yuka 21.01.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cześć Marta Też jestem ciekawa pokoju dzieciaków:rolleyes: Głosuję za półeczkami kuchennymi. Wydają mi się praktyczniejsze:yes: Tosia dzielna dziewczynka:yes: Ile ona ma? Pewnie coś ok. 1,5roczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.01.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Martuś, właśnie pierwszą rzecz jaką wyczytałam to to, że nie należy przenosić dziecka do oddzielnego pokoju jak urodzi się drugie. Więc albo ruszymy już (trzeba skończyć pokój gościnny, wyczyścić pokój Stasia i można go przenieść) albo mała wyląduje od razu w oddzielnym pokoju. Ale to chyba mniej praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.01.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cześć Aga- dawno cię nie było! pamiętam twój piękny dom i staw! co u was? remont ukończony? Półeczki kuchenne są w ofercie Ikea już od kilka lat. Mi też podoba się ich zastosowanie jako półeczek na książki /lub/ i inne dzieciowe bibeloty Cześć Yuczka Tak Tośka skończyła już 1,5 roku. Straszny z niej zbój. Jasiek w jej wieku był grzeczniejszy... Mam nadzieję, że półeczki spełnią swoją funkcję i przynajmniej część książek się na nich uchowa, bo Mała gryzie i zjada wszystko co papierowe ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.01.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Martuś, nasz Stasiek też robi za mola książkowego Tosia skończyła 1,5 roku??? Staś kończy dziś, a Ona chyba później urodzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 21.01.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Miło mi, że jeszcze ktoś mnie pamięta U nas niestety zastój, nic się na razie nie dzieje. Chociaż mam nadzieję, że w tym roku damy radę coś ruszyć. Bo bardzo chcielibyśmy juz zamieszkać we własnej chałupie Za to w zeszłym roku sporo zrobiliśmy wokół domu Mamy założony warzywniak, wybudowany kurnik, w tym roku doszły nam króliki No grzech tam nie mieszkać Na szczęście obok ma dom teść i on na razie zajmuje się inwentarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.01.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Świetne te półeczki kuchenne, myślałam o czymś takim dla młodego, masz link do nich w ikei? bo nie mogę ich namierzyć. Łazienka cudna - szkoda, że moja nie mogła tak wyglądać, hmmm choć pewnie mogła, tylko nie miałam wizji na podłogę któraby pasowała Ale Twoja będzie piękna! Już widzę te ozdoby, które do niej naszyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.01.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witaj zosik! półeczki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40070185/ aaaa właśnie miałam wpaść do ciebie twoje szyciowe cuda zobaczyć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 21.01.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Martusiu dziekuję za linka. Te listewkowe płytki sa super. Teraz jak coś takiego znalazłam, to nie będę kombinować z boazerią, bo dzieci planujemy mieć w niedługiej przyszłości więc pewnie taki pomysł skończyłby się bardzo źle. No i cena nie jest aż taka straszna, jeżeli płytki będą do wydokości 120 cm (razem z cokołami), no a w prysznicu planuje dać cegiełki, tylko jeszcze nie wiem czy białe albo szare. No mam jeszcze czas. Pisałaś żeby wrzucać inspiracje więc dorzuce ci moją ulubioną inspiracje z białymi cegiełkami. Oh, zakochana jestem w tym zdjęciu, chociaż wiem że to tylko zainscenizowana fotka, ale ten "stół" pod umywalke mnie zauroczył i mój M. zrobi nam coś podobnego do naszej łązienki, tylko najpierw muszę go przekonać do tego pomysłu A masz już wybrane baterie? Ja już wiem że będę miała baterie z Leroy Merlin: Piękna, klasyczna, nie za bardzo rustykalna i cenowo bardzo przystępna. No ja mam nadzieje że jeszcze w tym roku będe też zastanawiać się nad mebelkami dla dzidziusia Fajne te półeczki z IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.01.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Dzięki Ci wielkie!! Chyba się o nie postaram I do młodej też, a niech ma swoje A zapraszam zapraszam, ale jeszcze nic nowego nie ma, muszę uaktualnić Właśnie mąż przygotowuje mi blat, żebym miała gdzie szyć, bo stół w jadalni to niezbyt szczęśliwy wybór Będzie pracownia - będą efekty Muszę jeszcze raz przejrzeć Twoje cuda - dla inspiracji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.01.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Śliczna inspiracja Zoja. Martuś, półeczki kuchenne Ikeowe są super. Sama musiałabym pomyśleć nad takimi na książeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.01.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Zoja piękna ta inspiracja! lustro z zaokrąglonymi rogami bardzo mi się podoba!!!!! Ania my do Ikea wybieramy się w środę. Hurtowo wezmę tych półeczek bo jeszcze nie wiem w jakiej kombinacji i ile ich powieszę. Mam nadzieję, że Tośka da żyć książkom zosik twoje cudne tildy przy moich wypocinach to wyższa szkoła jazdy- a więc nie bądź taka skromna! to ja u ciebie będę inspiracji szukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.01.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 oj tam oj tam a propos inspiracji, prawie jak ikea, a tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 22.01.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Zosik boska inspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 22.01.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Widziałam już wiele pomysłów na wykorzystanie euro palety. Ten z półeczką na książki jest bardzo fajny. Moi znajomi z takich palet zrobili sobie kanape do zalonu. Jako materac dali materace wypełnione ziarnem - to akurat mi nie odpwiadało bo twarde, ale wyglądało to bardzo fajnie. Widziałam tez podobną półeczke ale na talerze. Dodam jeszcze inspiracje łązienkową w podobnych kolorach jakie ty sobie zaplanowałaś. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez ZojaART Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.01.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cześć Martuś, bardzo fajne masz plany na łazienkę, będę z niecierpliwością wyczekiwać efektów. Nie za wiele w nich cegiełki, ale przynoszę Ci łazienkowe inspiracje w sielskim klimacie http://media-cache-ec3.pinterest.com/upload/203506476881706768_mMAaA9T5_c.jpg http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/162481499026741848_7JYzZi2A_c.jpg I bardziej klasyczna wersja: http://media-cache-ec6.pinterest.com/upload/184225440976899561_sTKk3mHJ_c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.01.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dropku dziękuję za inspiracje! klimaty bardzo moje Na pierwszym zdjęciu cudowne lustro,które widuję od czasu do czasu- gdzie takie dostać w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ja kupiłam jakiś czas temu w agamartin, ostatnio też natknęłam się na podobne w TK Maxie, tylko to kolos był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.01.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Te zaokrąglone lustra są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.01.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 to lustro zaokrąglone od Drop WOW ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.01.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Wybraliśmy się dzisiaj z mężem do 3miasta. Odwiedziłam kilka sklepów. W tkmaxx było to lustro z pierwszego zdjęcia drop... nie kupiłam... nie miałam na nie kasy teraz siedzę i cały czas o nim myślę na pewno jak będę wykańczała łazienkę to już go nie będzie... ehhh :( w Ikea zapomniałam kupić ważnej rzeczy, a kilku nie było... :( W castoramie nie kupiliśmy kafli, bo chwilowo nie ma!!!!! no rzesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts