MMichal 15.02.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Witam Sytuacja jest nieco bardziej złożona niż by to się mogło wydawać. Mam pewne wyobrażenie zmian zachowań producentów. co by im na złe nie wyszło ale to nie ten wątek i nie to forum. wiesz Andrzeju, że Twoje "wyobrażenia" powoli ale jednak zaczną wchodzić w życie i przynajmniej część producentów już niedługo będzie brała w pewnym stopniu odpowiedzialność za montaż własnych produktów. Ale faktycznie to bardzo szeroki temat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 15.02.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 (edytowane) po pierwsze - skasuj ostatnie dwa swoje posty bo się dublują po drugie - jaką masz mieć grubość ocieplenia i jak ona się ma do ścianki i ościeżnicy w tym Twoim wykuszu ? po trzecie - to nie jest ciepły montaż hmmm.. inaczej, bo kłamią tu zawsze - to nie jest szczelny montaż i długo by pisać co jest w nim schrzanione po czwarte - współczuję nie przemyślenia posadowienia całości, będzie zimno i będzie kłopot z parapetem zewnętrznym jak i wewnętrznym po piąte.... znalazłoby się i więcej ale...ale mimo wszystko to nie powód byś tak szalał w każdym temacie na Forum po ostatnie i najważniejsze. Gdzie był Architekt i gdzie KierBud? Jak cudownie jest montować okna gdzie na rysunkach są ukazane szczegóły montażu. Edytowane 15 Lutego 2014 przez nikt ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 15.02.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 wiesz co. Zaczynasz być wkurzający. Wiele można zrozumiec ale to co ostatnio wyprawiasz to już nie przestrzeganie przed kimkolwiek. Trzy identyczne posty by pojawił się nagłówek Tak montuje okna firma SAMPRE przedstawiciel OKNOPLASTSkasuj to bo doprawdy sam siebie przedstawiasz w takim świetle,że zaczynam się zastanawiać, czy ten "montaż" nie jest w dużej mierze Twoją zasługą. Czy poza "wykuszem" masz inne zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 16.02.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 ...Twoje "wyobrażenia" powoli ale jednak zaczną wchodzić w życie i przynajmniej część producentów już niedługo będzie brała w pewnym stopniu odpowiedzialność za montaż własnych produktów. O! To mnie pocieszasz, bo ja o tym nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.02.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Zdjęcia pokazujące niby nierówne wysunięcie okien w wykuszu nie jest jednoznaczne. Nie zawsze takie "przyłożenie" miarki jest dobre - wg mnie bardziej trafione byłoby mierzenie od ocieplenia. Styropian z boku świadczy o jakimś nieporozumieniu w tym miejscu - może błąd w pomiarze, a może ktoś w ostatniej chwili postanowił wysunąć okno. Zbyt wiele tu może być interpretacji by wypowiadać się na ten temat. Panowie - a ja już dawno pisałem o prawdziwej autoryzacji: http://finlandia.blokno.net/?month=4&year=2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeek 31.05.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Oknoplus.pl = pomorska fabryka okien . zamowienie serwis jakosc wszystko profesjonalnie i szybko, ja zamawialem w salonie na inowroclawskiej Pan Slawek mily i kompetentny. Aha do wszystkich foromowiczow .... Tak reklamuje TU firme w pelni swiadomie bo MAM powody tutaj link do realizacjihttp://www.archipelag.pl/dzienniki-budowy/newmodelarmy/ .... prosze zerknac na to a zwlaszcza okna "wole oko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 18.08.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja mam okna z spam I z tą radosną nowiną Pani Zofia przemierza fora internetowe wzdłuż i wszerz dzieląc się nią z kim tylko się da. A poszła Ty! Reklama to nie fszystko, ale fszystko z taką reklamą to... . Edytowane 11 Października 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gms 04.11.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Witam,Z racji nieznajomości tematu okien chciałbym zapytać o polecane firmy w okolicach Bydgoszczy P.S. można gdzieś znaleźć kompendium wiedzy odnośnie okien (dla laika) ? Podstawowe informacje, podsumowania, porównania itp. Szukam już trzeci dzień i efekt zerowy (tematy nieaktywne albo zaśmiecone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mate166gmail.com 30.11.2016 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Podbijam temat. Jestem na etapie wyboru okien do domu. Mam wstępną wycenę Abakusa, w przyszłym tygodniu zamierzam wycenić drutexa. Może ktoś polecić jeszcze coś sensownego w jakichś normalnych pieniądzach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts