kamkos 12.02.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Które banki wliczają do wkładu własnego przy kredycie hipotecznym gotówkę, a które nie? Wiem, że część nawet jak się im przyniesie walizkę pieniędzy to jej nie wliczą, ale jak się ją wyda na rozpoczęcie budowy to te zaczęte prace już wliczają do wkładu własnego. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 13.02.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Wiem, który na pewno TAK: Kredyt Bank, wiem, który na pewno NIE: Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 13.02.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Jeżeli masz walizkę pieniędzy to po co kredyt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts