asiulkowo 01.03.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 piękna lampka z doniczki:) i prymulka:) od razu wiosna na całego:) oj kwestia pieniędzy...skąd to znamy...nam też wiele się marzy..A rabatki spokojnie, co miesiąc po kilka kupisz i też się zapełni miejsceTo tylko KWESTIA CZASU:) Martuś, będzie dobrze:)))p.s.w ubiegłym roku kupiłam lawendę w biedronce 5zł/szt. Takie małe doniczki.I przez wakacje tak się rozkrzewiła, że za blisko posadziłam różę okrywową i nachodzą na siebie:) Efekt fajny, ale pamiętaj o odległościach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.03.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 joasiu odnośne sof napisałam na pw mugatko półeczkę w całości pokazywałam niejednokrotnie-cofnij się do zdjęć sprzed BN, albo przy okazji nowej aranżacji ja zrobię jej foto asiulkowo powiem ci, że czekam na biedronkwe byliny i krzewy, bo do tej pory co tam kupiłam pięknie się przyjęło i rośnie; tym bardziej, że ceny zawsze mają korzystne coś kiedyś już pisałaś u mnie na temat tych róż okrywowych- czy możesz polecić jakieś konkretne odmiany, wkleić foto swoich róż? dobrze one zimują? szybko się rozrastają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 01.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Wiosna, wiosna w domu Zaraz się człowiekowi pysk śmieje Pozdrawiam Edytowane 1 Marca 2012 przez anulkawj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.03.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Hej, Martuniu, jak zwykle u Ciebie jest pięknie! Świetnie Ci się udała lampka z doniczki - rewelacyjnie wygląda na tej szydełkowej serwetce. Kokoszki i prymulka chyba przyśpieszą przyjście wiosny. Dziewczyny, magiczne gąbki Jana... są rewelacyjne - używam ich chyba z 3 lata i już niejednokrotnie wybawiły mnie od nieplanowanego malowania ścian. Wszystkie pomysły kreatywnych dzieci i inne przypadkowe zabrudzenia znikają w ciągu kilku chwil. Super! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Martuś, cofnęłam się i znalazłam, śliczna jest ta szafeczka-półeczka (strona 34 jakby ktoś szukał) faktycznie już widziałam ale i tak warto było zajrzeć ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.03.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Martuś wiosna u Ciebie Śliczna ,u mnie też pomału robi się wiosennie wprowadziłam zielone doniczki z bluszczem i hoyą na półeczkę którą tatuś zawiesił mi we wtorek i która mnie strasznie cieszy a i mam na niej też napis HOME który kupiłam sobie w Nanu .Liste roślinek masz imponującą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewailukasz 02.03.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 witam, zaglądam do ciebie od kilku dni, ślicznie u ciebie . Z mężem mamy działkę i zastanawiamy się nad wyborem projektu, podoba nam się Codzienny, tylko miałabym prośbę: czy mogłabyś mi przesłać informacje dotyczące wymiaru (szerokości i długości) poszczególnych pomieszczeń? mój mail: [email protected] dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.03.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Marta, a dostałaś mojego prv (w odpowiedzi)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.03.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) Marta a Ty gdzie się podziałaś ? zamówiłam u tego Pana, którego polecałaś półeczkę Wkleiłam u siebie dzięki za namiar, cena przyzwoita i zrobił tak jak chciałam, nooo może co nieco bym zmieniła ale... i tak już ją uwielbiam Edytowane 5 Marca 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 05.03.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 marta co u was? szyjesz kurki? może bym się załapała na dwie jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.03.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Jestem, jestem tylko jakoś czasu i weny do pisania brak... przesilenie wiosenne mnie dopadło Pozdrawiam zaglądających i dziękuję za miłe wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.03.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Martuś mnie też dopodło ,drzwiczki do malowania czekają ,tak patrze na nie i mówię trzeba was wymalować potem stwierdzam mam czas M wraca w kwietniu to mogą postać ,ale przecież mam tego malowania bo sztachetki na balustradę do mnie jadą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 07.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 joasiu odnośne sof napisałam na pw mugatko półeczkę w całości pokazywałam niejednokrotnie-cofnij się do zdjęć sprzed BN, albo przy okazji nowej aranżacji ja zrobię jej foto asiulkowo powiem ci, że czekam na biedronkwe byliny i krzewy, bo do tej pory co tam kupiłam pięknie się przyjęło i rośnie; tym bardziej, że ceny zawsze mają korzystne coś kiedyś już pisałaś u mnie na temat tych róż okrywowych- czy możesz polecić jakieś konkretne odmiany, wkleić foto swoich róż? dobrze one zimują? szybko się rozrastają? Teraz dopiero konkretnie doczytałam, bo wcześniej przeoczyłam. Ale gapa ze mnie;/ Kupuj okrywowe w centrach ogrodniczych. U mnie w ub.roku po 9zł były. Wszystkie pięknie zimują i rozkrzewiają się. Zazwyczaj kupuję THE FAIRY Na zimę kopczykuję. Wiosną przycinam i nawet jak przymrozki późniejsze je uszkodzą, nic się nie dzieje, na nowo odbijają. Pokażę zdjątka, tylko pozmniejszam i wkleję. A i nie podpieram ich niczym. Jak pojawia się mszyca, czy pleśń czarna pryskam i jest ok:) Ubiegłe lato było mocno mokre, walczyłam właśnie z tymi chorobami. Nawożę nawozem do róż, obrywam to, co uschnie i naprawdę polecam Lecę po zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 07.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) No to lecimy:)najpiękniejsza pachnąca parkowa:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=105268&d=1331150386 okrywowe białe http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=105269&d=1331150387 okrywowe z lawendą z biedronki:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=105267&d=1331150320 Ogólny widok na ich pokrój http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=105264&d=1331150320 I ta sama skąpana w słonku, ze zwisającymi kwiatami:)i zielskiem:Phttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=105263&d=1331150320 Edytowane 7 Marca 2012 przez asiulkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 08.03.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ale ty masz piękne kwiaty ja na balkonie se moge zasadzić nico Marta kurkę chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.03.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Asiulko dziękuję za tak dokładne informacje i zdjęcia. Róże piękne, ba cały twój ogród bardzo mi się podoba!!! Powiedz, a czy te wielkie kawałki kory to kupne czy sama zbierałaś? Fajnie to wygląda. A i jeszcze na zdjęciu nr 4 koło lampy solarnej to co to za iglak? jakaś sosenka? I od razu w wątku zrobiło się wiosennej joasiah tak nalegasz z tą kurką, że niech ci będzie A ja maluję, bielę wszystko co mi wpadnie w ręce bezczelnie ściągnęłam pomysł mugatki (mam nadzieję że nie będzie zła) i pomalowałam kartony, jak wyschną przykleję w środku materiał, a obrzeża ozdobię koroneczką. Takim oto sposobem powstanie pudełko na jakieś przydasia! Poza tym z niecierpliwością oczekuję na kuriera. Nasze kochane diabły już po raz kolejny pokazali swoje wielkie serce i ze słynnej klamociarni już jedzie do mnie biały regalik :) Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.03.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ooooooooo marta jak się cieszę ! nie mogę się doczekać Twoich pudełek ! zła ??? nigdy w życiu, to super miłe ! i czekam na fotę mebelka od Diabłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 marta ale super wieści Gdzie planujesz postawić ten regalik? To ten sam, który już wcześniej przewijał się przez forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.03.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 regalik już jest jak go zaaranżuję to pstryknę foto- ma stanąć w salonie, w roku między sofami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 będzie pięknie z regalikiem:))) Dziękuję za miłe słowa. Ten ogród-to działka w Rodzinnych Ogródkach Działkowych:) taka rekreacyjna.Kupiona w lipcu 2010. Z brzuchem wywalałam z mężem bzy i pełno bergenii i sztucznych kwiatów po poprzednich właścicielach. Kurcze, nie mam chyba z 1szego razu zdjęć.Padłybyście, gdybyście ujrzały na środku trawnika kwietnik ze sztucznymi różami;/ Domek ze zdjęć też po poprzednikach. Kolory iście nie w moim stylu. Na 4zdjęciu sosna górska-kosodrzewina inaczej. Kora...hmmm..... jakby to powiedzieć..... dostała nóg i z lasu uciekła:)))i od teścia trochę, bo kupuje na opał prosto od leśniczego. tu na zdjęciu sosnowa. Zimą trafił nam się samotny dąb usychający na skraju pola i pół naszego golfa zapełniliśmy dębową korą. Będzie na kawałek tyłu działki:) Ale najpierw agrowłókninę trza kupić. Ale przedtem remont w domku skończyć... Urodziny dziecku i sobie zrobić Buziaki w ten piękny deszczowy DZIEŃ KOBIET:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts