niemodna 26.04.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 TV dalej nie ma, nie płaczemy eM prawie cały czas pracuje... tyle tylko że remont się zbytnio do przodu nie posuwa na podwórku wczoraj posadziliśmy w miejsce iglaków "zasuszonych" przez psy kilka rzeczy: 2 x berberys (potocznie zwany berbeluchą), tawułę japońską "gold coś", wierzbę "płaczącą" szczepioną... zakupiliśmy też 5 tui, niestety nasza wyobraźnia jeszcze nie podpowiedziała,gdzie je posadzić. Wczoraj wyplewione zostały maliny i inne owocowe za domem w rogu... mam grządkę z cebulą, z natłoku innych prac na razie poza nią jest tylko pół pustej grządki... a perz człowieka może zabić, mam go już dość, jeśli ktoś jest zainteresowany, to oddam, a nawet dopłacę pomału przymierzamy się do zasiania trawy przed domem, ale jednocześnie boimy się żeby psy nie zadeptały (jest jakiś sposób oprócz odgrodzenia?) a dzisiaj jest tak ładna pogoda że mam zamiar wziąć rower i pojechać do lasu, zamiast walczyć z ogrodem... każdy potrzebuje trochę odpoczynku a... w domu robi się korytarz, tylko się skończyć nie może, bo weny i czasu nie ma... kiedy my dojdziemy do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 13.05.2012 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Tu byłem carver Tzn. przeczytałem i pooglądałem. Kawał dobrej roboty, szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 16.05.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ok, trawa przed domem jest, jeszcze co prawda musi się rozkrzewić, ale jest trawa za domem została posiana... została nam jeszcze tylko ta obok domu... w korytarzu sufit powieszony sypialnia czeka, TV brak... kiedy w końcu będzie koniec remontu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 17.05.2012 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 kiedy w końcu będzie koniec remontu... Tez sobie zadaje to pytanie. Bez tv zyc mozna a zwlaszcza teraz kiedy nadejdzie lato watpie abys chciala przesiadywac i ogladac te polskie tzw: nowele? Jestem przekonana, o kazej wolnej chwili bieglabys do ogrodu ... nie pisze wcale aby brudzic paluszki a chociazby na zasluzony relax. Pomalu a do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 17.05.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Relax powiadasz...Relaksu raczej w najbliższej przyszłości nie planujemy, po prostu jest tyle jeszcze do zrobienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 17.05.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ale wszystko co robicie, robicie dla siebie dla Waszej przyjemności i dobrego samopoczucia. Przyjdzie czas, że usiądziecie w ogrodzie z czym tam lubicie w dłoni i wtedy RELAX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 21.05.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 płotek przeciw psom, czekamy też na trawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 24.05.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Jaki ladny sielski plotek, nie zmienialabym na inny, serio, obsadzilabym pnacymi rozami i bylo by pieknie Podpisuje sie pod zosik - czerpac radosc nawet z najciezszej pracy bo dla Waszego DOMKUi dla Was a mozna przeciez podzielic prace i relax, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 24.05.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 przed płotkiem pomału zaczyna się zielenić, a z lewej strony eM właśnie kończy walcowanie = trawnik zasiany... trzeba lać i czekać aż trawa urośnie warzywnik też skończony, trzeba tylko na bieżąco plewić... czas wziąć się z powrotem za dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 13.06.2012 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 pamiętacie może nasz trawnik ze zdjęcia wyżej... ? trochę urósł a płytki chodnikowe z demontażu czekają na ułożenie, w końcu nie będę musiała wychodzić z domu w czasie deszczu w zwykłych butach i przebierać w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 13.06.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ale Wy spory macie ten ogródek przynajmniej, takim się wydaje być... no, chyba że zdjęcie przekłamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 14.06.2012 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 zdjęcie jest zrobione po skosie, za mną jest jeszcze około 4 m, po lewej jest dom. Działka ogólnie jest 10 ar, tyle że wydaje mi się, że dom jest postawiony w optymalnym miejscu, bardziej z przodu niż na środku i automatycznie działka robi się ustawna, choć największa nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 14.06.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja też mam działkę 10 arową w formie prostokąta - z tym, że u mnie dom stoi raczej po środku działki. Może to jest mniej ustawne, ale też jest dobrze, bo nie mam "ulicy pod oknem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 15.06.2012 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 ja mam ulicę przed domem... trochę jakby główną i mi się to zbytnio nie podoba... ale cóż, i tak jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.06.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 powiem Ci jedno - ogrod masz przepiekny, bo taki sporo szeroki . Planujesz tam cos sadzic? Chodzi mi o jakies drzewka typu choinki, tuje itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 25.06.2012 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 generalnie to od tego sąsiada, którego mam "po lewej" oraz z tyłu nie muszę się osłaniać, problem mam tylko z prawą stroną, i to duży, bo mają usypany taras na 2m wysokości i lubią wszystko wiedzieć... tyle, że tam potrzebuję coś bardzo szybko rosnącego... Z przodu chcieliśmy żywopłot zrobić, nawet żeśmy sadzili w tym roku, ale się nie opuścił, tuje nie zdadzą egzaminu z uwagi na 2 psy - są podlewane, a powiedzmy sobie szczerze, żadna roślina za tym nie przepada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 26.06.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 no to małe cos w domku, mąż zrobił strukturę w korytarzu :) coś takiego: czas pracy: 5 minut, choć mówi że sam nie wie jak to wyjdzie po pomalowaniu, poczekamy - zobaczymy Na jutro wyschnie i trzeba będzie działać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 29.06.2012 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Trawka urosla nie troszke ale jest dosc spora i ladnie sie ogrod zazielenil, ogrod dosc spory i wystarczajaco bedziesz miec miejsca na "obsadzenie" warzywami, ziolami czy kwiatami i zamiast relaksu bedziesz na kolanach plewic chwasty (zartuje) juz pisalam, ze plotek jest superowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 30.06.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Naspisałam dziś ostatni egzamin, ciekawe tylko czy przede mną kampania wrześniowa, ale tego dowiem się, gdy zostanie on oceniony... Wydaje mi się że nie Wakacje, och wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 30.06.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Będzie dobrze:hug: a jeśli nawet przytrafi się kampania wrześniowa to jeszcze nie koniec świata;)... mój kolega mawiał, że prawdziwy student musi posmakować wszystkiego, żeby miał co wspominać po latach:P... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts