laparia 16.08.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam Jaką polecacie wkładkę zamka do drzwi zewnętrznych w domku jednorodzinnym.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.08.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Wkładka.. pewnie pytasz o markę? Myślę, że takich speców tu nie ma by wskazać czy lepsza jest Gerda, Wilka, Abloy czy im podobne.. Ważna jest klasa antywałamaniowa No i rozmiar. Trzeba znać potrzebny rozmiar wkładki (zależy od grubości drzwi i szyldów). Orientacyjne powiem: wkładka 30/40 zwykła może być dostępna za ok 30zł. Kl. B - zacznie się od 50zł, kl. C od ok 90zł. Większa wkładka - wyższa cena. Wkładki z marketu za 7-20 zł nadają się zwykle tylko do drzwi wewnętrznych ( klasą, niezawodnością i rozmiarem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_Fell 29.11.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Czy ktoś ma jakąś opinię na temat wkładek lob hektor (leroy merlin, kl. B) - jestem w trochę awaryjnej sytuacji i być może będe musiał awaryjnego zakupu dokonać. Ewentualnie proszę o info gdzie w okolicach Sosnowca, Katowic można kupić wkładki przyzwoite od ręki ( w cenie do 140-150 zł), np Wilkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 takie firmy jak AXA, VDS, VBH, ale że dla mnie Śląsk to jedno miasto.. to wybaczcie, jeśli okaże się że te firmy leżą od Ciebie daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 29.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No to pojechałeś po bandzie, finlandia. Sosnowiec, Katowice,Świętochłowice itd. to jedno miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 No to pojechałeś po bandzie, finlandia. Sosnowiec, Katowice,Świętochłowice itd. to jedno miasto. Dlatego od razu przeprosiłem bo chociaż geografia nie jest mi obca, to ta aglomeracja mnie nigdy bliżej nie wciągnęła:) Za to gdybyś pytał czy z Pruszkowa da się szybko dojechać do Wołomina to ja chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomark 18.12.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Czy ktoś ma jakąś opinię na temat wkładek lob hektor (leroy merlin, kl. B) - jestem w trochę awaryjnej sytuacji i być może będe musiał awaryjnego zakupu dokonać. Ewentualnie proszę o info gdzie w okolicach Sosnowca, Katowic można kupić wkładki przyzwoite od ręki ( w cenie do 140-150 zł), np Wilkę... Pewnie to już musztarda po herbacie ale mogę polecić tę wkładkę. To przyzwoity produkt a jak jeszcze będzie zamontowana z szyldem ( tarczą ) zakrywającą wkładkę to już na prawdę nic więcej nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_Fell 19.12.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Dzięki za odpowiedź, faktycznie już kupiłem Wilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts