Kamilcia 30.09.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Marto bardzo dziękuję ! u mnie za koza ma byc cegielkowa ścianka, ale właśnie dumam, co pod koze - jesli cienkie płytki dają radę to chyba i cegiełka powinna? Tylko że to bedzie taka trochę oszukana cegła - płytki z Elkamino... A na maszynę zbieram, zbieram A jeszcze na długie zimowe wieczory planuję sobie udziergać pled z kwadratów na szydełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Marta, zjawiskowe wnętrza, zjawiskowy ogród i niezwykłe zdjęcia. Piękne ujęcia. Jesień w Twoim wątku nie jest straszna, jest bajeczna. Oglądam z największą przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 02.10.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 No a my prawie też jesteśmy na etapie montowania naszej kozy. No i oczywiście nic nie jest takie proste jak myśleliśmy. Komin nowy postawiony ale wylot jest o 20 cm za wysoko, no i musimy wymurować albo wybetonować podstawke pod piec. Potem się to pomaluje na biało, tak zeby to korespondowało z resztą domu, chociaż myślałam tez o cegle. Hmm, zobaczymy. Martusiu piękne aranzacje stworzyłaś. Pomysł na dynie super, ale teraz tyle innych rzeczy mam na głowie, że pewno zgapie pomysł dopiero za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.10.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Podoba mi się Twoja jesienna kuchnia I ogród ukwiecony... kwintesencja sielskości po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.10.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Martunia, piekne szyjątka marszczone:))) ślicznie zdobią okna...uszyj mi też a ogród PRZECUDNY:) i wrzosowisko klasa-kora, kamienie, bomba:)))))))))) Piękne te wrzosy płomienne takie, znasz moze odmianę? Muszę wreszcie zgrać zdjęcia mojego nowego nieskończonego jeszcze tworu. Chłopaki chore, kaszle, katary, buuu..niech to już idzie, bo matka na skraju wyczerpania nerwowego:( generalnie wszystko ostatnio tak mnie wku..., że zatrzasnęłabym drzwi i poszła hen daleko.. Zmęczenie materiału macierzyńskiego.. Pozdrawiam Martuniu i podziwiam za ogrom pracy:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.10.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Jakie piękne wytwory szyciowe:jawdrop: A ja mam popsutą maszynę Buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.10.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Marta, ty zdolniacho! Jest mega cudnie i ja chcę do Ciebie na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 23.10.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Martuś czy ja u Ciebie już byłam?? Bo jeśli nie to jakim cudem?! Piękny ogród! I kuchnia i salon, ehhhh - późno już, rano mnie poczwarki z wyra wywloką, więc nie oblecę wszystkiego, ale subskrypcja zadziała i będę tu częściej!! Biję się w piersi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 25.10.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam , z ogromną przyjemnością przeglądnęłam cały Twój temat. Ja bardziej z takich cichych podglądaczy którzy systematycznie podglądają forum , ale musiałam choć jeden komnetarz dorzucić u Ciebie . Domkiem jestem zauroczona. A raczej tym co w nim wyczarowałaś jest pięknie urządzony , do tego te sezonowe zmiany dekoracji, cudnie uszyte dodatki oraz prześliczny ogród. Oglądam z wielką przyjemnością no i gratuluję ciepłego ,domowego wnętrza . Oglądać i czytać - sama przyjemność. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.10.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Dziewczyny bardzo dziękuję za tyle miłych słów fajnie jest czytać, że komuś podoba się moje modzenie zosik, biała damo was witam szczególnie cieplutko, bo po raz pierwszy zapraszam częściej A u nas leci dzień za dniem... W domu zaskakujących zmian brak. Przeglądam blogi i czekam na grudzień. Te wszystkie świąteczne dekoracje już tak kuszą... Pracuję szyciowo nad paroma maleństwami, ale pokażę je dopiero bliżej świąt. Zaglądam do was regularnie, ale rzadko piszę z braku czasu. Przesyłam dużo słoneczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.11.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dziewczyny naszą kochaną Nelcię i jej rodzinę spotkała straszna tragedia- spłonął ich śliczny domek w związku z tym każdego z osobna i wszystkich razem proszę o pomoc dla nich http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208993-Pomoc-materialna-dla-Nelki-i-jej-Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felus1719508338 05.11.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witam ponownie, W końcu udało mi się wrzucić coś na początek. No dobra chcieliśmy się pochwalić jaki codzienny nam wyrósł. i końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Wydaje mi się, że cos u Ciebie przeoczyłam - zdjęcia domu. Hmmm, ciekawe czemu? Doszły mnie słuchy, że przeprowadzasz Tośkę... WOW! Nas z musu czeka i NIEWYOBRAZAMSOBIETEGO!!!Czy Tośka śpi całą noc bez pojękiwana? Bo u nas się zdarza, szczególnie jak jakiś ząb idzie i jakoś nikomu nie będzie się chciało latać do drugiego pokoju. No ale kiedyś trzeba bedzie podjąć tę męską decyzję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 08.11.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej, Martusiu, wpadłam na ploteczki, bo dawno u Ciebie nie byłam. Cudne te Wasze jesienne klimaty - tak cieplutko i kolorowo. fajnie pooglądać te fotki gdy za oknem wiatr, deszcz i tylko 5 stopni. Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 30.11.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 i ja wpadłam po dłuższej przerwie bardzo stęskniona:) ściskam mocno i jak zwykle podziwiam wszystkie Wytwory Twoich zdolnych łapek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 30.11.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Martusia, melduję się wiem, że zalatana jesteś... ale może jutro..wyskrobiesz chwilkę... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 no właśnie marta gdzie Ty ? szyjesz już coś świątecznego ? u mnie już wianek powstał i parę worków na prezenty nie mogę się opanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.12.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Hej Martuś ,dawno mnie tu nie było ,widzę ,że zmiany będą w pokoju Jaśka .Zmiany okienne super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.12.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Cześć dziewczyny! właśnie byłam u mugatki i się wynurzała, że niby jesień, wieczory długie, czasu na rękodzieło i dla nas samych więcej, a u nas w dziennikach jakoś cicho... listopad tak szybko zleciał że nawet jesiennych wytworów nie zdążyłam pokazać, a dziś już pierwszy grudzień i czas na Bożonarodzeniowe ozdoby mugatko i u mnie maszyna ruszyła i powstały nowe świąteczne poszewki i kuchenna firanka poza tym co by jeszcze bardziej zagracić kuchnię kupiłam i pomalowałam na biało małą półeczkę kuchenną i zaczęłam haftować krzyżykiem... na razie tylko wszystkim znanego bujanego konika i inne świąteczne motywy mini remoncik pokoju Jaśka ruszy na wiosnę, bo na razie Tosia jeszcze za mała na dorosłe łóżko zima nadchodzi i czas pookrywać wrzosy, lawendę i róże... pozdrawiam was cieplutko i dzięki za odwiedzinki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.12.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Eeeeeee, ja myślałam, że jakieś zdjęcia będą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts