ane3ka1 08.02.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Martuś, wrzucam wzór o którym pisałaś na blogu. Jeśli trzeba to usunę, tylko napisz. Haft niestety nie wyszedł doskonały. Ja juz wcześniej wyszywałam, ale lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.02.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Aniu dzięki! nie usuwaj A i gratulacje dla Stasia za pierwszego ząbka A w stańczykowie zmiany... Wróciłam już do pracy, tzn na razie zaliczyłam dwa pedagogiczne zebrania, bo pierwszy dyżur mam jutro Tosiula z tatusiem, bo tata na "tacierzyńskim". Organizacyjnie będzie ciężko... już mnie ściska z nerwów jak damy radę... uuuuu ale pracować trzeba dla zdrowia psychicznego i ze względów finansowych więc liczę na wasze dobre fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.02.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Marta na pewno dacie radę, a Ty troszkę odsapniesz od dzieci Nie jest męczące to codzienne zawijanie rolet i podwiązywanie na kokardki >?? ja to kombinuje jak to zrobić z jakimś mechanizmem... może taśmą... sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.02.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mugatko roletki są na "stałe" na razie jedna opuszczona, jedna podwinięta. My mamy daleko sąsiadów-nikt nam w okna nie zagląda, a więc z roletami nie kombinuję. Jeżeli chciałabyś z mechanizmem to popatrz tu: http://aqratnie.blogspot.com/2011/04/rolety-cd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja zostałam w domu ze Stasiem. Może do reszty zgłupieję.Mężu od poniedziałku nareszcie na tacierzyńskim. W końcu wywalczył urlop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 NIe wiem dlaczego dotarłam tutaj dopiero dzisiaj? pieknie u Ciebie! wspaniałe przytulne wnetrza;-) dzieciaki boskie!! no i hand made wspaniałe!))) bede zaglądac;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Martusia, boskie rzeczy szyjesz Powodzenia w pracy!!! Podziwiam Cię! Cudownie patrzeć i czytać ile miłości wkładasz w TEN DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.02.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dotarłam, czytam i wyjść z podziwu nie mogę nie mam pojęcia czemu ja wcześniej do Ciebie nie tafiłam.....jak pozbieram myśli i wszystko przeczytam napiszę coś więcej Na tę chwilę jestem pod ogromnym wrazeniem....wszystkiego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 09.02.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Martuś cuda wianki w twoich oknach Podawałaś gdzieś linka do swojego bloga? Bo tak przekopuję i jakoś mi w oczy nie chce wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.02.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 marta znów mam u Ciebie ogromne zaległości Przede wszystkim chciałam napisać, że masz piękną córcię Po drugie roletki, firanki i zasłonki spod Twojej ręki to istne cuda A po trzecie napisz mi proszę czym potraktowałaś blat od singera, że jest tak cudownie szary? Z czego w ogóle jest ten blat? PS. I skąd wiesz, że niebawem w netto będą stoliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 09.02.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 witam sie i ja!przejrzałam tylko zdjęcia, bez bicia przyznaję, że jeszcze nie przeczytałam. w planach mam nadrobienie, bo pięknie u Ciebie!!! bardzo domowo i klimatycznie. córa śliczna, opaska wymiata;) mam pytanie o karnisz, tam gdzie wisi firana z woalu i zasłonki;)on jest pojedynczy czy podwójny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.02.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 psosin witam! dziękuję za miłe słowa i zapraszam do odwiedzin Nelli twoje słowa to miód na moje serce. Trafiłaś w sedno. Ja po prostu kocham TEN DOM. Wszystko co w nim robię robię z miłości do ludzi którzy tu mieszkają, z miłości do tego miejsca. Kasiu miło mi, że do mnie zajrzałaś,a jeszcze bardziej, że ci się u mnie podoba. Kami i ciebie miło gościć Pysiaczek Tosia dziękuje za komplementa Blat jest dębowy. Został oprószony białą farbą w sprayu. To takie tymczasowe rozwiązanie. Na wiosnę mam zamiar go wybielić pastą. Co do netto i stolików zauważyłam, że ich oferta się powtarza i stąd moje przypuszczenia, że i tej wiosny stoliczki się pojawią. Ja w netto bywam rzadko, więc gdybyś ty pierwsza zauważyła, że już są daj znać editg i ciebie również serdecznie witam! karnisz jest podwójny, oczywiście gdybym teraz montowała karnisze to byłby to na pewno tylko karnisz uchylny (taki jak u kasi sw) Pierwszy dzień w pracy po macierzyńskim zaliczony. Zarówno w pracy jak i w domu odbyło się bez rewolucji. Analizując czas który teraz będę spędzała poza domem, dojazdy, czas przeznaczony na prace domowe, dzieciaki... coś czuję, że moje hand made musi poczekać na urlop doba za krótka OK uciekam do prac porządkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.02.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 marta oczywiście jak tylko zauważę stoliczki dam znać Co do blatu zaskoczyłaś mnie bo u mnie wygląda na szarawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.02.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Pysiaczku czyli widzisz dobrze bo on jest szary oprószenie białą farbą dało taki (zamierzony) efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.02.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Marta, ale czadowe te roletki! Zdolniacha z Ciebie. Całe szczęście, że zdążyłaś naszyć tych cudności przed powrotem do pracy, bo teraz faktycznie może być ciężko Widzę, że masz w kuchni piekarnik i płytę hotpoint ariston. Ciekawa jestem, jak Ci się je użytkuje? Masz jakieś zastrzeżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.02.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Witaj Barbe Piekarnik i płyta sprawują się dobrze, nie mam zastrzeżeń. Taki układ palników jak ma hotpoint ariston sprawdza się przy małych dzieciach (chodzi o bezpieczeńtwo), ponieważ zawsze gotujemy na tych dużych bocznych, lub małym tylnym. Po trzech dniach pracy już wiem, że nie będzie lekko pogodzić pracę, dzieci, dom i jeszcze znaleźć czas na własne przyjemności... Tkaniny na wiosenne kur i poszewki czekają spokojnie- może do Wielkanocy zdążę W kolejce także czeka biała półeczka do kuchni na niezbędne przydasia... I kilka drobnosek do pomalowania... Hmmm trzeba było jednak zabrać się za to szybciej Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 12.02.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Marta, jak zobaczyłam nowe rolety - oszalałam. Chyba przełamię lenia i też zrobię do łazienki. Napisz, jak są zamontowane do okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.02.2012 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) anulka roletki są zaczepiane na patyczki do zazdrostek, miło mi, że podobają się kolejnej osobie a ja szyję kury :) już powstały dwie kokoszki, mąż po południu zamontuje półkę w kuchni... podsumowując dobra organizacja to połowa sukcesu Edytowane 12 Lutego 2012 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Witaj Marta...że też ja dopiero do Ciebie dotarłam!!! Piękny domek...klimat cudowny, ciepły...a Mikołajkowa Antonina....cudo!!!!!!!!!!!:) Roletki piękne...żebym to ja umiała tak szyć!!! Pozdrawiam ciepło Beata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 jakie kokoszki ??? pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts