Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Codzienny C 117 czyli- STAŃCZYKOWO!!!

Recommended Posts

Bardzo ładne! ja kupiłam te co wkleiłam foto 2-3 stron temu. Są śliczne. Dopracowane w każdym szczególe.

I może nawet w tym tygodniu zawisną, ponieważ ogłaszam wszem i wobec, że prace w naszym STAŃCZYKOWIE (główne, zaplanowane) zostały ukończone!!!!!!!!!!!

Schody skończone!

Panele w salonie położone!

Małżeńskie łoże już stoi w sypialni!

Meble w Jaśkowym pokoju prawie złożone!!!

W poniedziałek wielkie sprzątanie!!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kiedy przeprowadzka??? hmmm mąż chciał już dziś meble przenosić, ale ja chcę jeszcze dokładnie posprzątać, powykańczać to co można i dopiero wtedy wio z gratami :) myślę, że w następnym tygodniu :) :) :)

Wczoraj wieczorem poszłam na budowę zacząć ogarniać brud i pstryknąć parę fot, ale padły baterie w aparacie więc zonk - nic wam nie pokażę :/

Sofy rozpakowane i ustawione- nie jest tak źle (jeżeli chodzi o ustawienie) w salonie jest jeszcze dużo miejsca.

Nie było się jednak bez pewnych ALE... do jednej z sof zostały nam dostarczone nie takie nóżki jak być powinny, w związku z tym między sofami było dobre 10cm różnicy w wysokości i mechanizm sofy rozkładanej (część na której się śpi) nie opierała się na podłodze tylko po rozłożeniu wisiała o te 10cm w powietrzu... skróciliśmy nóżki i jest git. Po drugie kolor obić sof nie jest taki jak chciałabym aby był... tzn niby jest taki sam jak na foto katalogowym, ale to jakby jednak nie to...

Kochane przepraszam za brak fot, ale nie mam kiedy ich zrobić...

Wczoraj przyjechała moja kochana siostra i bardzo bardzo bardzo pomogła mi w sprzątaniu. Dzięki niej nasz domek błyszczy i jest gotowy do zamieszkania.

Dziękuję Agnieszko.

Czekamy na bramki schodowe i opaski wokół dolnych drzwi. Pan Mirek ma zamontować je w tym tygodniu i wtedy będziemy mogli bezpiecznie dla Jaśka się przeprowadzić.

Janek obejrzał już swój częściowo umeblowany pokoik. Jego mina- bezcenna :) Nie wiedział co się dzieje, biegał, wszystkiego dotykał i widać było jaki jest zadowolony.

Wieczorami kiedy synciu już śpi, idziemy do Stańczykowa, mąż rozpala w kozie, siadamy na sofach i tak sobie milczymy.

Cudownie być w swoim domku!!!

Witam - zaglądam z ciekawości - to przez te kanapy z Meblexu :) Ubawiłam się, jak zobaczyłam - kozę, moje wymarzone meble łazienkowe flaren, cegły na ścianach, stare firanki, nawet renifery (mam takie same) :) Dlatego sie ubaiłam, bo podobają mi sie właśnie te rzeczy. Miłego przenoszenia do pieknego domku :) pozdrawiam

Witaj Martuś! Fajnie, że już przeprowadzka. Czekam bardzo na zdjęcia, bo dom taki domowy, przytulny, zupełnie taki jak lubię. Pamiętam jak ja się przeprowadzałam 4 miesiące temu. Strasznie chciałam już mieszkać... A teraz to bym chciała żeby wszystko było czyściutkie i wykończone na 100%. A tu jeszcze tyle pracy!

Martuś, nie przemęczaj się za bardzo! Mam nadzieję, że dzidzia ma się dobrze. Strasznie fajnie nam się zgrały terminy ;)

Przeprowadzka to straszna rzecz!!!! pakuję, pakuję te kartony i worki i nic mi z szafek nie ubywa!!! kiedy ja zdążyłam tyle tego wszystkiego nagromadzić???

ane ja widzę, że już teraz nasze białe ściany nie są śnieżnobiałe... a co będzie po przeprowadzce, albo jak Jasiek zacznie mieszkać???

zdjęcia będą jak już się ogarniemy... ale kiedy to nastawi to tego nikt nie wie...

pozdrawiamy!!!!

Martuś, u mnie przeprowadzka trwała chyba jakieś 2 tygodnie jak zaczęłam pakować graty. Całe szczęście, że do nowego domu mieliśmy ulicę dalej. Pierwsze moje wrażenia z przeprowadzki to była panika. Uciekłam z domu na budowę żeby się mężowi wypłakać. Potem przez te 2 tygodnie przebierałam rzeczy, sortowałam i wyrzucałam niepotrzebne (tzw."przydasie") i myślałam k#@%## ale człowiek tego zgromadził...

UWAGA od wtorku mieszkamy!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mieszka się cudownie!!! niestety przez brak dostępu do netu nie napisze nic więcej i zdjęciami też się nie pochwalę w najbliższym czasie:/

może w następnym tygodniu uda nam się podpisać umowę o stałe łącze :)

pozdrawiam was wszystkich!!!!