Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik niebudowy (bo remontu)

niemodna

Recommended Posts

Podkreślając wkład kobiet w remonty...

Wylewka w pozostałych 2 częściach (jak zwykle zabrakło materiału ;) ) przebiegła bez większych problemów. Oczywiście mąż (nie) zapomniał tym razem zrobić zdjęcia uwieczniającego mnie z mieszadłem...

_G108396.JPG

Pan mąż wykonał też ołtarz telewizyjny ;)

Szkoda tylko, że telewizor, jaki posiadamy przy tej zabudowie trochę ginie, ale mam nadzieję, iż to tylko kwestia czasu...

_G108401.JPG

Do dylematu "ściennego" możemy dołączyć dylemat wyboru narożnika... Cóż, ja po prostu nie mam do tego głowy... Coś trzeba będzie wymyślić :)

Pozdrawiam...

• Odpowiedzi 535
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...
  • 3 weeks później...

W kaflowych palimy bardzo okresowo...

żeby dogrzać gdy z centralnego zimno (największe mrozy), albo jak jest zbyt ciepło, żeby uruchamiać centralne, a nam zimno...

Bas eMa... ostatnio niestety zaniedbany, ale kto wie czy to się nie zmieni... (a w kuchni na szafkach gary, tzn. perkusja...) dom jest zbyt mały na to wszystko :)

Wiesz ze na taki piec wlazlam na gore majac jakies 2-3 lata? I wyrysowalam sufit kredka...:D Wujek do dzis sie dziwi jak to zrobilam i po czym wlazlam. Tymbardziej ze nawet na krzeselko male balam sie wlezc bo "Monia BUM..".

Piec pamietam jak przez mgle bo rozebrali jak centralke zalozyli ale przytulic sie do takiego plecami jak zimno to pamietam. Super sprawa.

Bardzo podoba mi sie Twoj plot...szkoda ze nie mam takiego na ogrodku, o ile by mi to ulatwilo pomalowanie.

I bardzo ale to bardzo sie mi podoba ta szafeczka na wygietach nozkach!

Oswietlenia fajne. Musi byc bardzo przytulnie wieczorem. :yes:

Opcji masz kilka. Pamietaj tylko ze masz bardzo wysoko sufit i musisz wybrac odpowiedni rozmiar zeby nie wygladalo za male - odleglosc od sufitu do gory ramy. Zdjecie zawsze przekazuje trochu inny obraz , na zywo zawsze inaczej ( o czym wiemy).

Dwa obrazki. Jeden bolszy obraz. Lustro (ale to najmniej sie mi widzi tam). Kilim na rurce jak zaslony.

Nie widze tam tylko zadnej poleczki , chociaz na zywo moze byc ok. Waska na same obrazki. O! same ramki? Kurna mozna duzo powiesic, byle zgrac z reszta mebli.

Gosik by sie sprzydala - ona spec we wklejaniu pomyslow.

Co tam wystaje z tej sciany?

Edytowane przez mania1220