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 07.10.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 lampa jest, chaplin jest, grzejnik jest, i jest wielki bałagan w łazience...w łazience ma być jeszcze duże lustro, nad podwójną szafką i oświetlenie do niego. kafelki nie są do samej góry, są do 2.1, nad nimi pomalowane na szaro, przy prysznicu położona moaika w kolorze podłogi (za nisko płytki).problem z przemalowaniem szafki jest taki, że ta niebieska ma pozaokrąglane boki drzwiczek, gorzej z drugą, która nie... szafka biało-czarna w pasy? tylko jak te pasy? poziomo, pionowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.10.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ale szafki nie będą stały obok siebie? A pasy pionowo jak dla mnie i będzie "glamour" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 07.10.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Podpisuję się pod Kubel'ką - szafki będą wyglądały zupełnie inaczej. Może nawet "zginą" te zaokrąglenia przy tej jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 07.10.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 szafki będą stały obok siebie - będize jedna długa szafka pod dwie umywalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.10.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Zrób fotkę dwóch obok siebie , pomyślimy co dalej;) coś w końcu poradzimy . Szukam jakiś inspiracji dla Ciebie ale nic nie znalazłam , jak znajdę to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 07.10.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ciężko będzie dwie obok siebie, bo jedna jeszcze w przybudówce jest... a przytaszczę ją dopiero jak kabinę zamontujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.10.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 czekam i ja...przerobki ze starego na nowe mnie jara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.10.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 No to może ponabijać na obie listewki jak Alladynka i wtedy powinny zniknąć zaokrąglenia. A pasy? no no - jedna listewka biała, druga czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 13.10.2011 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 dobra dziewczyny... idę posprzątać trochę w kuchni, bo sałatkę z zielonych pomidorów robię...i wkleję pewne zdjęcie kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 13.10.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 No to na pierwszy plan pójdzie dawno już obiecana lodówka... a marmurek jest jakiś taki, chociaż nie umiem go złapać aparatem, jak coś to zapraszam A tutaj to pewne zdjęcie... zasadniczo to w kuchni, ale okna i zasłonięte: i teraz dziewczęta proszę o pomoc... skoro już nie mam zasłoniętego parapetu, to można zacząć robienie "wystawki", innymi słowy... jakąś misę na owoce i chyba jakieś flakoniki na liście poszukuję, macie jakieś pomysły co by tu dać? acha, roleta była przymierzona na razie, zaraz ją ściągam i będę barwić, bo niestety w promieniu 20km od mojej wsi nie byłam w stanie kupić bawełny w kolorze innym niż różowy i biały, więc wybrałam biały... a teraz "masz babo barwnik..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 13.10.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 no i jeszcze jeden temat, nieco inny... brzmi on wiatrołap i jest w trakcie prac, ale mniej więcej tak wygląda, na prawą stronę trzeba będzie zrobić ławkę na buty (na której da się usiąść) wyżej powiesimy starą półkę, jeszcze z pokoju małża z czasów gdy u rodziców mieszkał, no i jeszcze wieszaki trzeba będzie powiesić na kurtki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.10.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 A czemu nie chcesz zostawić białej rolety? Na jaki kolor chcesz ją zabarwić? A na wystawkę jakieś ziółka w doniczkach, sezonowe dekoracje, dynie, kasztanki np Kubelkowe serducha albo wianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Patrzę na te roletki i mnie bardzo się podobają takie jasne , to malowanie jest trochę ryzykowne , mogą zrobić się zacieki:jawdrop:. A tak jasno jest ładniutko , a sama szyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 13.10.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 tak, sama szyłam... a znając po prostu wyczyny męża mego to one nie mogły zostać białe, a tak poza tym to białe sobie moge zawsze jeszcze doszyć na razie idę wyprasować i Wam pokaże jakie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 13.10.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 dobra... zdjęcia jeśli chodzi o kolor jutro, moim zdaniem kolor wyszedł fajny...a wracając do tematu parapetu, to idąc po kolei...zioła mam w planie powiesić na ścianie od spiżarki, czyli tej przy blacie po lewo od okna w pojemnikach asker z ikei...o takich:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/asker-pojemnik__66151_PE178298_S4.jpgbardziej się zastanawiałam nad wystawą "kurzołapek" czyli generalnie jakiś świecznik, wazon, może do tego jeszcze taca/misa na owoce... nie chce mieć parapetu zastawionego, tego baaardzo nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts