Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Codzienny C 117 czyli- STAŃCZYKOWO!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję miłym paniom za pochlebstwa :)

Aniu a jakie poidełk masz "na oku" z ceramiki czy żeliwne? stojące czy wiszące?

Ja upatrzyłam sobie w pobliskiej kwiaciarni takie małe "kamienne" i chyba na razie się na nie skuszę :)

Aga po kolejnych dniach ulew kwiaty już tak pięknie nie wyglądają :(

Jestem TAKA zła, bo co tylko bidulki odsapną i rozwiną pąki to znowu przychodzi wiatr i ulewa i wszystko łamie :/

yokasta :) :) :)

dorko, Edyto zapraszam na kawkę :)

Dziś stałam się posiadaczką takiej oto ławeczki

http://img812.imageshack.us/img812/4056/koffer01.jpg

oraz zmywareczki

http://img171.imageshack.us/img171/7137/iboschspv43m10eu.jpg

Bosch SPV 43 M 10 EU

popełniłam WIELKI błąd nie planując zmywarki urządzając kuchnię

teraz czeka nas kombinowanie jak ją wepchnąć nie niszcząć zabudowy.

Martusiu, ławeczka jest piękna. Też bym taką przygarnęła oczywiście nadając jej biały kolor. A czy mogę wiedzieć ile takie cudeńko kosztuje? Zmywarka to bardzo przydatne urządzenie. Odetchniesz sobie troszkę :)

A poidełko takie

(było)

Kupiłam sobie, bo mi się podoba, cena nie jest zła a potem mi zniknie. Przy okazji zakupiłam sobie prezent na imieniny od męża ;) Serwetnik...

Jak zobaczysz zdjęcie to daj znać, to usunę.

Edytowane przez ane3ka1

Aniu nie uwierzysz ale moje poidełko jest prawie identyczne :) tylko bardziej owalne :)

Ławeczka z przesyłką 250zł (allegro) dostałam nawet na meila zdjęcia tejże ławeczki pomalowanej na biało, ślicznie wygląda i chyba też się skuszę na takie wykończenie :)

A i pochwal się serwetnikiem :)

Aniu nie uwierzysz ale moje poidełko jest prawie identyczne :) tylko bardziej owalne :)

Ławeczka z przesyłką 250zł (allegro) dostałam nawet na meila zdjęcia tejże ławeczki pomalowanej na biało, ślicznie wygląda i chyba też się skuszę na takie wykończenie :)

A i pochwal się serwetnikiem :)

:) A bo nam się podobne rzeczy podobają :) Fajnie. Dobrze bym się czuła u Ciebie w domku z tego wniosek ;)

Serwetnik...

DSC00449.JPG

Yyyyy, cały czas się zapominam zapytać o moją synową. Jak zęby? Czy biega już samodzielnie?

Na ogródku marzy mi się ławeczka pod pergolą oplecioną różami :) Może się za jakiś czas doczekam.

Aniu bardzo ładny serwetnik i u mnie znalazłby swoje miejsce ;) I ja w twojej paprotce z chęcią bym pomieszkała: ukoiła nerwy w twojej łazience, wypiła kawkę na drewnianym tarasie, cieszyła oczy ceglaną ścianą...

Co do Tosi to samodzielnie jeszcze nie chodzi, ale sprytnie przemieszcza się w każdy inny sposób :) z nowych umiejętności: z prędkością światła wchodzi na czworaka po schodach. Stan uzębienia: 7.

Po mału przygotowujemy się do roczku. Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo impreza ma być na tarasie.

A z innych domowych spraw to dziś mój starszak po raz pierwszy wyjechał na wakacje bez rodziców... oczywiście mama uroniła łezkę, że mój Janek już taki duży chłopak...

Zaczął się sezon cukiniowo-ogórkowy. Pomimo ulewnych deszczy wszystko pięknie nam obrodziło. Czas brać się za weki :)

Jeżeli któraś z was posiada przepis na jakąś fajną zimową sałatkę, lub zalewę dla cukini to czekam na przepis.

Martusia, ja nie wiem kiedy ten czas tak leci. My roczek będziemy robić w niedzielę. Trochę mam stracha jak to przeżyć, bo Staś to niezły okaz :) Zębów też mamy 7, 8 jest nabrzmiały i nie chce przebić dziąsła :( Chyba boli, bo jak młody nie dostanie na noc Nurofenu, to pół nocy stęka.

Staś pierwsze samodzielne kroczki (chyba 3) zrobił w czerwcu. Ale dziś... dziś siedział na podłodze, wstał sobie i poszedł. A cieszył się jak głupi. I od tej pory lata, aż cały spocony jest. A ja za nim, żeby o jakieś kanty się nie porozbijał.