niemodna 20.01.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Podkreślając wkład kobiet w remonty... Wylewka w pozostałych 2 częściach (jak zwykle zabrakło materiału ) przebiegła bez większych problemów. Oczywiście mąż (nie) zapomniał tym razem zrobić zdjęcia uwieczniającego mnie z mieszadłem... Pan mąż wykonał też ołtarz telewizyjny Szkoda tylko, że telewizor, jaki posiadamy przy tej zabudowie trochę ginie, ale mam nadzieję, iż to tylko kwestia czasu... Do dylematu "ściennego" możemy dołączyć dylemat wyboru narożnika... Cóż, ja po prostu nie mam do tego głowy... Coś trzeba będzie wymyślić Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.01.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Kolor ten ciemniejszy bardziej mi leży No i miło mi Cię zobaczyć myśmy wszystkie swoje facjaty (i nie tylko) pokazały a Ty co sobie myślisz? Trochę zdrowego ekshibicjonizmu kochana Edytowane 21 Stycznia 2013 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 25.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 niemodna pięknie się u Was robi Ja też przymierzam się do remontu staruszka, ale chyba nawet troszkę młodszego Będę podglądać i nadal podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 31.01.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 czy wiecie, że da się malować ściany przy świecach? No cóż - prąd się nam urwał, a ściany w połowie pomalowane nie mogły czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 07.02.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 niemodna szalenie miło czytało mi się Twój dziennik, wiele razy uśmiechałam się pod nosem Uwielbiam takie remonty. I jakby to powiedzieć - no młodzieńczy optymizm - który też mam A co! (a przynajmniej tak mi się wydaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kierowniczka 07.03.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Czytałam, czytałam 2 albo 3 razy ... bardzo fajnie piszesz i przyjemnie się czyta! Ponieważ do mnie najlepiej przemawiają obrazy to proszę o więcej zdjęć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 31.03.2013 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://img545.imageshack.us/img545/3117/wesoegoalleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakręcona 24.06.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Niemodna co tam u Was? Jak idzie remont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.06.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 No ja nie wiem, gdzie się te dziewczyny podziewają ....hmmmm .... tu już więcej takich zgub jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 08.10.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Po prostu remontów już aż tyle nie ma, bardziej wykańczamy (siebie i portfel), a skoro nie widać zbyt dużo, to nie ma nawet co wrzucać... A tymczasem... skończyliśmy ogrodzenie frontowe Żebyście zbytnio nie krzyczały, od razu wrzucę zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 14.10.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ha... udało nam się w końcu kupić lampy do kuchni nad stół ikea melodi, bo przynajmniej jak znajdziemy coś ciekawszego, nie będzie szkoda zmienić... Zdjęcia lamp i całej reszty, jak powiesimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 17.10.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Przyszły listwy przypodłogowe do salonu. Kolor nie jest idealnie dobrany, bo inny producent, ale nie będzie widać (mam nadzieję...) Może dzisiaj uda się coś zamontować... (I znów robi się u nas pomału dziennik ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.10.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzienniki są fajne :D ..... a szczególnie wtedy gdy pojawiają się w nim fotki .... przyłóż listwy i zrób zdjęcie... zobaczysz bedzie ok U mnie też tak jest.... niby kolor ten sam a producent inny i trochę różnica jest.... no ale już nie zwracam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 03.11.2013 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Obiecałam...słowa dotrzymuję salon czarna szafka stoi tymczasowo, dopóki jej nie znajdę innego miejsca... a listwy jeszcze czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.11.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 No i zrobilo się domowo... taki piec to skarb o ile się w nim pali Pamiętam takie u babci, u mnie już takich nie było tylko piecyki metalowe w każdym pokoju.... a kolumna czasem nie za blisko stoi ?? Ten bas to chyba trzęsie całym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 03.11.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 W kaflowych palimy bardzo okresowo... żeby dogrzać gdy z centralnego zimno (największe mrozy), albo jak jest zbyt ciepło, żeby uruchamiać centralne, a nam zimno... Bas eMa... ostatnio niestety zaniedbany, ale kto wie czy to się nie zmieni... (a w kuchni na szafkach gary, tzn. perkusja...) dom jest zbyt mały na to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Wiesz ze na taki piec wlazlam na gore majac jakies 2-3 lata? I wyrysowalam sufit kredka... Wujek do dzis sie dziwi jak to zrobilam i po czym wlazlam. Tymbardziej ze nawet na krzeselko male balam sie wlezc bo "Monia BUM..". Piec pamietam jak przez mgle bo rozebrali jak centralke zalozyli ale przytulic sie do takiego plecami jak zimno to pamietam. Super sprawa. Bardzo podoba mi sie Twoj plot...szkoda ze nie mam takiego na ogrodku, o ile by mi to ulatwilo pomalowanie. I bardzo ale to bardzo sie mi podoba ta szafeczka na wygietach nozkach! Oswietlenia fajne. Musi byc bardzo przytulnie wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 09.11.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Przyjemnie jest wieczorami, fakt Musimy jeszcze znaleźć coś nad kanapę, bo ściana jest całkiem pusta... tylko co? Macie jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.11.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Opcji masz kilka. Pamietaj tylko ze masz bardzo wysoko sufit i musisz wybrac odpowiedni rozmiar zeby nie wygladalo za male - odleglosc od sufitu do gory ramy. Zdjecie zawsze przekazuje trochu inny obraz , na zywo zawsze inaczej ( o czym wiemy).Dwa obrazki. Jeden bolszy obraz. Lustro (ale to najmniej sie mi widzi tam). Kilim na rurce jak zaslony. Nie widze tam tylko zadnej poleczki , chociaz na zywo moze byc ok. Waska na same obrazki. O! same ramki? Kurna mozna duzo powiesic, byle zgrac z reszta mebli.Gosik by sie sprzydala - ona spec we wklejaniu pomyslow.Co tam wystaje z tej sciany? Edytowane 10 Listopada 2013 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 11.11.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Wystaje kabel, za czarną szafką jest taki sam... Miały być kinkiety do czytania, a kanapa na środku... tylko się pozmieniało, a te kinkiety nie założone, bo nie znaleźliśmy takich, które nam się podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts