mania1220 18.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 nie mozesz powiekszyc zdjecia i odrysowac - wydrukowac i taki sam wyciac z czegos co sie nadaje na lampe? Podwojnie go i wsadzic zarowke w srodek. Nawet z jakiegos starego albo nieuzywanego klosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 20.10.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 hmm... no pewnie dałoby się zrobić samemutylko czy o to w tym wszystkim chodzi? cholera... i przez Ciebe będę męża teraz męczyć, żeby mi coś znalazł z czego to się da wyciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.10.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 mam lepszy pomysl - popros go ladnie zeby nie tylko poszukal cegos ale i zrobil Ewewntualnie niech sprawi Ci prezent...nie masz jakichs imienin, urodzin, rocznicy pojscia do pierwszej klasy, pierwszego rozbitego kolana?? wazne powod znalec. a nie wiem o co Tobie chodzi? Jednym chodzi zeby miec cos sie podoba a drugiemu zeby miec to i samemu zrobic i miec wieksza radoche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 20.10.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 wiesz, dzisiaj to on fuguje wiatrołap, więc nie będę mu szukała zajęcia...generalnie to ostatnio dzień w dzień po pracy je obiad, później 20-30 minut drzemki i mniej więcej do północy robota w domu i tak dzień w dzień...więc prędzej sama zrobię albo skądś uzbieram pieniążki niż będę go o to prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 znalazlam dzisiaj ta lampke. Musze powiedziec ze jak czasem mam lekka reke do wydawania na cos ladnego i drogiego to na taka zwykla lampke cena okrutna I raczej lepiej samemu zrobic. Tylko czy widzialas jaka ona duza, na parapet w kuchni by sie sprzydala w mniejszej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Roletki cudne. A ile kosztuje taki konik? Tak z ciekawości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 21.10.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 coś koło 300 zł. no zrobie sama, bo mam możliwość zrobić sobie formę, później wyciąć to na ploterze i chyba na jakąś tekturę grubszą nakleić i z tektury wyciąć, chyba że macie jakiś inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Kurcze 300 , masz rację Niemodna zrób sama a jak masz możliwości to jeszcze lepiej . Ja tekturki bym się bała ,że się zapali , a może jakiś plastik lub takie plastikowe podkładki na stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 21.10.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 tylko żeby było jak najbardziej sztywne i jak najtańsze... a swoją drogą... wczoraj mąż zafugował wiatrołapik... tu zdjęcie w czasie fugowania: dziś już kończy malować, jeszcze tylko halogeniki trzeba będzie pozakładać (byłam dzisiaj kupić najzwyklejsze, najtańsze, "satynowe") a ja przywiozłam ostatnio pewne cudo i mam chwilowo taką śmieszną lampkę w kuchni postawioną, ale za wysoka jest, trzeba będzie o czymś innym pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jeziu ale piękny ... już wiem jakbym go przerobiła , pewnie to zbrodnia ale tych kafelek bym się pozbyła i dała inne A co Ty chcesz z nim zrobić , tak zostawisz czy przerabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A może takiego konika wypalić z jakiejś masy? Będzie grubszy, ale może przez to niepowtarzalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ale jak wypalić w piecu jakimś , Amalfi Ty na jakiś warsztaty jeździsz tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ale jak wypalić w piecu jakimś , Amalfi Ty na jakiś warsztaty jeździsz tak ? Wypalić elementy w zwykłym piekarniku. Mam gdzieś w domu takie wypalane w piekarniku anioły. Robione na warsztatach dla chorych. Dlatego mi to wpadło do głowy. Pewnie strzeliłam glupotę. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 21.10.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 kafli sie nie pozbędę, stolik generalnie orginalny z przełomu XIX i XX wieku, w stanie prawie niezmienionym hmm.. almafi, wrzucisz jak taki wypalony anioł wygląda? bo chciałabym żeby: 1. zachować te linie proste... 2. móc zrobić wzory 3. żeby fajnie wyglądało 4. mam bardzo malutki piekarniczek, sprzedawany jako "piekarnik do pizzy", generalnie to podstawa ma max 25x20 cm... a wysokość max 25, ale to z nóżkami, więc żeby mi się zmieścił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 sa lampy papierowe, pelno ich. Zakladajac ze to ma byc lampa dekoracyjna a nie do pracy/czytania zarowka bedzie nie dosc ze mala to slaba, wiec mozna ja z papieru zrobic. Chociaz ja mysle ze najlepiej ze starego abazura.niemodna, nie bede wklejac bo jest troche fotek...wejdz na te strony, jest jeszcze pomysl na inna lampe: http://artmortar.co.uk/2011/05/03/custom-paper-lamp-shade/ http://www.chicaandjo.com/2009/02/03/cricut-lamp-shade/ tu ponizej zobacz sobie video: http://www.chicaandjo.com/2009/02/03/cricut-lamp-shade/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 21.10.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 hmm... trzeba będzie pomyśleć, może sobie na ploterze wyciąć jakieś folkowe wzory i złożyć abażur, lampkę z abażurem mam aż jedną ale przecież cos by się innego wykombinowało, to i tak będzie jakieś takie bardziej klimatyczne/dodatkowe oświetlenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Niemodna, nie znajde anioła w piwnicznym remontowym bałaganie. Ale jeśli Ci zależy na równych krawędziach, to wypalanie nie wchodzi w grę. Trza z czegoś wyciąć. A może coś takiego? Strona wprawdzie w przygotowaniu, ale pisze czego dotyczy. Ciekawe ile kosztuje takie wycięcie. http://www.wigalaser.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 22.10.2011 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 a ja się zaczęłam zastanawiać, przecież jak się x lat temu robiło takie wycinane z masy solnej gwiazdki czy inne pierniczki to w momencie odciskania z formy i jeśli ciasto było płaskie wychodziły równe krawędzie...będą kombinacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 22.10.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 wiatrołap skończony(!) jako pierwsze pomieszczenie w domu na razie na buty stoi szafka "z odzysku", daaawno dawno temu miałam ją w swoim pokoju, "przydaś", dopóki nie zrobię docelowej ławy... i trójkąt na suficie, bo jedno to za mało, dwa też... więc są trzy lampki, a przecież nudno też nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.10.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 To super ,że Wam się udało zamknąć to pomieszcznie:yes: Na moim kompie widać dwa kolory na ścianach , tak jest czy przekłamuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts