Mikord 17.08.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Właśnie jestem na etapie docieplania domu kupna materiałów. Dzwoniąc po różnych składach budowlanych natknąłem się na styropian Legomix, firmy z okolic Nowego Sącza.Materiał posiada wszystkie certyfikaty. Zdaje się że firma zmieniła nazwę na Egomix (egomix.pl) Czy ktoś miał już styczność z tą firmą? Sprzedawca zaproponował mi również klej do przyklejania styropianu i zatapiania siatki firmy Mitech. Proszę o jakieś opinie. Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez Mikord Nowe informacje na temat firmy Legomix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 25.05.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja też bym pilnie prosiła o opienie na temat produktów firmy MITECH z Żywca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts