gringoo_zg 17.08.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Hej Potrzebuje pomocy w wyborze paneli do mieszkania. Chciałbym położyć jednakowe w salonie, kuchni i przedpokoju z uwagi na fakt, że te pomieszczenia są połączone. Wiem, że przydałoby się coś o grubości 8mm, AC4, ale nie mam pojęcia na jaką firmę się zdecydować. Co byście polecili w rozsądnej cenie (ok 70zł, może być mniej ). Dodatkowe pytanie jaki zastosować podkład (nowy blok, wylewka na podłodze) ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon123 17.08.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Hej a nie lepiej będzie ci zainwestować w parkiet lub w deski warstwowe np: deskę barlinecką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gringoo_zg 17.08.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Deska to o wiele większy koszt (min. 80-100 zł) + położenie + ew. lakierowanie. Panele to koszt ok 50 zł i można położyć samemu. Dlatego pytam o panele. Widziałem Krono Original, Classen, Eegger w miarę przyzwoitych cenach. Który z nich jest najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verd 18.08.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 A zwykłe deski? To już chyba taniej niż parkiet. Wprawdzie nie łatwo je kłaść samemu ale w praktyce napewno zaprocentują.Takie panele, nawet z wyższej półki ciągle trzeba myć, poza tym mam wrażenie ze jak magnez przyciągają kurz.Deska to deska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gringoo_zg 18.08.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Sam zwykłych desek nie położę a ładne, warstwowe z piórem to min 100 zł. Panele mam teraz i nie narzekam. Dlatego pytam o producentów paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kagi 19.08.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam Sprzedaje panele ponad 6 lat i moge polecic panele Tarkett Woodstock cena rynkowa 49-59 zł/m2, ewentualnie troche drozsze Witex Marena 79zł/m2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 20.08.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Z tych trzech zdecydowanie Egger ,W podobnej cenie Balterio lub droższy w granicach 70 zł - lider - QUICK STEP.Krono i Classen raczej odradzam ze względu na jakość wykonania i dużą ilość uszkodzeń i reklamacji .Pozdrawiam [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kagi 21.08.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Egger jest ok tylko nie wybieralbym kolekcji z podkladem, bo nie jest dobrej jakosci a nasze budownictwo nie ma rownych wylewek, kolekcja Country ma piekne wzornictwo, ale jeszcze wroce do Tarketta. panele z kolekcji Woodstock maja strukture synchroniczna, a w Eggerze tylko kilka wzorow posiada tak zaawansowana powierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts