Liwko 18.01.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A nie pomyślałeś coulignon że mogą mieszkać wysoko w górach??? Więcej wiary w ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.01.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A nie pomyślałeś coulignon że mogą mieszkać wysoko w górach??? Więcej wiary w ludzi! w sensie że 35 piętro? Rzeczywiście - brat mieszka trochę nizej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 18.01.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 coulignon i Liwko - wyjaśnijcie mi proszę co wasze wpisy mają wspólnego z dofinansowaniem do kolektorów słonecznych?Trolicie pierdoły, jak ktoś was nazwał bufonami to się obraziliście, a tutaj co robicie? Dostaliście kredyt na solary, albo wam go odmówiono to opiszcie jak to było. Srać głupoty to proszę gdzie indziej, np w wątkach o PC może tam to zniosą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.01.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A możesz się ode mnie odpitolić?W każdym z wątków nie raz się nieco schodzi z tematów. Poczytaj od początku to może zrozumiesz o co chodziło. Nikt nie pisze tutaj pracy doktorskiej na temat dofinansowań i luźna wymiana zdań jakoś nam nie przeszkadza, do puki... 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 18.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 To ty się odwal od tego forum - masz solary, aaa zapomniałem jesteś wielkim przeciwnikiem ich posiadania. To po co się tutaj udzielasz?Nic konstruktywnego do tematu nie wnosisz a wszędzie cię pełno.Zacznij swoje wywody nad opłacalnością PC, tak to świetne miejsce na ten temat w tym wątku... z resztą i tak tego nie pojmiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.01.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Od prawie miesiąca nie napisałem nic na temat PC a ty naskakujesz na mnie i znowu temat wyciągasz? Znowu kłótnia o wyższość jednego nad drugim? Taki masz cel?Opanuj się człowieku. Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.01.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Jako posiadacz pompy ciepła bufonem jest Liwko. Ja mam skromne konwektory elektryczne i uchodzę tylko za takiego co przegrał życie. . Dyskusja na temat pogody w Brukseli wynika z postów zamieszczonych strone wcześniej. Proponuje doczytać. Z dotowanej instalacji solarnej (droższej 2 razy od tej samej ze sklepu) zrezygnowałem z powodu poczucia wydymania. Nie wiem jak to wyglada gdzie indziej ale w mojej gminie zestaw solarny kosztował tyle że absorber był chyba z platyny. Uważam że to nieuczciwe i nie będę przykładał reki do wyłudzania funduszy. Tak w skrócie. I nawet na temat. Ps. Liwko, po obejrzeniu jednego filmiku mam Cie zawsze ochote przywitac okrzykiem "Liwko ty ch..." Wybacz. I znów nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.01.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja tylko po piwko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 coulignon,lubie czytać Twoje posty - masz ciety, specyficzny język a jednocześnie piszesz na temat. jak Ty to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 19.01.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 potwierdzam - zwolnienie do końca tygodnia. Tak więc to przejściowe - nie trzeba sie bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 To ty się odwal od tego forum - masz solary, aaa zapomniałem jesteś wielkim przeciwnikiem ich posiadania. To po co się tutaj udzielasz? Nic konstruktywnego do tematu nie wnosisz a wszędzie cię pełno. Zacznij swoje wywody nad opłacalnością PC, tak to świetne miejsce na ten temat w tym wątku... z resztą i tak tego nie pojmiesz... Nie pamiętam.Czy dostałeś dofinansowanie do solarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 23.01.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nie, nie otrzymałem tego pseudo dofinansowania - gdzieś wcześniej pisałem dlaczego dałem sobie spokój, ale w gąszczu śmieci typu PC jest the best, po co to montować skoro zaoszczędzisz 100zł rocznie itp. itd tego typu wymiana zdań poszła na drugi plan... Sam z resztą widzisz o czym się pisze - o wszystkim tylko nie na temat, sprawdź nawet kto pierwszy sprowokował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Po co pisać o prowokatorach.Pamiętaj ,że manekin to manekin ....nie troll.Manekin.Ty mówisz i wypluwasz się a ten mim swoje. Gdyby dopadło mnie dofinansowanie to bym z tymi panienkami inaczej porozmawiał....ale czy oni w ogóle takie rozwiązanie wliczają??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 niktspecjalny dostał baniaka? Znowu kogos molestował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.01.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 wyzdrowiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 nieco. Od jutra moja aktywność na forum będzie zdecydowanie mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.01.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) niktspecjalny dostał baniaka? Znowu kogos molestował??? Kto tak powiedział?Jam grzeczny i nikogo nie molestuje. Edytowane 24 Stycznia 2011 przez niktspecjalny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 10.02.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 A czy ktoś może dostał już dotację lub miał do czynienia z tym programem:http://www.hetman-cb.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka111 10.02.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Jak już pisałam wcześniej dostałam dotację pod koniec grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MArrTAA 14.02.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 ja w tamtym tygodniu skompletowałam dokumenty i złożyłam wniosek ciekawa jestem ile dostane dofinansowaniaja słyszałam że to dofinansownie jest do 45% czyli moge dostać albo 5% albo 20% albo 45%ja to tak rozumem a wy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts