Edyta M 28.08.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Martuniu Kochana Buziaki przesylam i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.08.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Lukarna dzięki za miłe słowa ścianę i szafki obmierzę i wyślę pw rzadko bywam w swoim dzienniku i ogólnie na muratorze, bo faktycznie przy dwójce maluchów jest co robić od 1.09 Jasiek idzie do przedszkola więc będę miała więcej czasu dla Tosi, siebie i domu co mnie bardzo cieszy, bo mam kilka rzeczy do zrobienia/ozdobienia/urządzenia np zamierzam kupić maszynę do szycia i wreszcie sama zacząć szyć... ;mam kilka rzeczy do pomalowania; trzeba posadzić kwiatowe cebule w ogrodzie... Edytka dzięki za tel zdjęcia prześlę na meila! buziaki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 31.08.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witaj martaibartek:)) Po pierwsze gratuluję Wam bardzo córeczki . Po drugie bardzo podoba mi się Twój dziennik aż miło czytać. Czytałam, czytałam i wyczytałam że masz u siebie płytki Mugat - cegiełki:))) Jestem w nich szaleńczo zakochana i w związku z tym mam prośbę. Czy w wolnej chwili mogłabyś wysłać na priv albo umieścić w dzienniku zdjęcia? Baardzo proszę))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.08.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Cześć Zuzanka! ja też jestem nadal szaleńczo zakochana w mugatach zdjęcia gdzieś w dzienniku są wklejone- zaraz poszukam tylko gdzie i znalazłam: strony 9,11 i 19 Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.09.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Mój syn zaczął dziś edukację przedszkolną Buuuu mama uroniła łezkę, że on już taki duży... Siedzę i nie wiem co mam robić tak się denerwuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 01.09.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Rosną chłopaki, nawet nie wiadomo kiedy. Mój w tym tygodniu zaczął sam chodzić. Patrzę na niego i się zastanawiam kiedy to minęło. Domek mi się też podoba,szczególnie szafki w wiatrołapie. Czy mogę prosić o namiary gdzie zakupione?Znalazłam w dzienniku informację, że na allegro ale szukałam i nawet podobnych nie ma. Miłego dnia.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 01.09.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Mój syn zaczął dziś edukację przedszkolną Buuuu mama uroniła łezkę, że on już taki duży... Siedzę i nie wiem co mam robić tak się denerwuję... a jak wrażenia przedszkolaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Pewnie jak wróci to opowieści sto tysięcy będzie:)Cześc Martusia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Mój syn zaczął dziś edukację przedszkolną Buuuu mama uroniła łezkę, że on już taki duży... Siedzę i nie wiem co mam robić tak się denerwuję... Martusia nie placz ..... jeszcze tylko piatek i w sobote - niedziele bedziesz miala Jaska w domu , bedzie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 No to teraz już poleci,szkoła,koledzy, randki, pierwsza miłość, studia i ani się obejrzysz jak będziesz babcią ;) eeeekhmm...... tak sobie pozwoliłam zażartować Rosną te nasze dzieciaczki nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.09.2011 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Atijka no to polecialas .................... Ty to umiesz pocieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.09.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Dzięki za wsparcie Atijka tobie szczególnie :) Pierwsze dwa dni za nami. Pierwszego dnia w przedszkolu Jaśko troszkę pochlipał, drugiego dnia był już wery git Przez te dni miałam takiego stresa jakbym to ja sama szła do nowej pracy,lub zdawała jakiś ważny egzamin. Wczoraj z tego wszystkiego wypucowałam cały dom Dziś się lenię. Dzieciaki śpią, mąż w pracy. Pochwaliłabym się wam czymś nowym, ale niestety nie mam czym... Czekam na wygraną w totolotka, albo jakiś spadek to wtedy zaszaleję z wykończeniówką Buziaki koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.09.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 wypucowałaś dom? A kiedy? Marta, ja nadal, pomimo, że Staś skończył już 6 tygodni i jest karmiony butlą/moim odciągniętym pokarmem, do południa albo dłużej chodzę a raczej siedzę w piżamie. Wczoraj śniadanie jadłam 3,5 godziny i to na ogół w ten sposób, że w jednej ręce trzymam laktator, w drugiej kawałek bułki. Jedyny czas na sprzątanie jest wtedy jak ktoś łaskawy wyjdzie z wózkiem. Wtedy sprzątam w zawrotnym tempie - nigdy tak szybko nie sprzątałam. Dziś od 5.30 Stasia na zmianę nosimy na rękach a on nie śpi. Zaśnie na chwilę i budzi się z płaczem. U nas pojawiły się kolejne problemy zdrowotne. Zajrzyj do mnie, może coś wiesz na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.09.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Aniu, Tosia to anioł... nie mogę na nią narzekać. Zasypia sama w łóżeczku około 20.00, w nocy budzi się 1-2 razy, zje beknie i śpi dalej. Do południa, a raczej po południa 14-15 tylko je i śpi. Od 14-15 do 20.00 je, patrz, przysypia, leży... a więc ja mam dużo czasu na sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.09.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Zawsze do usług jakby co. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.09.2011 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Martunia .... Ane3ka1 czy Wy oszalalyscie !!!!!!!!!! pragne przypomniec , ze kilka tygodni temu urodzilyscie dzieciaki ( gdybyscie zapomnialy ) i za sprzatanie sie bierzecie ..... ...... nalezy sie Wam opiernicz ..... macie siedziec na tylkach i dbac o siebie ..... domy Wam brudem nie zarosna , a zycie jest tylko jedno MAMUSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 04.09.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Marta też miałam takiego aniołka a teraz mój aniołek pokazuje że potrafi czasem być też diabełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.09.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 (edytowane) Edytka ale ile można siedzieć na tym tyłku? ruszać się trzeba, aby zrzucić "ciążowy nadprogram kilogramowy" ale z tym dbaniem o siebie masz rację- mąż z dzieciakami, a ja w tygodniu do fryzjera i na zakupy! A w Stańczykowie u schyłku lata... http://img27.imageshack.us/img27/2454/uschykulata.jpg http://img59.imageshack.us/img59/7206/uschykulata3.jpg Miłej niedzieli! Edytowane 4 Września 2011 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.09.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Całuski dla Tosi przesyłam i również miłej niedzieli dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.09.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Martusia milej niedzieli i nastepnego tygodnia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts