dorben 28.12.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Hej Marta , witam po świętach - zaglądnęłam po dłuższej przerwie i normalnie SZOK! Przepiękna kuchnia - białe cegiełki z ciemną fugą super, no i te wszystkie brązy (blat, podłoga, okna) świetnie się zgrały! Cały domek prezentuje się naprawdę świetnie! A napiszesz cos o tych drzwiach do spiżarki? Bardzo bardzo mi się podobają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.12.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Cześć dorben Drzwi do spiżarki robił nam lokalny stolarz. Dzisiaj też dojechała kolejna tura i już zostały wstawione drzwi na dole. Postaram się w najbliższych dniach wstawić fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.12.2010 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Kolejny Sylwester lecz życzenia te same - byś w przyszłym roku zbudował(a) zamek duzo szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia i aby troski życia zaginęły w mroku, podczas nadchodzącego Nowego 2011 Roku. :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.12.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Martuś stolarz chyba usłyszał psioczenie na niego i się postarał ,fajnie ,że możesz cieszyć się drzwiami czekamy na efekty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 29.12.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 martaibartek śliczna kuchnia. Ja dopiero jestem na etapie planowania budowania domu, ale UWAGA już mam projekt kuchni właśnie takiej STAT z Ikea. Moja jest mniejsza jakieś 2x2.5 ciągu szafek. Mam pytanie - który blat wybrałaś? Pozdrawiam i gratuluję domku. I synka oczywiście (mój mistrz przekory ma już 4 lata)Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.12.2010 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Elmagra witaj! mój blat to PRÄGEL orzech. Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.12.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2011!!!http://img63.imageshack.us/img63/5717/31671.jpgżyczy DORKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 30.12.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Marta. Piękna kuchnia. Gratulacje. Mam nadzieję, że Nowy 2011 będzie lepszy od starego - chociaż widząc wasze postępy w pracach wydaje mi się że oby był tylko tak dobry. Spokoju i miłości w nowym domku, obyście jak najszybciej w nim zamieszkali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.12.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Martuś, Niech Nowy rok przyniesie Wam radość,miłość, pomyślność i spelnienie wszystkich marzeń,a gdy one się już spełnią,niech dorzuci garść nowych marzeń,bo tylko one nadają życiu sens!!!http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2008/11/szampan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benett 31.12.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Cześć Marta!Pozdrowienia z Koszalina. Długo się nie odzywałam ale nasza budowa codziennego na razie odłożona do wiosny troszkę mnie to frustruje jak widzę jakie Wy robicie postępy i przed Wami perspektywa wprowadzki za 2 miesiące a naszej w najlepszym razie za pół roku… ale cóż. Kuchnia cudowna i łazienka też.. super kolory.. Marta jak znajdziesz czas to napisz mi proszę ile Was wyniósł koszt zakupu kozy wraz z montażem i czy macie od niej jakieś rozprowadzenia na cały dom czy tylko ogrzewa salon, jak masz jakieś zdjęcia to bardzo proszę (chodzi mi o aranżację) a telewizor na jakie będziecie mieli ścianie? Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Anetta. Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy. Anetta z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 01.01.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 http://lh3.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TR7-uvDGRoI/AAAAAAAACYI/xkL9Ky07cZA/252.jpg Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych życzy - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.01.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 (edytowane) Dziękuję za wszystkie życzenia mam nadzieję, że się spełnią :) Benett witaj! Nasza koza kosztowała 1550zł+300zł (rury,kolanka), mąż będzie montował ją sam (już w następnym tygodniu). To prosty model, bez płaszcza wodnego. Nasza koza ma za zadanie ogrzewać tylko salon/dół i tworzyć klimat jeżeli jednak ktoś chce i pomyślał o tym szybciej można bez problemu zrobić rozprowadzenie na górę i koza da radę tak jak i kominek. Telewizor będzie na tej ścianie gdzie koza. Komin został obudowany (poszerzony) i koza nie będzie na jednej płaszczyźnie co TV. Jak zrobię zdjęcie to zobaczysz o co mi chodzi A jeżeli chodzi o postępy to wiadomo, że każdy by chciał jak najszybciej wszystko zrobić i zamieszkać, bo nie ma to jak w swoim domku My np na razie nie robimy łazienki na górze, pokoje będą urządzone tymi meblami, co mamy teraz w mieszkanku, bo nie mam kaski, aby wszystko od razu było full wypas. Mąż od jutra zaczyna malować górę. Na razie wszystko na biało, bo obawiamy się, że płyty będą pracowały i pękały, a na białym łatwiej zrobić szpachlowe poprawki za jakiś czas. A poza tym nie mam pomysłu na naszą sypialnię i pokój gościnny, a więc myślę, że to dobry pomysł i "bezpieczny" aby nie napaćkać na szybko, a za chwilę żałować. Edytowane 2 Stycznia 2011 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.01.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Martuś a zostajesz przy ceglanej ścianie z kozą ?U nas będzie chyba prosty kominek od góry na dół taki prostokąt i na to ciegiełka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.01.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Koncepcja ceglanej ściany się zmieniła i na dzień dzisiejszy ściana za kozą będzie tylko pomalowana, a później się zobaczy I miłego dnia dla wszystkich zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benett 03.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Dziękuje Marta za szybką odpowiedź. My jednak też postanowiliśmy że koza będzie ogrzewała tylko dół. Nawet już wybraliśmy model ale on trochę kosztuje ponad 3 tys, dlatego że nam się podoba styl nowoczesny i ona jest trochę futurystyczna, jak wrócę do domu to wkeję zdjęcie. Tylko mamy problem z kominem bo wylot zroblili nam z boku, do kominka (taki miał być w pierwowzorze) ale mam nadzieję że coś się da z tym zrobić żeby wylot był z przodu. Co do góry to kolory ścian w sumie wybrane neutralne beże, piaskowe, brzoskwinia. W sypialni tam gdzie wnęka chcemy zabudować żeby zrobić garderobę. Tylko trochę drzwi dogie z pochyłem (1500 zł) i może się zdecydujemy na coś innego. Zobaczymy jak będzie z kasą. To co zaoszczedzimy na kominku chcę wydać na odkurzacz centralny ale jeszcze nie doszliśmy z mężem do porozumienia w tej kwesti bo dla niego to strata pieniędzy (ale przecież on nie odkurza to mu nie przeszkadza że będę latać z odkurzaczem po całym domu). Pożyjemy zobaczymy.... Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benett 04.01.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Wklejam naszą kozę jest co prawda w sklepie jeszcze ale może już niedługo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 05.01.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 witam w Dobrym, Łatwym do przeżycia i pożycia Nowym 2011 Roku!!! Martuś oglądam już któryś raz Twoją kuchnię, zachwycam się i tęsknię do swojej:) nie wiem czy ja źle widzę czy to przekłamanie monitora ale 2 wąskie szuflady i pasek maskujący masz bardziej kremowy niż cała reszta? tak jest w rzeczywistości czy tylko na fotkach. Może i bym nie pytała, ale właśnie sobie w planerze ikei mebluję kuchnię STAT i tam są do wyboru 2 fronty STAT BIAŁY i STAT kremowy ( zawsze myślałam i ze jest jeden model frontów STAT - wiesz coś na ten temat, wybierałaś spośród białych i kremowych?) Napisz mi jeszcze proszę na jakiej wysokości od podłogi masz okno w kuchni? bo chcę jakoś tak wykombinować by parapet był na równi z blatem,,,, mój Konkubent już wymięka ,,, a ja dopiero się rozkręcam:) ten regał z pojemnikami na zabawki też mam dla swoich chłopaków,,, jest rewelacyjny ale już za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.01.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Wandeczka na żywo wszystkie fronty mają ten sam kolor, ale i ja zauważyłam, że na foto się różnią. A tam gdzie wydaje się, że jest panel maskujący to mamy cargo, tylko nie montowane w szafce tylko do boku szafki 80cm (taki bardzo dobry pomysł mojej siostrzyczki). Co do Stat to mi się zdaje, że jest jeden rodzaj-ja nie widziałam nigdzie podziału. Cały czas czekamy na fronty ze szkiełkami i co gorsze-nie wiadomo kiedy będą :/ Mąż pomalował już pierwszą warstwą pokoje na górze. Mamy nadzieję, że w następnym tygodniu dojadą panele. Jako, że już niedługo czeka nas zakup paru mebli (na więcej kasy brak) postanowiliśmy, że do salonu zamiast narożnika Ikea EKTORP (na temat którego zdania są podzielone) kupimy dwie sofy Viktoria z Meblex Kalisz (też z wymiennymi pokrowcami) o takie (tylko w innym kolorze) http://img213.imageshack.us/img213/6284/viktoria1.jpg http://img833.imageshack.us/img833/5383/viktoria2.jpg W poniedziałek kolejna partia drzwi wewnętrznych. Panie Mirku czekamy na Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 06.01.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 fajne sofy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benett 10.01.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witaj!Ładne sofy Marta Jak rozmieściliście kontaty według projektu czy sami wybieraliście miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts