ane3ka1 03.08.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 GRATULACJE Martusia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.08.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Gratulacje !!!!! :bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.08.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 (edytowane) [/bGRATULKI PIĘKNEJ I DUŻEJ CÓRKI http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif] Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez Tom Bor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 03.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 I ja spieszę z gratulacjami:) niech Tosienka rośnie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 04.08.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 MArtusiu gratuluję Ślicznej Córeczki:) ma piękne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 04.08.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Gratuluję!!! Niech Wam rośnie córcia na pociechę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Najserdeczniejsze gratulacje Martusia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 04.08.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 GRATULACJE !!! Wszystkiego najlepszego http://www.emotka.pl/emotikony/letnie/45.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.08.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 I ja z gratulacjami :yes:. Piękna CÓRCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 06.08.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam Cieplutko! Gratuluję pięknej małej kobietki. Zdrówka życzę przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.08.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Witaj Martuniu GRATULACJE!!!! Zyczę zdrówka dla córuni (duża dziewczynka)jak i dla mamusi:)....a przede wszystkim wytrwałości i siły:) Pozdrawiam cieplutko niech pociecha się zdrowo chowa!!!pa!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.08.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dziękujemy za gratulacje Nie powiem żeby było lekko z dwójką maluchów :/ Jasiek zazdrosny, Tosia non sto przy piersi (taki z niej ssak!) a do tego prace domowe tak jak zawsze... Musze być dwa razy bardziej zorganizowana doba za krótka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.08.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Martunia jak chcesz przyjade i pomoge ..... piersia nie nakarmie ale Jasienkiem moge sie zajac . Buziaczki i cierpliwosci zycze Kochana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.08.2011 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Edytka wpadaj! każda para rąk do pomocy mile widziana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 08.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Gratuluje ślicznej córeczki o jakże pięknym imieniu:)życzę zdrówka i wytrwałości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.08.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Edytka wpadaj! każda para rąk do pomocy mile widziana :) No to jestem w sobote .... , jakies zakupy po drodze trzeba zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.08.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Martusia i ode mnie gratulacje wielkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 24.08.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 i ja dołączam się do gratulacji jako cichy podczytywacz:))niech córcia rośnie zdrowo ku Waszej pociesze:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.08.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Bylam w sobote ... pukalam , ale co .... na spacerku Mama z pociechami byla ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Witaj Marta:) Czytałam Twój dziennik na raty i nawet nie zdążyłam się przywitać Przede wszystkim gratulacje z okazji narodzin córeczki, w sumie to już jutro miesiąc kończy;) Trochę współczuję nawału obowiązków bo przy dwulatku pewnie nie jest lekko... Ja między młodszymi dziećmi mam trochę ponad 3 lata, ale to córka jest starsza. Jak się urodziłam Marcina (jutro skończy 2 latka) to Weronika była już prawie dorosłym przedszkolakiem:) Ona jest w ogóle prawie bezobsługowa więc z niemowlakiem nie było problemów. Ale niemowlak i dwulatek to jest coś Wasz domek jest piękny!! Urządziłaś go tak spójnie, wszystko fajnie pasuje do siebie... Trochę zazdroszczę (ale tak pozytywnie) takiego fajnego pomysłu na dom... Wszystkie pomieszczenia które pokazałaś spokojnie mogłabym mieć u siebie w domu:) I pytanie mam od razu: jaką długość ma ta ściana kuchenna na której masz lodówkę? I jakie są wymiary poszczególnych szafek? ps. dzięki za info o Oxfordach, chociaż;( bo piękne są;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts