Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Codzienny C 117 czyli- STAŃCZYKOWO!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam :) na początku się przywitam i pochwalić: macie piękny dom pełen rodzinnego ciepła i miłości :) przejrzałam cały wątek i co nieco poczytałam - bardzo podoba mi się Wasz stół i krzesełka, jeśli możesz zdradź skąd go masz. Mi też bardzo podobają się mugaty, niestety mąż nie chce nawet o nich słyszeć i w kuchni będą inne płytki... pozdrawiam

Cześć Marta, właśnie przejrzałam Twój wątek i wpadłam pogratulować pięknego, klimatycznego i przestronnego domu.

Jak to zwykle bywa znalazłam kilka elementów, które szczególnie mi się spodobały - np. koza, wanna, czy podłoga w salonie. No i oczywiście mnóstwo fantastycznych dodatków :)

Chętnie będę podglądać kolejne zmiany. Pozdrowienia! :)

Cześć dziewczyny!

Ostatnio zaniedbuję swój wątek, ale po prostu nie mam na niego czasu.

Dom, praca, dom, praca... a w domu dzieciaki, ogród, porządki.... UUUuuuuuu Uroki bycia matką, żoną, kobietą pracującą i tworzącą ;)

Z ostatnich wydarzeń: położyliśmy opaskę i kawałek polbruku przed domem, a na ganku i tarasie mam już piękne balustrady-płotki.

Przygotowaliśmy teren pod sianie trawki i rabaty, ale spadł śnieg i prace się opóźniają :(

A w domku świąteczne porządki :)

Aniu nie martw się i ja ze wszystkim się nie wyrabiam... a jak czasami wrócę do domku po kilkunastogodzinnym dyżurze i zobaczę w jakim stanie jest dom to wręcz płakać mi się chce... mój mąż i pies są "miszczami" bałaganiarstwa :)

Asiulku chyba w tym roku nie zainspiruję ozdobami, bo w sumie nic nowego nie kupowałam... będzie delikatnie i pastelowo.

W Wielkanoc chrzcimy Antosię i to pod tę uroczystość wprowadzę róż i biel na salony.

justi p Drop_Inn witam w stańczykowie :) i dziękuję za miłe słowa

kanka a ty gdzie się kobieto podziewałaś??? tobie także wielkie dzięki za komplementy :)

Kanka a w "Deutschandach" to net nie działa, że się nie odzywasz ;) ? ha?

Jak w domku stagnacja to wklejaj inspirację. Zawsze miło jest popatrzeć na piękno z innej bajki niż stańczykowo :)

Aniu już ja wiem jak ty "siedzisz" czytałam, że cały ogród przekopałaś i okna machnęłaś w jeden dzień :)

Ja wczoraj pomyłam na dole, a dziś od rana pada deszcz... buuuu

A jest net oczywiście ;-) Tylko przez to zadnych postępów w domu ani nowych zdjęć więc jakoś taka przerwa wyszła ;-)

Ale już się poprawiam i troche pomysłów i inspiracji sypialni wstawiłam ;-) Tak po kolei prubuje wymysleć moj wnętrza a jak będzie przypływ gotowki to bede je powoli realizować ;-) Najgorzej jest jak niemmomysłu na dane miejsce;-/

Kanka a w "Deutschandach" to net nie działa, że się nie odzywasz ;) ? ha?

Jak w domku stagnacja to wklejaj inspirację. Zawsze miło jest popatrzeć na piękno z innej bajki niż stańczykowo :)

Aniu już ja wiem jak ty "siedzisz" czytałam, że cały ogród przekopałaś i okna machnęłaś w jeden dzień :)

Ja wczoraj pomyłam na dole, a dziś od rana pada deszcz... buuuu

O przepraszam, w 2 dni i to nie wszystkie, bo zostało mi 6 okien dachowych. Ale nie wiem czy je pomyję. U mnie piękna pogoda, ale jakoś mnie dziś leń tropi. A jeszcze tyle do roboty!

Dzięki za info na temat stołu i krzeseł :) troszkę daleko ode mnie... a może pamiętasz czy ten producent ma jakąś stronę internetową? oknami się nie przejmuj :)

ogród masz juz przygotowany do siewu trawki... a ja przy moim zwątpiłam i już wiem że trawki na pewno w najbliższym czasie nie zasieję....