dorben 24.01.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Martuś piękne schody i drzwi, aż mnie kusi zeby pana Mirka do Wrocławia ściągnąc!! A te króliczki - rety, kochane!! Marta - czy wy je zjecie czy to hodowla do głaskania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.01.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Dorben niestety to króliki hodowlane do zjedzenia....Już zaczynamy ich intensywne rozmnażanie, a więc na wiosnę będzie ich z setka. Mąż dziś zamontował toaletę na górze i przykręca listwy przypodłogowe.Pan Mirek nadal pracuje nad schodami, a w między czasie zamontował klamki na dole.A rano kupiliśmy pralkę- Bosch family line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.01.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Przykro mi się zrobiło, że do zjedzenia ale cóż takie jest życie, łańcuch pokarmowy i itp...:( Marta schody z jakiego są drewna ? Śliczne. Pytnij pana Mirka czy ewentualnie byłby zainteresowany zleceniem pod Gdańskiem.Za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.01.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj atija! schody są jesionowe, na zdjęciach nie impregnowane/ lakierowane więc takie matowe. Spytam Pana Mirka czy robi "wyjazdowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.01.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Dzięki Martuś Rany julek, ta górna łazienka to pokój kąpielowy normalnie jest. I macie racje, zostawiając wykończenie jej/jego na potem. Będzie pięknie , a teraz też jest ładnie, czysto i schludnie. Lepiej poczekać na przypływ finansów i zrobić tak jak chcecie, a nie tak jak budżet pozwala. Marta czy tam jest ogrzewanie podłogowe? Bo jeśli tak , to chyba nie powinien leżeć gołyleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.01.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Na górze nie ma podłogówki, więc myślę, że ten gołyleon może sobie tam leżeć będziemy pod niego zaglądać i obserwować czy wsio z nim ok I chwalę się, że mój maluszek zaczyna wieczorami mamę kopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.01.2011 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A te króliczki - rety, kochane!! Marta - czy wy je zjecie czy to hodowla do głaskania ? Dorben jak to zjecie ???????? do glaskania , a czarny jest moj !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.01.2011 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 I chwalę się, że mój maluszek zaczyna wieczorami mamę kopać. To cudnie Martunia :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 25.01.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 w takim razie ja rezerwuję dwie rudziutkie laski dla mojego ogierka, hehe (na razie jest do głaskania, bo się upaść nie chce-nie ma co jesc ) http://img248.imageshack.us/img248/6018/p1010040mc.jpg Marta podobno kurki też macie - dojeżdzacie codziennie karmić ten zwierzyniec? Jeszcze raz gratuluję Maluszka, niech zdrowo rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.01.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 I chwalę się, że mój maluszek zaczyna wieczorami mamę kopać. Juszzzzzz???? Mnie lekarz powiedział, że będzie coś czuć za jakieś 5 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Juszzzzzz???? Mnie lekarz powiedział, że będzie coś czuć za jakieś 5 tygodni Pierwszego bobaska czuje się później koło 18 tygodnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Martuś schody zostawiasz jasne cy bejcujesz Mi się takie jasne podobają .A co będziesz mieć w korytażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.01.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Pierwszego bobaska czuje się później koło 18 tygodnia . No właśnie ja się nie znam, bo to pierwszy dzidziuś. To jeszcze muszę poczekać jakieś 3,5 tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No właśnie ja się nie znam, bo to pierwszy dzidziuś. To jeszcze muszę poczekać jakieś 3,5 tygodnia Aniu to bardzo krótko doczekasz się doczekasz wiem jak to jest jak się czeka na dzidzie ,też czekała (teraz mam 3) jak się doczekałam to lekarz powiedział ,że po 16 t może mi powiedzieć czy będzie dobrze córa ważyła bardzo mało jak na czas ciąży ale przy następnej wizycie po 3 tygodniach waga jej wzrosła 2 razy .Też trasznie czekałam na pierwsze ruchy bo wiedziałam ,że wtedy to już będzie Dobrze .Udało się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.01.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 baaaardzo czekam. Cały czas się martwię czy jest ok, najchętniej codziennie bym podglądała dzidzię. Póki co jest dobrze, dzidzia jest nieco większa jak na swój "wiek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No to tak jak ja USG robiłam co mc bo musiałam być pewna ,że ok miałam świetnego lekarza co zawsze poświęcił mi czasu ile potrzebowałam .W 2 i 3 ciąży było już lepiej .Dobrze ,że jest duże bo się rozwija .Ja byłam załamana jak mi powiedział ,że za małe sam nie wiedział jak mi to powiedzieć bo wcześniej miałam to samo dzidzia była za mała ale była nadzieja bo 7 tydzień serduszko biło, tydzień po pierwszej wizycie krwotok i straszny scenerusz jak dla mnie skończył się na rozmowie z psychologiem w szpitalu po interwencji mojeg lekarza jak zobaczył w jakim jestem stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.01.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Będzie Dobrze w tak pięknym domku jak Twój musi zamieszkać mały krasnoludek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.01.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Ane3ka w pierwszej ciąży czułam pierwsze ruchy tak około 18 t.c, a teraz 15 t.c i maleństwo już fika. Na razie tylko wieczorem jak sobie spokojnie leże, albo taj jak wczoraj gdy z godzinę siedziałam i patrzyłam w ogień w naszej kózce. Jeszcze troszkę i ty się doczekasz, a potem jak daje popalić po żebrach i pęcherzu to się marzy, aby było spokojniejsze:) Pierwszą ciążę przeżywa się bardziej, bo wszystko jest takie nowe. W tej ciąży po pierwsze nie mam czasu na celebrowanie tego stanu, bo drugie jestem spokojniejsza, bo wiem co z czym się je, choć nie zmienia to faktu, że czekam na każde USG i tak samo mam łzy w oczach jak widzę moje kolejne maleństwo. To takie cudowne uczucie czuć, że jest w tobie życie. Renata schody zostają takie jasne, będą tylko polakierowane. A w korytarzach na dole mamy płytki woodentic (jako o to ci chodzi), a na górze panele (takie same jak w pokojach). Dziś niestety do 15 nie mieliśmy prądu więc pan Mirek nie pracował, a szkoda, bo już dziś by skończył... Dorben zapraszam, bo odbiór rudzielców za 2-3 tygodnie jak już będzie można je oddzielić od matki My mieszkamy za miastem (z teściami) i w tej samej miejscowości budujemy dom. Zwierzyniec jest więc na wyciągnięcie ręki. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 27.01.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 O jejeuniu! Marta, gratulacje! Cieszę się ogromniaście! Ale fajowsko! Drzwi piękne, schody też, a króliki też mieliśmy - w zamyśle pasztetowe miały być, w praktyce... chowałam aż wielkie były i wymieniałam się ze znajomymi na małe. Mąż mówi, że ze mną to tylko interesy robić Ale dzieci miały króliki, a o to chodziło głownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.01.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Martuś kupiłaś już zazdrostki do kuchni ja dziś takie cudo wynalazłam ostatnio też z lawendą na giełdzie kwiatowej widziałam donice metalowe pasowało by w ytm zestawie do kuchnie Nie jak myślisz ?http://images38.fotosik.pl/565/9198f289e8406d35med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts