Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Codzienny C 117 czyli- STAŃCZYKOWO!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lukarna dzięki za miłe słowa :)

ścianę i szafki obmierzę i wyślę pw

rzadko bywam w swoim dzienniku i ogólnie na muratorze, bo faktycznie przy dwójce maluchów jest co robić :)

od 1.09 Jasiek idzie do przedszkola więc będę miała więcej czasu dla Tosi, siebie i domu co mnie bardzo cieszy, bo mam kilka rzeczy do zrobienia/ozdobienia/urządzenia :)

np zamierzam kupić maszynę do szycia i wreszcie sama zacząć szyć... ;mam kilka rzeczy do pomalowania; trzeba posadzić kwiatowe cebule w ogrodzie...

Edytka dzięki za tel :) zdjęcia prześlę na meila! buziaki!!!!

Witaj martaibartek:)) Po pierwsze gratuluję Wam bardzo córeczki . Po drugie bardzo podoba mi się Twój dziennik aż miło czytać. Czytałam, czytałam i wyczytałam że masz u siebie płytki Mugat - cegiełki:))) Jestem w nich szaleńczo zakochana i w związku z tym mam prośbę. Czy w wolnej chwili mogłabyś wysłać na priv albo umieścić w dzienniku zdjęcia? Baardzo proszę:))))

Rosną chłopaki, nawet nie wiadomo kiedy. Mój w tym tygodniu zaczął sam chodzić. Patrzę na niego i się zastanawiam kiedy to minęło.

Domek mi się też podoba,szczególnie szafki w wiatrołapie. Czy mogę prosić o namiary gdzie zakupione?Znalazłam w dzienniku informację, że na allegro ale szukałam i nawet podobnych nie ma.

Miłego dnia.

Pozdrawiam:)

Mój syn zaczął dziś edukację przedszkolną :)

Buuuu mama uroniła łezkę, że on już taki duży...

Siedzę i nie wiem co mam robić tak się denerwuję...

Martusia nie placz :no: ..... jeszcze tylko piatek i w sobote - niedziele bedziesz miala Jaska w domu :hug:, bedzie dobrze .

Dzięki za wsparcie ;) Atijka tobie szczególnie :) :) :)

Pierwsze dwa dni za nami. Pierwszego dnia w przedszkolu Jaśko troszkę pochlipał, drugiego dnia był już wery git :)

Przez te dni miałam takiego stresa jakbym to ja sama szła do nowej pracy,lub zdawała jakiś ważny egzamin. Wczoraj z tego wszystkiego wypucowałam cały dom :)

Dziś się lenię. Dzieciaki śpią, mąż w pracy.

Pochwaliłabym się wam czymś nowym, ale niestety nie mam czym...

Czekam na wygraną w totolotka, albo jakiś spadek to wtedy zaszaleję z wykończeniówką :)

Buziaki koleżanki :)

:jawdrop: wypucowałaś dom? A kiedy? Marta, ja nadal, pomimo, że Staś skończył już 6 tygodni i jest karmiony butlą/moim odciągniętym pokarmem, do południa albo dłużej chodzę a raczej siedzę w piżamie. Wczoraj śniadanie jadłam 3,5 godziny i to na ogół w ten sposób, że w jednej ręce trzymam laktator, w drugiej kawałek bułki. Jedyny czas na sprzątanie jest wtedy jak ktoś łaskawy wyjdzie z wózkiem. Wtedy sprzątam w zawrotnym tempie - nigdy tak szybko nie sprzątałam. Dziś od 5.30 Stasia na zmianę nosimy na rękach a on nie śpi. Zaśnie na chwilę i budzi się z płaczem.

U nas pojawiły się kolejne problemy zdrowotne. Zajrzyj do mnie, może coś wiesz na ten temat...

Aniu, Tosia to anioł... nie mogę na nią narzekać.

Zasypia sama w łóżeczku około 20.00, w nocy budzi się 1-2 razy, zje beknie i śpi dalej. Do południa, a raczej po południa 14-15 tylko je i śpi. Od 14-15 do 20.00 je, patrz, przysypia, leży... a więc ja mam dużo czasu na sprzątanie :)

Martunia .... Ane3ka1 czy Wy oszalalyscie !!!!!!!!!! pragne przypomniec , ze kilka tygodni temu urodzilyscie dzieciaki ( gdybyscie zapomnialy ;)) i za sprzatanie sie bierzecie ..... :bash:...... nalezy sie Wam opiernicz ..... macie siedziec na tylkach i dbac o siebie ..... domy Wam brudem nie zarosna , a zycie jest tylko jedno MAMUSKI :hug:

Edytka ale ile można siedzieć na tym tyłku? :) ruszać się trzeba, aby zrzucić "ciążowy nadprogram kilogramowy" :)

ale z tym dbaniem o siebie masz rację- mąż z dzieciakami, a ja w tygodniu do fryzjera i na zakupy!

A w Stańczykowie u schyłku lata...

http://img27.imageshack.us/img27/2454/uschykulata.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/7206/uschykulata3.jpg

Miłej niedzieli!

Edytowane przez martaibartek