martaibartek 30.07.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Wszystkim ciociom dziękujemy za życzenia anetina witaj w stańczykowie i dla twojego rocznego szkraba sto lat! Imprezę urodzinową zaliczam do udanych, choć pogoda tylko częściowo była nam przychylna i np po mimo wielu prób nie udało nam się zapalić świeczki na torcie tak hulał wiatr... W związku z zamieszaniem jak zawsze na tego typu imprezach zrobiliśmy tylko kilka zdjęć :/ trudno najważniejsze, że solenizantka się załapała http://img696.imageshack.us/img696/5010/sam0233am.jpg A i chwalę się, że wreszcie zaczynam się urlopować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.07.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Solenizantka urocza i widać że zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.07.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 NO! Synowa jak malowana Fajnie, że się urlopujesz, może coś ładnego nam pokażesz, jakieś robótki maszynowe, albo co... W każdym razie liczę na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.07.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Martunia wklej jeszcze fotke Jasia ...... please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.07.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 (edytowane) Edytko ten mój Jan to taki nieskory do fotografowania... ale specjalnie dla ciebie postaram się jutro zrobić mu zdjęcie jak wyczaję chwilę jego bezruchu Edytowane 30 Lipca 2012 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.07.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Dzieki Kochana ...... a moglabys jedno w moich KOMENTACH wkleic ....... ( wiesz , ze Jasio to moj ulubieniec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 31.07.2012 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 No słodziara mała:))))Fajnie, że imprezka udana:)Odpoczywaj ile wlezie na urlopie Martusiupozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 02.08.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Marta, ale Tosia jest duuuża już! Ja ostatnio widziałam jej typowo niemowlęcą fotkę, a teraz już jest mała panienka :) 100 lat spóźnione, ale od serducha A Wasz domek jest przecudowny Musimy kiedyś Was odwiedzić znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.08.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Kasia serdecznie zapraszamy!!!!! i dziękujemy za resztę życzeń w domku nic się nie dzieje, ale oby wątek nie zaginął wkleję parę zdjęć ławeczka nadal niepomalowana :/ i bez poduchy :/ http://img515.imageshack.us/img515/7777/sam0305ol.jpg http://img225.imageshack.us/img225/715/sam0336g.jpg podoba mi się sposób w jaki pomalowała swoje ławki Asia z Green Canoe http://mygreencanoe.blogspot.com/ czyli siedzisko orzechowe, a reszta biała wreszcie intensywnie kwitną róże (na początku sezonu obżarły je mszyce, później nastała powódź i prawie wszystkie liście zżółkły... i dlatego dopiero teraz ukazują swe piękno) http://img685.imageshack.us/img685/6177/sam0319d.jpg http://img23.imageshack.us/img23/3610/sam0289v.jpg i moja pierwsza hortensja http://img338.imageshack.us/img338/2062/sam0316g.jpg poidełko którego chyba jeszcze nie pokazywałam http://img837.imageshack.us/img837/8240/sam0280z.jpg rabata różano-lawendowa jest w trakcie realizacji... za różą będzie piął się powojnik, wokół róży i lawendy groszek pachnący, dalej róże okrywowe, wrzosy (choć nie wiem czy to dobre połączenie) i jeszcze brakuje mi tam czegoś dużego zielonego- może jakiś iglak, albo krzewuszka??? http://img838.imageshack.us/img838/7297/sam0278r.jpg każda propozycja mile widziana A dzisiaj korzystając z pięknej pogody wybraliśmy się nad morze Jasiek oczywiście zachwycony!!!! mąż nawet zbytnio nie marudził, a ja się opaliłam i tradycyjnie przywiozłam do domu kosz patyczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.08.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Martuś, nie masz co narzekać... Jest ślicznie.Powiedz mi tak:- czy te różyczki różowe to jakieś okrywowe są?- czy hortensja to limelight?- czy ławeczka ma schowek? Poidełko faktycznie takie "mojowate". Piękny kosz przed dom. U mnie niestety byłoby już za dużo, a szkoda, bo strasznie mi się podoba. Podesłałabym Ci linka do pewnego ogrodu, ale nie wiem jaki jest Twój stan. Bo w moim przypadku oglądanie jest równoznaczne z samobiczowaniem. Fajnie, że masz tak blisko nad morze. My jedziemy końcem sierpnia, ale pomysł mi się nie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.08.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Aniu tak te różyczki to róża okrywowa 'THE FAIRY', hortensja bukietowa RENHY, a ławeczka ma schowek i to całkiem spory. Podeślij link, z chęcią popatrzę na to czego u mnie nie ma A dlaczego wyjazd nad orze ci się nie widzi? chodzi o Stasia? w jakie rejony jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.08.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Martuś... podsyłam zatem, choć nie wiem czy Ci się spodoba. Ja umarłam... Na dodatek dziewczyna mieszka blisko mnie. Ogród Dominiki. Nad morze ciężka sprawa, bo od nas mamy 10godzin. Jedziemy do Ustki. Normalnie boję się co będzie, bo na co dzień idzie się pochlastać a tu jeszcze w obcym miejscu... O hortensjach bukietowych myślę intensywnie. Jakieś tam inspiracje se znalazłam, min. we wspomnianym ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.08.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Martuś ławeczka ,koszyczek śliczne ,widziałam taki koszyczek ostatnio u nas za chyba 28 zł kupię je sobie pod koniec sierpnia jak pojadsę po cebulowe kwiatki .U mnie różyczki też dają koncert chodź to teoroczny zakup . Matruś dla Tosi wszystkieo Naj naj naj . Aniu moje dzieciaki w tym roku odmówiły wakacji nad morzem właśnie z powodu jazdy i 2 powód już tyle razy tam byliśmy w Ustce jeszcze nie .W tamtym roku W Rogowie ,dwa lata temu w Międzyzdrojach i trzy razy w Unieściu .Wydaje mi się że z takim młodym jak twój lepiej się jedzie bo ciągle nie marudzi ile jeszcze i dłużej śpi .Nasz Kacper miał 1,5 roku jak pierwszy raz z nim jechaliśmy i poszło gładko więc się nie martw tylko ciesz ,że już za momęcik będziesz nad morzem .W tym roku już w poniedziałek lub wtorek jedziemy w Pieniny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.08.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 A u Ciebie jak zwykle ślicznie i swojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 03.08.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Cudna ta laweczka, pasuje do tego kącika taka niebiala Roze cud, miod. Uwielbiam roze. Widze ze i lawenda kwitnie, ale zazdroszcze. Pieknie tak kolorowo, radosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.08.2012 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Nigdy nie bylam nad polskim morzem .... dacie wiare ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.08.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Aniu dzięki za link. Ogród faktycznie zachwycający choć niewielki. To nie mój styl, ale warto popatrzeć i pozachwycać się konsekwencją w doborze roślinności. Spójność- tego u mnie przede wszystkim brakuje. Tłumacze sobie to tym, że mi po prostu za dużo krzewów, bylin, kwiatów się podoba Ot np wspomniałaś o hortensji limelight zerknęłam co to za cudo i wpadłam po uszy bo jest piękna! w ogrodzie Danusi znanym fankom ogrodowiska http://www.ogrodowisko.pl/watek/1528-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy-czesc-ii?page=578 hortensje te zachwycającą rozmiarami kwiatów i są tak cudnie wkomponowane!!!! Zakupiłam więc to cudo i teraz czekam na przesyłkę Aniu a co do wyjazdu to myślę, że to będzie świetny urlop. Staś będzie zachwycony morzem, nowym miejscem, a ty dzięki pomocy męża odpoczniesz, zresetujesz się Ja z Jaśkiem wyjeżdżam w poniedziałek na 4 dni nad jezioro z psiapsiółką i jej synkiem. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i całymi dniami będziemy byczyć się na plaży może nawet uda mi się wieczorami jakąś książkę poczytać? mugatko, Agata dziękuję Renata fajnie, że zajrzałaś! co tam u ciebie? jak się mieszka? coś teraz wykańczacie? Edyta jak to nie byłaś nad polskim morzem?????? oj Kochana musisz to nadrobić jak tylko wrócisz z za oceanu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.08.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Martuś też kupiłam limelight 2 tygodnie temy ,wsumie mam teraz 4 hortensje ,2 które kupiłam u teściów na podkarpaciu w czerwcu troszkę corowały ale odbijają ,już ładnie .Posadziłam wszystkie w jednym miejscu zrobiłam między nimi miejsce na ławeczkę ,w przyszłym roku powinno być ładnie . A u mnie po mału do przodu ,w maju komunia synka, nale padła nam lodówka musieliśmy kupić nową ,wydatek jak zawsze nie potrzebny ,teraz runtujemy domek ,bo panowie mają przyjść do tynku ,sadzę ,plewię ,i wącam lilie które obłędnie pachną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.08.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Renata jak ja znam takie nagłe wydatki! jak tylko uda się coś odłożyć to najczęściej psuje się samochód... Jak znajdziesz chwilkę wklej zdjęcia swoich hortensji. Jak duże kupiłaś limelight? miały/mają już kwiaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.08.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Martusia nie bylam .... bo jakos do wody mnie " nie ciagnie " ..... uwazam , ze to totalna monotonia .... woda i horyzont .... ( nic ciekawego ) dla mnie tylko GORY !!!!!!!!! i aktywny wypoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts