zosik 30.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 nic to, przeczekać trzeba mi... ważniejsza ciepła woda do kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueEyedDevil 08.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam Rozpoczynając lekturę tematu miałem nadzieje ze baza będzie w gorszym ewentualnie podobnym do mojego frontu stanie i że będzie to niejako kopalnia wiedzy ,niestety nie, jest niebo lepiej, ale napotykaliście się na podobne problemu jak ja tylko w mniejszej skali. wkrótce zdjęcia z przed i w trakcje nadal mam 1/3 do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 09.01.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wszystkiego najlepszego w nowym roku !!!! niemodna z niecierpliwością czekam na Twoje fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoopy12 14.02.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Gdzie właścicielka dziennika? ja chcę zobaczyć efekt końcowy:) I wykończoną łazienkę;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 14.02.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 efektu końcowego jeszcze na pewno dłuuugo nie będzie... a łazience zrobię zdjęcia jak posprzątam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 06.03.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ok, idę porobić kilka zdjęć... Acha, dalej żyjemy tylko po wypadku męża jakoś wszystko przestało się posuwać do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 06.03.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) No to lecimy, kuchnia, oczywiście nie dokończona, ale w końcu mam położoną mozaikę drugie ujęcie: no i łazienka - zbiór szafek przypadkowy, ale działa, a to jest najważniejsze, w końcu zawsze można będzie zmienić Edytowane 6 Marca 2012 przez niemodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.03.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Wstalam dzisiaj w nocy bo sie mi pic chcialo, a dokladnie bylo po 2 w nocy. I tak przez chwile jak cien lazilam po domu. Pomyslalam ze jak wstane to musze przyjsc do Ciebie bo cos cicho i Cie wywolac. Normalnie telepatia????!!! Napisalas o 8:27 rano (!!) a to u mnie 2:27 w nocy byla, ale cyrki.Co sie stalo, jaki wypadek??? Wszystko juz w pozadku?? Mozaika lasnie do szafek i blatu pasuje. A sciany na jaki kolor beda, na bialo?A w lazience lustro masz wklejone miedzy kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 06.03.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Lustro w łazience jest tymczasowe, więc sobie wisi... generalnie to docelowo umywalki będą 2, a lustro dużo szersze, ale szwagierka pozbywała się tego, więc jeszcze chwilę posłuży nam. Ściany w kuchni na biało. Najbardziej mi się podoba, choć eM marudzi, że będzie musiał często malować (nie mój problem ) A wypadek... taki tam mały, ze skasowanym całkowicie samochodem, jeszcze w styczniu, aczkolwiek z eMem już wszystko w porządku (nawet wrócił już do pracy) więc nie ma o czym pisać... no - dlatego zniknęłam, bo nie było na nic poza szpitalami czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 07.03.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Osz Ty! Wypadki chodzą po ludziach :/ nigdy nie wiemy co czeka za rogiem. Ważne że już doszedł do siebie i że nic gorszego się nie stało. A co do domu, ciepła ta Wasza kuchnia Mimo, że jeszcze nie wykończona, ale mozaika świetnie pasuje do szafek i blatu. Kolor ściany po lewej stronie, gdzie wiszą wiaderka też świetny i powiem Ci, że biała ściana też ładnie pasuje do tej. A że będzie musiał częściej malować, cóż... chociaż farba tania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 18.03.2012 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 No to dzisiaj wrzucę wczorajsze dzieło... ZNISZCZENIA... znaczy porządki w każdym razie zdjęcia te tłumaczą fakt posiadania przez nas zakwasów na wszystkich częściach ciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.03.2012 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 toscie sie niezle zmachali:)Masz jakis juz plan jak zagospodarujesz ogrod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 19.03.2012 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 na razie mamy plan na trawę na całości, przy płocie przy drodze żywopłot z ligustru. Z resztą będziemy myśleć później, bo to raczej z czasem i przypływem pieniędzy będziemy robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.03.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Toście się nakarczowali! Mnie wszystko bolało w sobotę po całodniowym bieganiu za młodym po podwórku teściów i sprzątaniu ubranek dziecięcych i naszych przydasiów. No ale mi jeszcze brzuszyszcze dokłada ciężaru. Ale po Waszej robocie przez tydzień bym się nie ruszyła!! Będzie trawka, żywopłocik i będzie ślicznie. Ja chyba jeszcze do rabatek z kwiatów nie dorosłam, więc one mi do szczęścia nie potrzebne, żeby było pięknie i praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 19.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 zosik, ja to juz sobie odpuściłam latanie za małym...nie mam sił Doszłam juz do etapu....jak nie upadnie to się nie nauczy..i uczy się non stop Dobrze, ze nie jest delikatny- pogłaskanie po głowce i całus w nowego siniaka wystarcza Ja cały weekend spędziłam na działce rodziców i podziwiałam ile mają zapału do roboty Ich ogródek wyglądał prawie tak jak twój niemodna Dobra robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 19.03.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 zakwasy wyleczone, trzeba pojechać naostrzyć łańcuch do piły i "jedziemy dalej"... znaczy się teraz trzeba korzenie uporządkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.03.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 zosik, ja to juz sobie odpuściłam latanie za małym...nie mam sił Doszłam juz do etapu....jak nie upadnie to się nie nauczy..i uczy się non stop Dobrze, ze nie jest delikatny- pogłaskanie po głowce i całus w nowego siniaka wystarcza Buahahhahahah dobre Mój też z tych mało delikatnych, że całusek i pogłaskanie wystarczą na otarcie łez. A ile Twój ma lat? Bo mój 2 i pomysły takie że głowa mała! Ja też się nad nim nie użalam, ale on ma ciągoty do samochodów, schodów, kup drewna, pieca itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 19.03.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Na 2-letnie dziecko trzeba mieć oczy wkoło głowy a czasami i to za mało... moja córa w tym wieku jak sie przewróciła to zaraz wstawała, otrzepała sie i szła dalej, wiec nie było problemu z "delikatnoscia" ale za to pewnego pięknego dnia, podlewała ze mną kwiatki na podwórku (podwórko ogrodzone, furtka na ciężko chodzącą zasuwkę) a 2 sekundy później stała na chodniku (przy ulicy)... ja mało zawału nie dostałam gdy "katem oka" zauważyłam zatrzymujacy się samochód i "coś rózowego" za płotem.... moja córeczka miała wtedy rózową sukieneczkę... na nasze szczęści tym samochodem jechali rodzice mojego kolegi z podstawówki , więc gdy zobaczyli malutkie dziecko wychodzące za furtkę na chodnik to zatrzymali się (widzieli mnie na podwórku)... aż strach pomyśleć co mogło sie stać, gdyby wtedy zamiast nich chwilę później jechał ktoś inny z nadmierna prędkością... a ja wtedy tez byłam w zaawansowanej ciąży z synkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 19.03.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Moj ma 2 lata i 8 mies. lata sobie swobodnie po ogrodzie, który jest ogrodzony i mały nie ma jak uciec To nasze szaleństwo też lubi drabiny, schody, sterty kamieni, wspina się gdzie popadnie im wyżej tym lepiej, tyle ze jest bardzo sprawny fizycznie i mozna zaufac jego umiejętnością (w miarę rozsądku) o samochodach i innych męskich zabawkach nie wspomnę. Wiecznie jest brudny tak, że ledwo buzię widać, ale ja z tych złych matek, co pozwalają dziecku przycisk do mydła pełnego bakterii dotknąć o błocie nie wspominajac Gopax ja wiem, że dziecka nie można z oka spuścić, ale czasem po prostu trzeba...dlatego lubie to ze moje dziecko jest dość głośnie i jak go nie widzę to przynajmniej słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.03.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ja póki co słabnę jak widzę, że w ciągu 5 sekund przysunął sobie pufę i wlazł na parapet czy na stoliczek na którym stoi akwarium, albo że bramka na schodach to już nie przeszkoda - wczoraj przelazł przez nią. Całe szczęście, że teściu go przyuważył, bo zapewne ostro byśmy się zastanawiali jakim cudem spadł ze schodów skoro bramka zamknięta a był na dole... ojj, ale "zadzieciłyśmy" wątek Niemodnej, pogoni nas zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts