Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Codzienny C 117 czyli- STAŃCZYKOWO!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :)

Jeszcze wielu mebli i dodatków brakuje, ale na razie cieszymy się tym co mamy.

Mam nadzieję, że stopniowo przez najbliższe miesiące, albo i lata będziemy upiększać i udomawiać nasze Stańczykowo :)

W chwili obecnej czekają na nas jeszcze drobne prace wykończeniowe (listwy, lampy, gres garaż...), oraz czekamy na zamówiony stół i krzesła do salonu.

I na tym zakończymy.

Wiosną ocieplimy domek i mam nadzieję zrobimy piękną elewację, oraz w miarę sił i możliwości finansowych upiększymy teren zielony.

Wiele przed nami, ale i za nami.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy tak bardzo nam pomagali, aby marzenia o własnym domu stały się rzeczywistością:

naszym ukochanym rodzicom

rodzeństwu i ich drugim połówkom

przyjaciołom, a szczególnie Damianowi O. za to, że zawsze, ale to zawsze mogliśmy na niego liczyć

oraz wam za to, że zaglądaliście, kibicowaliście i chwaliliście :)

Martuś, tylko się nie żegnaj z forum! Masztu zaglądać i zdawać relację z każdego nowego drobiazgu w domu no i wiadomo, z powiększającej się rodzinki. Fajnie, że masz tyle osób do podziękowań. Ja w swoim przypadku mogę dziękować szwagrowi za nie przeszkadzanie a jego połówce za wybitnie rażącą zawiść ;)

Martuś, tylko się nie żegnaj z forum! Masztu zaglądać i zdawać relację z każdego nowego drobiazgu w domu no i wiadomo, z powiększającej się rodzinki. Fajnie, że masz tyle osób do podziękowań. Ja w swoim przypadku mogę dziękować szwagrowi za nie przeszkadzanie a jego połówce za wybitnie rażącą zawiść ;)

I tu się zgodzę bo to tak zabrzmiało jakbyś nas opuszczała .

Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy tak bardzo nam pomagali, aby marzenia o własnym domu stały się rzeczywistością:

naszym ukochanym rodzicom

rodzeństwu i ich drugim połówkom

przyjaciołom, a szczególnie Damianowi O. za to, że zawsze, ale to zawsze mogliśmy na niego liczyć

oraz wam za to, że zaglądaliście, kibicowaliście i chwaliliście :)

Martuś dziękuje bardzo w imieniu Damiana.

Od tego są przyjaciele.

Wszystko wygląda przepięknie - gratuluję!

Martuniu bardzo ładnie urządziłaś domek .......kuchnia śliczna i łazienka również ,ale chętnie zobaczyla bym wasz salon i reszte pomieszczeń jak wyglądają z mebelkami:)

Podłoga w salonie mi się bardzo podoba .....to panele?

Pozdrawiam cieplutko i przytulam ....niech wam się dobrze mieszka.....ja narazie mogę tylko powzdychać papapa:hug: :bye:

dorka w salonie są panele;

już teraz po 3 tygodniach użytkowania wiem jedno: nigdy więcej ciemnych paneli!!!! są piękne jak się je umyje, ale już po kilku godzinach widać na nich każdy pyłek no i łapy naszego psa... wrrrrr

na całej górze mam jasne i oczywiście tzw koty też się na nich zbierają, ale poza tym nic na nich nie widać i nie trzeba co chwilę ze szmatą biegać...

A teraz pokój Jana.

Na zdjęciach stan taki jaki jest najczęściej:

http://img534.imageshack.us/img534/9830/img1753s.jpg

takie cudo stworzyłem jak mama nie widziała ;)

http://img833.imageshack.us/img833/8072/img1752hx.jpg

http://img848.imageshack.us/img848/5171/img1760.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/6931/img1765a.jpg

Brakuje: żyrandola, naklejek lub tapety na ściany, kilku duperelek/ ozdóbek (które mam w planach), oraz oczywiście sterty zabawek która nadal przebywa u dziadków.

Martunia :hug:

Utalentowany ten nasz Jasko jest :lol2:...... dobrze , ze po panelach nie " pojechal " ..... no ale jak wszyscy domek urzadzali i malowali to On tez chcial miec w tym jakis swoj udzial ..... :hug:.

Jesli chodzi o ciemne podlogi to .... tak jak piszesz pieknie wygladaja , ale jest z nimi podobnie jak z ciemna ( czarna czy zielona ) lazienka ...... jak zaczniesz mieszkac to wtedy wychodza mankamenty ...... Ja stawiam na praktycznosc .... jesli uda mi sie zeby bylo tez ladnie i przytulnie to super bedzie :D ...... Wlasnie z mysla o zwierzakach w domu tez analizuje kolory podlog i material z jakiego maja byc wykonane ..... :(. ...... sprzatania mam juz dosc wiec chce maxymalnie uproscic sobie zycie ..... :p.

Buziaczki Kochna :hug:

Witaj Martuniu:)

Dziękuję bardzo za odpowiedz ......a mnie sie podobaja te panele są bardzo ładne ;).....no cóż jeszcze bardzo daleko do kupowania czegokolwiek więc trzeba bedzie sie zastanowić. Ale za to te panele na górze bardziej praktyczne się wydają ? i też bardzo ładne. A wasz Jasio to prawdziwy artysta pieknie na ścianie namalowane zdolny chlopiec hi hi:). Pozdrawiam cieplutko i słoneczko przesyłam

http://i.pinger.pl/pgr109/a32cdff70005e55c4baddb2a/sloneczko.jpg

Marta, tak dawno nie zaglądałam do Ciebie a tu no proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dom pełną gębą, hehe!! Bardzo bardzo gratuluję, nie dość ze w zawrotnym tempie, to jeszcze wszystko takie dopracowane i przemyślane!! Naprawdę ślicznie u Ciebie, tak przytulnie, jakby domek miał juz swą długa historię!! To chyba przez to drewno, którego tak dużo. Oczywiście mój number ! to kuchnia, no i te drzwi i kózka :jawdrop::jawdrop::jawdrop: A Jaśkową twórczość freskową opraw w ramkę, hehe!! Może kiedyś sprzedacie za zawrotną sumę, jak się małemu talent rozwinie!!

ściskam i pozdrawiam

no i zazdroszczę, ech!!!! :)