Marian_Krzak 17.08.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Po kolei: 1. Schody 9 letnie, żelbetonowe, zewnętrzne2. Co roku po zimie przybywało nowych odprysków, tak że trzy najniższe stopnice miały już niemal całkowicie uszkodzoną powierzchnię3. Planowałem w tym roku obłożyć je płytkami gresowymi i w tym celu zacząłem czyszczenie: skuwanie odprysków, oczyszczanie powierzchni niezniszczonej szczotką drucianą4. Po dokładnym oczyszczeniu zabezpieczyłem wszystko folią w płynie5. Wezwałem majstra od płytek i stwierdził, że ubytki w betonie są zbyt duże (sięgają miejscami 3-4 cm) i najlepiej będzie naprawić schody przed położeniem płytek. No i teraz pytanie:Czy na schody zabezpieczone folią w płynie mogę kłaść systemy naprawy betonu np. ATLAS BETONER lub CERESIT PCC?Czy te naprawiane ubytki nie odpadną z czasem? Będę się tej folii trzymać??? Z góry dziękuję za odpowiedzi, Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts