Renatamama3 27.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 U Was już święta, a ja cały czas kopię w ogrodzie Aniu ja też kopię w ogrodzie i między czasie staram się sprzątać ,ręce mam do kolan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.03.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 A ja już nie mam międzyczasu. Dziś dostałam reprymendę od mamy, która obecnie jest ze mną, bo małża nie ma, że przed Niedzielą Palmową to by wypadało okna umyć. No to poszłam myć. Dziś kopania nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 30.03.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Marta czekam na adres, odezwij sie prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 30.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ja też daleko w polu. Jutro ozdoby porobię, w poniedz.okna umyję. Potem jakieś zakupy, zupełnie nie myślę o świętach.Doły łapią, beznadziejnie.Marta, porobiłaś już ozdóbki?Pokazuj i inspiruj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 01.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam na początku się przywitam i pochwalić: macie piękny dom pełen rodzinnego ciepła i miłości przejrzałam cały wątek i co nieco poczytałam - bardzo podoba mi się Wasz stół i krzesełka, jeśli możesz zdradź skąd go masz. Mi też bardzo podobają się mugaty, niestety mąż nie chce nawet o nich słyszeć i w kuchni będą inne płytki... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.04.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Matko jak tam u Ciebie cudnie i tak ciepło . I te wszystkie "gadżety, pierdółki" które pokazujesz, rewelacyjne . Fantastycznie robią Twoje wnętrze no i zdolna bestia jestes A prac na zew domu i ogrodu okrutnie zazdroszcze No i córcia przesliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Cześć Marta, właśnie przejrzałam Twój wątek i wpadłam pogratulować pięknego, klimatycznego i przestronnego domu. Jak to zwykle bywa znalazłam kilka elementów, które szczególnie mi się spodobały - np. koza, wanna, czy podłoga w salonie. No i oczywiście mnóstwo fantastycznych dodatków Chętnie będę podglądać kolejne zmiany. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.04.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Cześć dziewczyny! Ostatnio zaniedbuję swój wątek, ale po prostu nie mam na niego czasu. Dom, praca, dom, praca... a w domu dzieciaki, ogród, porządki.... UUUuuuuuu Uroki bycia matką, żoną, kobietą pracującą i tworzącą Z ostatnich wydarzeń: położyliśmy opaskę i kawałek polbruku przed domem, a na ganku i tarasie mam już piękne balustrady-płotki. Przygotowaliśmy teren pod sianie trawki i rabaty, ale spadł śnieg i prace się opóźniają A w domku świąteczne porządki Aniu nie martw się i ja ze wszystkim się nie wyrabiam... a jak czasami wrócę do domku po kilkunastogodzinnym dyżurze i zobaczę w jakim stanie jest dom to wręcz płakać mi się chce... mój mąż i pies są "miszczami" bałaganiarstwa Asiulku chyba w tym roku nie zainspiruję ozdobami, bo w sumie nic nowego nie kupowałam... będzie delikatnie i pastelowo. W Wielkanoc chrzcimy Antosię i to pod tę uroczystość wprowadzę róż i biel na salony. justi p Drop_Inn witam w stańczykowie i dziękuję za miłe słowa kanka a ty gdzie się kobieto podziewałaś??? tobie także wielkie dzięki za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 03.04.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A widzisz długo mnie nie było bo i w domu nic nowego sie nie dzieje . A z resztą ja w Niemczech siedze więc ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.04.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Martuś... tylko Ty pracujesz zawodowo, a ja w domu na zadzie "siedzę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.04.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Kanka a w "Deutschandach" to net nie działa, że się nie odzywasz ? ha? Jak w domku stagnacja to wklejaj inspirację. Zawsze miło jest popatrzeć na piękno z innej bajki niż stańczykowo Aniu już ja wiem jak ty "siedzisz" czytałam, że cały ogród przekopałaś i okna machnęłaś w jeden dzień Ja wczoraj pomyłam na dole, a dziś od rana pada deszcz... buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 04.04.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 A jest net oczywiście Tylko przez to zadnych postępów w domu ani nowych zdjęć więc jakoś taka przerwa wyszła Ale już się poprawiam i troche pomysłów i inspiracji sypialni wstawiłam Tak po kolei prubuje wymysleć moj wnętrza a jak będzie przypływ gotowki to bede je powoli realizować Najgorzej jest jak niemmomysłu na dane miejsce;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.04.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Kanka a w "Deutschandach" to net nie działa, że się nie odzywasz ? ha? Jak w domku stagnacja to wklejaj inspirację. Zawsze miło jest popatrzeć na piękno z innej bajki niż stańczykowo Aniu już ja wiem jak ty "siedzisz" czytałam, że cały ogród przekopałaś i okna machnęłaś w jeden dzień Ja wczoraj pomyłam na dole, a dziś od rana pada deszcz... buuuu O przepraszam, w 2 dni i to nie wszystkie, bo zostało mi 6 okien dachowych. Ale nie wiem czy je pomyję. U mnie piękna pogoda, ale jakoś mnie dziś leń tropi. A jeszcze tyle do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 04.04.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Dzięki za info na temat stołu i krzeseł troszkę daleko ode mnie... a może pamiętasz czy ten producent ma jakąś stronę internetową? oknami się nie przejmuj ogród masz juz przygotowany do siewu trawki... a ja przy moim zwątpiłam i już wiem że trawki na pewno w najbliższym czasie nie zasieję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2012 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) http://imageshack.us/a/img696/2429/wielkanoc20122.jpgUploaded with ImageShack.us Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.04.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://kartki4u.eu//kartki/91/4/d/4389.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 05.04.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wielu radosnych chwilna Święta Wielkanocne;serdecznych spotkań rodzinnychi smacznego jajkahttp://img571.imageshack.us/img571/4318/dsc9623.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH życzy Aneta z Rodziną http://img40.imageshack.us/img40/5092/img3007q.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Wielkanocnych http://www.dzieciowo.pl/wp-content/uploads/2011/04/wielkanoc.jpg życzy Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts