ane3ka1 29.05.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 (edytowane) No no no, Martusia! Ślicznie Piękne są te garnki gliniane w których sadzisz kwiatki. Też tak chciałam, ale garnków nie mam A czy mnie się zdaje czy u Ciebie w kuchni 3 fronty szafek mają inny odcień? Edytowane 29 Maja 2012 przez ane3ka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.05.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dzięki dziewczyny! Gliniane garnki to skarb ze strychu teściów:) Co do odcieni szafek to w realu kolor jest jednolity, a na zdjęciach zawsze tak wychodzi. Może dlatego, że te trzy są gładkie bez tych pionowych zagłębień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Garnki piękne. Nie wiem czy kiedyś zaglądałaś na bloga do Magdalenii (Zapach Wspomnień). Ostatnio publikuje zdjęcia z ogrodu. Ma też fajny pomysł na doniczki z garnków emaliowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.05.2012 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Aniu znam blog magdaleni jej ogród i dom za każdym razem mnie zachwyca... Ja mam w planach (raczej na rok przyszły) kupić na skrzynki i inne doniczki osłonki wiklinowe, oraz wielkie drewniane donice i korytka. A dziś kupiłam w netto lampę/lampion solarny i zawiesiłam na tarasie. Mała rzecz a już cieszy choć mąż się śmieje, że brakuje napisu: świeć Panie nad jej duszą... bo dla niego lampion wygląda jak znicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.05.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Martusia, ja też mam w planach takie doniczki. Bardzo bardzo chciałabym takie wiklinowe. ALe też dopiero na przyszły rok, bo nawet nie dam rady obsadzić (wystarczająco dużo roboty jest w ziemi) no i kaska, kaska... A u nas dzisiaj mąż niespodziewanie skończył wcześniej pracę, przyjechała mama i zrobiliśmy dużą część tarasu. I to już cieszy, bo jest jakiś postęp. Powoli chyba się kiedyś wyrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.05.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Martuniu, kupisz sobie na spokojnie. jak to zawsze mawiamy-to tylko kwestia czasu:) Lecę do siebie pokazać jaką donicę zmodził mi mąż kolejną zresztą buziaki przytulaki posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.05.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 A i pokaż lampion:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 30.05.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Oj Martula, przed domkiem cudnie (fajniutkie ozdoby, osłonki na roślinki i tak czysto...) Zazdroszcze Ci tej białej kuchni - czerwnone elementy sa piękne, ja też lubię groszki Dużo siły życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Marta, obejrzałam trzy ostatnie strony wątku, jak bardzo zmieniło się otoczenie domu, jak wypiękniało i udomowiło. Tak jak i Drop_Inn spodobało mi się to zdjęcie z kotem i roślinami w donicach. Tyle w tym ciepła i takiego domowego spokoju. Kwitnące irysy w cynowym dzbanie prześliczne. Drewniane barierki na obu tarasach są wielką ozdobą domu. I wnętrza domu są spójne z tym, co na zewnątrz. Gratuluję Wam bardzo. Jesteście młodzi, tak dużo już osiągnęliście. Nie zapominaj o tym w tych gorszych dniach, kiedy dołek na horyzoncie. A kiedy dopadnie zmęczenie, zostaw wszystko, co niezrobione. Przykryj czapką niewidką, przytul się do Antosi ( prześliczna ta Twoja mała) i jej szarego misia i powiedz sobie: - jestem okrutnie zmęczona, ale bardzo szczęśliwa. I tak będzie, to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.06.2012 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Martusia witaj Kochana wszystkiego dobrego na nowy tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.06.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Cześć dziewczyny!!!!! Aniu, Asiu, anulko, Tolu, Edytko miło że zaglądacie Tolu dziękuję za twój wpis. Po pewnym ciężkim dniu bardzo mi pomógł. Był jak plaster na ranę. Dziękuję raz jeszcze A w stańczykowie czas biegnie tak szybko, że aż żal że maj już za nami... a i czerwcowe dni uciekają jeden za drugim.... Z domowo/ogrodowych nowości: dzieciaki rosną ogród pięknieje kafle na tarasach położone -czekają na fugę a ja czekam na drewniane schody- zejście od strony tarasu i ławeczkę na ganek... W wolnej chwili wkleję parę fotek, na razie lecę pielić ogórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.06.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Czekam na zdjęcia niecierpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.06.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Edytko Aniu już miałam wyjść coś pstryknąć i oczywiście padła bateria, a jak już ta się naładowała to lunął deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 13.06.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Martusiu, po deszczu będzie słonko i wszystko takie soczyste i pełne kolorów:)buziaki dla słodziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 20.06.2012 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Martusiu....pracusiu....odsapnij trochę na FM miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felus1719508338 25.06.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witamy Codzienniaków, My już mamy stan 0 za sobą. Finanse nas wstrzymały ale co i raz zastanawiamy nad różnymi rzeczami. tj.1. Problem okien - wiadomo nie wszystkie są standardowe. Czy warto się zastanowić zmienić wymiary okiem podczas stawiania ścian?2. Pytanie do okien w łazience i garażu. Rozumiem że są wyższe o jedną cegłę niż w projekcie tak aby ładnie się wkomponował stelaż oraz było widniej. Bardzo Fajnie to wygląda.3. Gdzie umieściliście skrzynkę z bezpiecznikami i Czy murarze zostawili jakąś specjalną wnękę? (gdzieś na forum widziałem ale mam już mętlik od tych wszystkich zdjęć. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.06.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Asiulku faktycznie czasu mam ostatnio za mało.... zakończenie roku= mnóstwo papierkowej pracy+ przygotowanie dzieciaków do wakacji.... oprócz tego ogród zajmuje każdą moją wolną chwilkę ostatnie ulewne deszcze poczyniły u mnie wielkie szkody, że aż płakać się chce tak mam połamane kwiaty i te rabatowe i te w donicach... :/ z weselszych wieści weszcie zakończyliśmy akcję ganki i tarasy w wolnej chwli pstryknę jakieś fotki Felus witaj! gratuluję stanu O Co do pytań: 1. W pomieszczeniach na górze mamy po jednym oknie dachowym, a okna szczytowe zostały oddalone od ścianki działowej 2.Faktycznie w łazience, garażu i kuchni okna są wyżej niż w projekcie i moim zdaniem tak jest lepiej 3. Skrzynkę z bezpiecznikami mamy w garaży Aha mamy też okno nad klatką schodową i gdy tylko skapną nam jakieś wolne środki wstawimy małe okienko dachowe do garderoby, oraz pomyślimy nad wentylacją w spiżarce. Powodzenia! Pozdrawiamy! Edytowane 25 Czerwca 2012 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.06.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Martunia milego tygodnia dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.07.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Martuś...kwiatki dojdą do siebie... u nas w dzień garówa, w nocy ogromne burze. W sumie dzis od 1 w nocy padaaaa Wsadziłam wczoraj przed ogrodzenie działkowe malutkie lawendy(rozdzieliłam 1 wielki krzak), mam nadzieję, że nie dostaną nóg i się przyjmą. Na dziś też zaplanowałam kilka rzeczy, ale jak tak dalej bedzie to zostaniemy w domu.. Odpocznij sobie trochę miłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts