mugatka 26.01.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Nie miałam okazji spróbować ale jak rozmyślałam nad zasłonką do kabiny to chciałam wszyć w dół ołowiany sznurek do firan, o coś TAKIEGO, żeby obciążyć dół i bez problemu prać ... wtedy chyba problem by zniknął ... Marta czekamy na pokoik lamelkowe drzwi, wybór na maxa ja widziałam w LM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.01.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Mugatko nie widziałam nigdy zwijanej rolety prysznicowej... o zasłonce nie pomyslałam, ze przykleja się...niedobrze dziewczyny, dfzięki za miłe słowa - u mnie to w zasadzie nie ma co pokazywać, bo wszystko w powijakach, niedokonczone, BUDOWA normalnie Marta niby-okiennice lamelkowe - ogromnie mi się podobają, może kiedyś na razie chyba poprzestanę na drzwiach lamelkowych do niby-spiżarki a może do obudowy piecyka. pokój dzieciaków na pewno bedzie śliczny - u młodszego mam taki własnie plan - białe ściany i kolorowe akcenty w postaci dodatków. Na razie kupiłam w LM bardzo ładny-turkusowy koc- słuzy za narzutę. Mam tez w planie najbliższym DIY ikeowej lampy -papierowej kuli yokasta- w łazienkach z neutralnymi-białymi płytkami najlepsze jest to, ze co kilka lat można miec całkiem nową -przez zmiane koloru ścian i dodatków szkoda, że Twojego watku już nie ma - widziałam śliczne zajawki salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.01.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Mugako a widzisz, faktycznie w LM... kurcze byłam w tamtym tygodniu i nie zerknęłam... no trudno trzeba będzie jeszcze raz męża do trójmiasta wyciągnąć Aniu jak pomysł będzie zrealizowany to na pewno pokażę zdjęcia. kamila jak to nie masz co pokazywać? co rusz w jakimś wątku zachwycam się twoimi pomieszczeniami do do białej łazienki to mam takie samo zdanie, że co jakiś czas zmiana koloru ścian i dodatków i jest nowa łazienka Edytowane 26 Stycznia 2013 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.01.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Aniu na jakiejś stronie znalazłam, ale nie zapisałam. Jak odszukam to wkleję.Zastanawiam się też nad tymi:http://allegro.pl/nowosc-gres-rovere-oyster-20x120-my-way-szare-i2968772965.htmltyko nie wiem czy mój komp przekłamuje czy one jakieś takie mało szare są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.01.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 dla mnie tez wyglądaja na bezowe bardziej niz na szare... Yokasta szara bardziej uniwersalna aco sie stało z farbą w dolnej? jaki to typ bł? bo moja turkusowa to tez Beckersa nie-dedykowana, nie wiadomo jak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.01.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ale tu ruch...Martuś, ja swoje drzwiczki kupowałam w jednym ze sklepów budowlanych. W LM, Castoramie, Praktikerze czy OBI znajdziesz takie w dziale z drewnem. Na stronie np. Classena możesz zobaczyć dostępne rodzaje i wymiary. U mnie są akurat z jakiejś innej firmy. Są też już białe gotowce, jakbyś chciała, ale jeśli się nie mylę (przynajmniej te z Classena) mają tylko drewniany ramiak, natomiast lamele już z mdf-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.01.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Aniu-yokasta my z naszą łazienką ruszymy dopiero kwiecień-maj,a więc to ja podpatrzę co u ciebie wyszło Aniu-ane3ka1dzięki za info. Tak czy siak muszę ruszyć po lamele do 3miasta, bo w naszej okolicy sklepów tego typu-brak no chyba że w Nomi coś takiego też mają. Co do tych kafli co wczoraj link wkleiłam to dla mnie też są bardziej beżowe niż szare... a szkoda, bo wymiar mają dobry- taki deskowy... Szukam zatem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.01.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Zajrzyj do Nomi. Wbrew pozorom, czasem w tych mniejszych sklepach jest więcej niż w dużych. Kiedyś zabudowywaliśmy w starym mieszkanku u teściów licznik prądu i lamelki kupiliśmy w Brico Marche. Martuś, te kafle co wrzuciłaś są fajne. U mnie też bardziej beżowe i by mi się podobały. Ale boję się 2-go gatunku, bo przy takich wymiarach z kafelek mogą być śmigła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.01.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Martuś płytki z linka to beż jak dziewczyny piszą ,ostatnio byłam je zobaczyć ,szukam szarych lub białych do łazienki dzieciaków .Pan jest z Zakopanego ale można odbierać i oglądać w Krakowie blisko Wieliczki .Kupowałam już u niego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.01.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Wielkie dzięki Renata a ty na jakie się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.01.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Martuś jeszcze nie zdecydowałam ,w sumie ,mogę wybrać tylko podłogę ,bo płytki na ścianę wybrali młodzi ,kolor pomarańcz ,a ja muszę dobrać podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.01.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Martuś, podsyłam fajnego LINKA z tutkami, może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 01.02.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Marta lustrem sie nie przejmuj. Napewno znajdziesz cos ciekawego choćby na allegro. Ja od kiedy zdałam sobie sprawę, że kasy na nowe meble mieć nie będziemy, to pokochałam meble 'z duszą' czytaj.-stare graty, często śmietnikowe, do samodzielnej regeneracji... ale mam nadzieje, że będzie bardziej oryginalnie Już teraz w kuchni mam smietnikową szafkę, wyszła bosko, bardzo vintagowo - przynajmniej tak sie pocieszam A wczoraj na szmatach kupiłam sweter i zrobiłam pojemniki na drobiazgi, a jeszcze zrobię poszewkę na poduszkę http://agi78.blogspot.com/2013/02/stary-sweter-nozyczki-i-klej.html A biała łazienka to tez moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.02.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Cześć dziewczyny! tak na szybko dwa zdjęcia pokoju Jaśka i Tosi. http://img254.imageshack.us/img254/6587/sam0671k.jpg http://img560.imageshack.us/img560/8162/sam0672s.jpg Jeszcze nie wszystko skończone, bo nad stoliczkiem zawiśnie biała tablica magnetyczno- jakaś tam... i proporczyki jeszcze się szyją... Poza tym myślę żeby nad widocznym łóżkiem zawiesić jeszcze dwie półki ribba na książeczki do poduszki, obrazki, zdjęcia... a i jak wam się widzi ta narzuta... nie za dużo już będzie tych czerwieni i niebieskości? tych kratek, pasek i gwiazd? http://img820.imageshack.us/img820/8403/1005vb.jpg Kulki serowe (przepis diabłów) ku pamięci! http://naszewiejskiezacisze.blogspot.com/2013/02/kolory.html#comment-form =Przepis na ciasto= - 300gr serka homogenizowanego - 200gr mąki pszennej - łyżeczka proszku do pieczenia - łyżeczka olejku waniliowego, my dodaliśmy jeszcze cukier waniliowy. - 3 jajka - dodaliśmy też ok 2-3 łyżki cukru pudru do ciasta - olej do smażenia ok 0,5l Wszystkie składniki wymieszać razem mikserem przez kilka minut. Gdy ciasto jest już gotowe łyżką wrzucać na rozgrzany głęboki olej ( Tą czynność trzeba robić ostrożnie, najlepiej dwoma łyżkami ). Smażyć ok 4-5 min. Wyjąć i układać na ręczniku papierowym by odsączyć nadmiar tłuszczu, po wystygnięciu posypać cukrem pudrem. Edytowane 5 Lutego 2013 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.02.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ładnie w pokoiku - i dla dziewczynki i dla chłopca. Mnie się narzutki widzą, choć bardziej chłopięce. I nie uważam, że za dużo, bo generalnie to dodatki masz czerwono-niebieskie, a cały pokój jest biały. Ale ja to się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 05.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Pokoik wygląda super. Półeczki na książki ładnie ożywiły ścianę. Co do narzuty, to na pierwszy rzut oka wygląda jak flaga amerykańska. Kolorystycznie pasuje do pokoju, ale nie podoba mi się się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 06.02.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Martusiu, jak ja dawno nie zaglądałam na forum:( zima u nas pod znakiem chorób...non stop zaziębieni..ale juz wiosna blisko i wychodzimy na prostą. Pokoik fajny:)))i ta narzuta z Jyska też fajna:) amerykańska:) Pozdrawiam serdecznie i lecę dalej z wizytami:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 06.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Marta super kolory wyszły fajny pokoik narzuta tez mi się z flaga kojarzy u nas zwykła granatowa indiria z Ikei jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peak 09.02.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Zajrzałam z wątku dzieciowego. Pokoik rewelacyjny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 09.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam, tez przyszla za podanym linkiem.Bardzo ladny ten pokoik! Tez musze umiescic dwojke rozrabiakow w jednym pokoju.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts