mania1220 04.07.2012 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 a pokaz no reszte tej scianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 04.07.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 na razie wymalowana jednolicie, eM próbował zwykłą farbą ją "wycieniować" i stwierdził, że nie ma szans. Wymalowana na zielono i sobie czeka zdjęcie pstryknę później, a tej ściany jest po 20 cm po obu stronach drzwi i trochę nad drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 04.07.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 a próbował zwykłą gąbką malować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 04.07.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Jakąś szmatką czy czymś, ja tam dokładnie nie wiem. Stwierdził że nie wychodzi mu tak jak by chciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 04.07.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ja widziałam jak szwagier malował swoją "strukturę " właśnie zwykłą gąbką kąpielową i wyszło rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 26.08.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Po pierwsze...żyjemy... jeśli to kogoś interesuje Po drugie, byliśmy na wakacjach, rewelacja, ale zdjęć nie pokażemy, bo nie mamy... Po trzecie robi się sypialnia, zdjęcia pokażę, choć ciekawe raczej nie są... A... ostatnio mieliśmy też gościa w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 20.09.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Eh...co za kraj...Dzwoni do mnie CyfraPlus, no ok, mam u nich telewizję, na przełomie listopada i grudnia kończy mi się umowa. Dzwoni i namawia na wzięcie oferty, która nie do końca mnie satysfakcjonuje (szukam sobie w międzyczasie oferty u konkurencji)...Proponuje dekoder z dyskiem i w ogóle... No cóż, skoro tak, to się przyjrzymy co za dekoder... Otwieram stronę i pytam który - informuje mnie, że dekoder tej i tej firmy, no ale są 2.On dalej że tej firmy (nosz #%#$#$$), co on sobie robi, w końcu zapytałam który z tych dwóch dekoderów, znów zmienia temat... WTH?? No dobra, nie ważne, jeden z dwóch, oba, jeśli chodzi o dysk, to mają tylko i wyłącznie wpinany przez usb, idiotkę ze mnie robi?Później informuję, że się nie zdecydowałam, przekonuje mnie dalej (może coś ponegocjujemy cenę?), ale tylko to co już jest zaproponowane, powiedziane ileś wcześniej...w końcu stwierdza, że biorę tą ofertę, która wcale mi się nie podoba, ja mówię że nie, bo mam możliwość sobie jeszcze podpiąć od operatora internetu (światłowód), i tutaj wybuch i na mnie że w Polsce nie ma TV światłowodowej...A u mnie jest, i mają korzystniejszą ofertę, tylko muszę około pół roku poczekać na infrastrukturę (firma właśnie wchodzi w nasz rejon). I jak tu się nie zdenerwować? On wie lepiej co ja chcę, co mnie interesuje? Idiotkę ze mnie robi?Tutaj mu się nie uda, bo obawiam się że w niektórych tematach wiem nieco więcej od niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.09.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 kochana...oni maja dobry przyklad z "gory", tak jak rzad mysli ze wie lepiej co dla nas jest lepiej...sie ucza i stosuja. Na pocieszenie Ci powiem ze takie taktyki sa tez tutaj. A ten piec kaflowy zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 27.09.2012 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 tak, zostaje, jest sprawny, więc nie ma sensu go przerabiać na kominek (w salonie też jest). A nie ma sensu przerabiać, bo piece kaflowe jak się nagrzeją... to trzymają ciepło praktycznie do dnia następnego, a czasem i dłużej, więc po co zmieniać na kominek, który trochę pogrzeje przez szybę, a reszta w komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 28.09.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) No to moje drogie potrzebuję pomocy... Otóż czeka mnie w najbliższym czasie zakup piekarnika do zabudowy - jak niektórzy wiedzą kuchnia już jest... więc: 1. lodówka jest taka: dokładniej: 2. kuchnia wygląda mniej więcej tak: jutro postaram się dodać bardziej aktualne zdjęcie no i teraz jaki piekarnik? nie bardzo "widzi mi się" srebrny, bo nie pasuje, bardziej coś w stylu retro... antracyt? acha - budżet jest nieco ograniczony, chciałabym zmieścić się poniżej 1500zł. Zastanwiam się nad ikeą - whirlpool z pięcioletnią gwarancją w cenie whirlpoola z gwarancją dwuletnią? Edytowane 28 Września 2012 przez niemodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 28.09.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Rok temu kupiłem piekarnik w Ikei, około 1000 zł. Gwarancja 5 lat, serwis na telefon. Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.09.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 kominek - no tak , jesli sie robi sam zwykly dla wygladu to fakt idzie wsio w komin, wiec piec lepszy. Mi tylko kominy po piecach zostaly. Kuchnia - no do tak drewnianej kuchni gdzie i szafki i blat drewniany to zaden srebrny a i jasny jak lodowka niezbyt (do drewna).Ale tez pytanie - w ktorym miejscu on bedzie???Tak jak piszesz - jakis antracyt, badz czern, cos ciemnego pod zlew...Niemodna, ja bym jeszcze te raczki zmienila...nijak te zlote nie ida. Pod zlew i piekarnik jak nic tam pasuja jakies ciemne zelazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 29.09.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 z tymi rączkami to się przyzwyczaiłam, choć nie są one złote, idę sprzątać, może później porobię zdjęcia dziura na piekarnik jest obok lodówki... a lodówka wolnostojąca została wybrana taka ponieważ: 1. wolnostojące są większe (dużo większe) 2. lubię taką niekonsekwencję stylu... mi się podoba... tylko ten piekarnik będzie od niej 10 cm... kolorystycznie nie dobiorę na pewno... więc jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.10.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 ja tez lubie wolnostojace lodowki, a piekarnik ciemny widze jak najbardziej. Chociaz do lodowki by pasowal kolorem inny ale w calosci to chyba raczej pod szafki i blat, a jasny by sie zarlo z drewnem tak jasnym jak masz.masz dziure na piekarnik? Zawies na wymianke jakies szmatki/szablony jasne i ciemne i zobacz jak bedzie wygladalo. W calosci patrzac zawsze inaczej wyglada niz tu widac po kawalku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 03.11.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 piekarnik zamontowany (już dawno ), czarny, jestem zadowolona, podoba mi się sypialnia właśnie się maluje, po negocjacjach wygrała moja propozycja kolorystyczna mężowi w czasie malowania się spodobała, więc jest rewelacyjnie, nawet wpadł na pomysł, żeby położyć na jednej ścianie tapetę w pasy... którą już dawno wybrałam rasch z kolekcji out of africa, 715774. Meble do sypialni wybrane, mam nadzieję, iż jakoś w przyszłym tygodniu temat zakończymy Pozostanie: - w kuchni okap + dokończenie spiżarki ( i temat dużego akwarium), - dokończenie salonu - zastanawiam się, czy nie przemalować go na inny kolor... + zakup kanapy (meble w większości zostają), + nie wiem, czy nie będziemy też zmieniać podłogi, bo panele przy dogu nie wytrzymały zbyt długo wybranie lamp do kuchni, sypialni, salonu... z tym będą, jak znam życie, większe problemy... no i temat dodatków, który jak na razie schodził na dalszy plan, z uwagi na nasze pewne niekonsekwencje... Pozdrawiam, PS. NeliSza przyda się nasza pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A moze jakas fotka..???????? Czyli tak jak myslalam czarny . Pasy mowisz? To bedziemy mec ta sama tylko ja mam z innej serii i w innym kolorze. Dawaj fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.11.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 ja też domagam się fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 14.11.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 fotki porobie przy "normalnym" świetle...temat sypialni dopiero teraz powrócił, ale stał się bardziej problematyczny, niż myślałam...i to nie z powodu materaca... mam problem z decyzją co do szaf... czyli: na tapecie mamy łóżko aspelund / hemnes / jakieś metalowedo tego opcje szaf: aspelund / pax hemnes co jest problematycznego?cóż, dawniej mieszkałam na blokach, więc walczyło się o każdy milimetr kwadratowy (pawlacze itp) teraz chciałabym po prostu szafę...jeśli chodzi o aspelund - małą dla męża, dużą dla mnie, do tego komoda(y?)lub hemnes, 50-100-100 (50 półki męża, 100 współne, 100 półki dla mnie).... myślę dobrze czy źle??generalnie w obu opcjach mieszczę się w podobnym wbrew pozorom budżecie... jak rozplanować te szafy itp?normalnie można zgłupieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakręcona 16.11.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Mam ten sam problem. Moje aktualne mieszkanie to mistrzostwo świata jeśli chodzi o zagospodarowanie powierzchni. Obowiązkowo nadstawki, pawlacze, szafy na balkonie, milion półek wiszących nad stołami. Ciężko nie popaść w to samo w domu. Nie doradzę, ale chętnie posłucham mądrych rad innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 17.01.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Eh... trudno własny wątek odgrzebać, tyle się w tych remontach dzieje Więc, wszem i wobec przyszłam dzisiaj wrzucić kilka zdjęć... Akcja "Wylewka" cz. 1 10.01.2013 i kilka słów... otóż robimy remont salonu Ściągnęliśmy stare panele, mieliśmy tylko przemalować salon i położyć nowe... Ale oczywiście, skoro wylewka była krzywa, a poziom z kuchnią dość istotnie się różnił, to czemu "przy okazji" nie wyrównać? A czemu część pierwsza? Nasza teraźniejsza "13", czyli 13 worków zaprawy to niestety za mało Udało się zrobić tyle, ile widać, niedługo ciąg dalszy, choć nie tylko wylewkowy PS - pomożecie? Zastanawiamy się, jaki kolor farby do takich paneli: Panele to Classen "history" orzech szary... A jeśli chodzi o kolory, zastanawiamy się nad: Śnieżka, Barwy Natury, Kwiat Pustyni oraz Śnieżka, Barwy Natury, Piaszczysta Plaża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts