lili07 23.02.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Marta! po prostu wysiadam. bardzo ale to bardzo fajne macie W S Z Y S T K O !! Kuchnia cud, miód malina. Schody też bym takie chciała, chyba je skopiujemy. No to co miłego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.02.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Mmmmm, nareszcie zdjęcia. Pięknie! Tak schludnie, zupełnie nie widać tej sterty pudeł, którą musiałaś spakować Góra klatki chodowej ma dokładnie ten sam układ co u mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.02.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dziękujemy za wszystkie miłe słowa Jeszcze wielu mebli i dodatków brakuje, ale na razie cieszymy się tym co mamy. Mam nadzieję, że stopniowo przez najbliższe miesiące, albo i lata będziemy upiększać i udomawiać nasze Stańczykowo W chwili obecnej czekają na nas jeszcze drobne prace wykończeniowe (listwy, lampy, gres garaż...), oraz czekamy na zamówiony stół i krzesła do salonu. I na tym zakończymy. Wiosną ocieplimy domek i mam nadzieję zrobimy piękną elewację, oraz w miarę sił i możliwości finansowych upiększymy teren zielony. Wiele przed nami, ale i za nami. Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy tak bardzo nam pomagali, aby marzenia o własnym domu stały się rzeczywistością: naszym ukochanym rodzicom rodzeństwu i ich drugim połówkom przyjaciołom, a szczególnie Damianowi O. za to, że zawsze, ale to zawsze mogliśmy na niego liczyć oraz wam za to, że zaglądaliście, kibicowaliście i chwaliliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.02.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Martuś, tylko się nie żegnaj z forum! Masztu zaglądać i zdawać relację z każdego nowego drobiazgu w domu no i wiadomo, z powiększającej się rodzinki. Fajnie, że masz tyle osób do podziękowań. Ja w swoim przypadku mogę dziękować szwagrowi za nie przeszkadzanie a jego połówce za wybitnie rażącą zawiść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.02.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Martuś, tylko się nie żegnaj z forum! Masztu zaglądać i zdawać relację z każdego nowego drobiazgu w domu no i wiadomo, z powiększającej się rodzinki. Fajnie, że masz tyle osób do podziękowań. Ja w swoim przypadku mogę dziękować szwagrowi za nie przeszkadzanie a jego połówce za wybitnie rażącą zawiść I tu się zgodzę bo to tak zabrzmiało jakbyś nas opuszczała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.02.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Nie, nie zamierzam opuszczać forum i oczywiście będę się chwaliła każdym nowym meblem i drobiazgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Marta przepiękne wnętrza macie. Każde z osobna i wszystkie razem :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.02.2011 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 I tu się zgodzę bo to tak zabrzmiało jakbyś nas opuszczała . Renia dla mnie to zabrzmialo tez jak " Pozegnanie z Afryka ":(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 24.02.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy tak bardzo nam pomagali, aby marzenia o własnym domu stały się rzeczywistością: naszym ukochanym rodzicom rodzeństwu i ich drugim połówkom przyjaciołom, a szczególnie Damianowi O. za to, że zawsze, ale to zawsze mogliśmy na niego liczyć oraz wam za to, że zaglądaliście, kibicowaliście i chwaliliście Martuś dziękuje bardzo w imieniu Damiana. Od tego są przyjaciele. Wszystko wygląda przepięknie - gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Martuniu bardzo ładnie urządziłaś domek .......kuchnia śliczna i łazienka również ,ale chętnie zobaczyla bym wasz salon i reszte pomieszczeń jak wyglądają z mebelkami:) Podłoga w salonie mi się bardzo podoba .....to panele? Pozdrawiam cieplutko i przytulam ....niech wam się dobrze mieszka.....ja narazie mogę tylko powzdychać papapa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.03.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 dorka w salonie są panele; już teraz po 3 tygodniach użytkowania wiem jedno: nigdy więcej ciemnych paneli!!!! są piękne jak się je umyje, ale już po kilku godzinach widać na nich każdy pyłek no i łapy naszego psa... wrrrrr na całej górze mam jasne i oczywiście tzw koty też się na nich zbierają, ale poza tym nic na nich nie widać i nie trzeba co chwilę ze szmatą biegać... A teraz pokój Jana. Na zdjęciach stan taki jaki jest najczęściej: http://img534.imageshack.us/img534/9830/img1753s.jpg takie cudo stworzyłem jak mama nie widziała http://img833.imageshack.us/img833/8072/img1752hx.jpg http://img848.imageshack.us/img848/5171/img1760.jpg http://img156.imageshack.us/img156/6931/img1765a.jpg Brakuje: żyrandola, naklejek lub tapety na ściany, kilku duperelek/ ozdóbek (które mam w planach), oraz oczywiście sterty zabawek która nadal przebywa u dziadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.03.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Martunia Utalentowany ten nasz Jasko jest ...... dobrze , ze po panelach nie " pojechal " ..... no ale jak wszyscy domek urzadzali i malowali to On tez chcial miec w tym jakis swoj udzial ..... . Jesli chodzi o ciemne podlogi to .... tak jak piszesz pieknie wygladaja , ale jest z nimi podobnie jak z ciemna ( czarna czy zielona ) lazienka ...... jak zaczniesz mieszkac to wtedy wychodza mankamenty ...... Ja stawiam na praktycznosc .... jesli uda mi sie zeby bylo tez ladnie i przytulnie to super bedzie ...... Wlasnie z mysla o zwierzakach w domu tez analizuje kolory podlog i material z jakiego maja byc wykonane ..... . ...... sprzatania mam juz dosc wiec chce maxymalnie uproscic sobie zycie ..... . Buziaczki Kochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.03.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Maruś super artysta ,musisz pomyśleć o pomalowaniu ściany farbą tablicową ,pokój śliczny jasny widzę ,że jednak Ikea . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 01.03.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Gratulacje Marteczko Domek cudnie zamieszkany. Super !!! Prześlicznie !!! Pozdrawiam i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.03.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 domek super i superanckie wykończenia z drewna przy drzwiach, ekstra pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 03.03.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Marta pięknie urządziłaś domek ... super łazienka i pokój małego. Schody masz piękne ( też mam jesionowe ) Jestem pod wrażeniem czystości i braku "wszedobylskich" kartonów. U mnie nadal kartony, kartony, kartony ....... Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 03.03.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Marta, jak u Was ślicznie!Drzwi do spiżarki są absolutnie idealne! Strasznie, strasznie mi się u Was podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 07.03.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witaj Martuniu:) Dziękuję bardzo za odpowiedz ......a mnie sie podobaja te panele są bardzo ładne .....no cóż jeszcze bardzo daleko do kupowania czegokolwiek więc trzeba bedzie sie zastanowić. Ale za to te panele na górze bardziej praktyczne się wydają ? i też bardzo ładne. A wasz Jasio to prawdziwy artysta pieknie na ścianie namalowane zdolny chlopiec hi hi:). Pozdrawiam cieplutko i słoneczko przesyłam http://i.pinger.pl/pgr109/a32cdff70005e55c4baddb2a/sloneczko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 08.03.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet http://img4.imageshack.us/img4/7702/mini316931.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 08.03.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Marta, tak dawno nie zaglądałam do Ciebie a tu no proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dom pełną gębą, hehe!! Bardzo bardzo gratuluję, nie dość ze w zawrotnym tempie, to jeszcze wszystko takie dopracowane i przemyślane!! Naprawdę ślicznie u Ciebie, tak przytulnie, jakby domek miał juz swą długa historię!! To chyba przez to drewno, którego tak dużo. Oczywiście mój number ! to kuchnia, no i te drzwi i kózka :jawdrop: A Jaśkową twórczość freskową opraw w ramkę, hehe!! Może kiedyś sprzedacie za zawrotną sumę, jak się małemu talent rozwinie!! ściskam i pozdrawiam no i zazdroszczę, ech!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts