ane3ka1 08.03.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Marta, masz bardzo zdolnego synka A jak się ma mniejsza dzidzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.03.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Martuś domeczek jak cukiereczek:yes: po prostu pikny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.03.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Bardzo dziękuję za tak miłe komentarze prace w domku nadal trwają. Dokupiłam parę turkusowych akcentów do łazienki,aby ją trochę ożywić. I intensywnie myślę o terenie wokół naszego Stańczykowa. Oficjalnie się chwalę, że po wielu próbach wreszcie nasze szczęście nr 2 ujawniło się... będziemy mieli córcię :) Nasza Tosia jest zdrowiutka i bardzo ruchliwa. Dzisiejsze USG było dla mnie cudownym prezentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.03.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Gratuluje Tosieńki. To teraz wszystkie forumowe ciotki i wujkowie czekają na szczęśliwe rozwiązanie. A pokażesz te turkusowe akcenty w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.03.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Oficjalnie się chwalę, że po wielu próbach wreszcie nasze szczęście nr 2 ujawniło się... będziemy mieli córcię :) Nasza Tosia jest zdrowiutka i bardzo ruchliwa. Dzisiejsze USG było dla mnie cudownym prezentem. Gratulacje! Będzie komplecik! U mnie Staś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 No Martuś a nie mówiłam ,że dziewczynka .Super Jasio będzie starszy brat małej księżniczki Tosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.03.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 i będą "kitki " po domeczku biegały. gratuluję wspaniałego kompleciku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.03.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dziękujemy za gratulacje A u nas piękna wiosna zawitała i choć sikorki nadal zajadają się słoninką to żurawie już przyleciały i krokusy wyszły i słońce mocno świeci!!! CUDOWNIE!!!! gdyby tylko ktoś jeszcze przed domem polbruk położył, bo tak to toniemy w błotku :/ i gdyby ktoś tak mojego małża zmotywował, abyśmy już zaczęli wiosenne porządki przed domem to już w ogóle było by bosko:) a teraz odrobina turkusu w łazience: http://img15.imageshack.us/img15/8109/img1794hf.jpg http://img822.imageshack.us/img822/1054/img1793eh.jpg http://img849.imageshack.us/img849/1982/img1790.jpg brakuje turkusowych ręczników docelowe lustro ma być prostokątne w białej, lub czarnej prostej ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.03.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Martuś jest cudnie ,półeczka boska lustro niech będzie w czarnej będzie pasowało do tych dodatków czarnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 10.03.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 gratuluję córci a łazieneczka piękna i te dodatki super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.03.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dzięki za fotki, Ślicznie wygląda ta Wasza łazieneczka. Podglądam i czerpię inspiracje, bo moja też w szarościach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 10.03.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 gratuluje córci i wyboru cudownego imienia:) a łazienka robi przytulne wrażenie!pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.03.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Łazieneczka 1 klasa, a turkusik pięknie się komponuje, boże kiedy ja tak będę miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 12.03.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Witaj Marto GRATULUJE córuni ale fajnie Wam się udało będzie parka:wave: super!!! A turkusik fajnie się wkomponował w kolory łazienki ....bardzo ładnie:lol2: Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 13.03.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Marto. Gratulacje. Jako mama Tosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 15.03.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 I ja gratuluję Tosi - moja przyjaciółka ma Tosię w wieku mojej Kluseczki, boska jest! I ja na polbruk czekam, ale chyba się w tym roku nie doczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.03.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam, macie piękny domek urządzony ze smakiem i gustem, przyznam, że Wasz dziennik podczytuję już od jakiegoś czasu. Oczywiście gratuluję córuni synka:) my z mężem będziemy budować też codziennego tylko w wersji C117a, mam nadzieję że uda się go wykończyć bez większych problemów. Tak po cichu marzę że za rok będzie się można wprowadzić, ale głośno nie mówię żeby nie zapeszyć:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 17.03.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Hej hej Marta, jak się czujecie, mam nadzieję, ze zdrówko dopisuje całej czwórce:) Turkusowe dodatki baaardzo gustowne:) Ja jak zwykle po prosbie.. czy kiedyś w wolnej chwili (nic pilnego) mogłabys napisac co nieco o swoich kanapach z kalisza? Gdzieś czytałam, ze nie jesteś zadowolona... Gratuluję Tosi-slliczne imię to bedzie Antonia czy Antonina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.03.2011 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Cześć dziewczyny kimklb dziękujemy za miłe słowa trzymamy kciuki,aby i wasz codzienny powstał równie szybko dorben dzięki za troskę, czujemy się w miarę dobrze (choć ciąży stanem błogosławionym raczej bym nie nazwała...), nasza Tosia będzie Antoniną. Co do kanap to faktycznie jesteśmy średnio zadowoleni... pozwolisz, że skopiuję to co napisałam w innym wątku: Kanapy są wygodne. Wizualnie ładne. Nie jestem zadowolona z pokrowców, ponieważ moim zdaniem nie są dokładnie uszyte, materiał zasłaniający nóżki- dół sof jest przy krótki przez co cały czas go naciągam, bo denerwuje mnie widok wystających nóżek. Bawełna z której są uszyte pokrowce jest dosyć gruba, ale kolor który ja wybrałam TRAGEDIA!!!! widać na nim każdą plamkę, okruszek, ten delikatny meszek układa się tak,że materiał nie jest jednolity-wydaje się jakby był jaśniejszy-ciemniejszy i ogólnie jakbym użytkowała go z 10 lat... Podsumowując- nie zamówiłabym tego kompletu w tym kolorze (grafit) po raz drugi, ponieważ przy małych dzieciach mam pranie okryć raz w tygodniu- murowane A cóż poza tym??? Mamcia zakupiła mi ozdobne poszewki na poduszki (zieleń/ szarość) do salonu- mam zamiar wprowadzić (na jakiś czas) trochę wiosny do domu, do tego zielone postarzane doniczki, jakiś lniany obrus na nasz długo oczekiwany stół, poduszki na drewniane krzesła i mam nadzieję, że wreszcie zrobi się trochę przytulniej Aby nie zwariować od tego siedzenia w domu i "wypoczywania" trochę "tworzę"... w wolej chwili z Jaśkiem u nogi zrobiłam (już z myślą o wiośnie i Wielkanocy) ptaszki i kurki z masy solnej, oraz uszyłam lniane ptaszki do wianka (jeden zawiśnie na drzwiach wejściowych, drugi na drzwiach od spiżarki). Jak tylko będą na ukończeniu pochwalę się co stworzyłam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.03.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 http://images39.fotosik.pl/719/aedc374b65cfa4ed.jpg Martuś wypatrzone na allegro ,śliczne Nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts