alfa36 18.08.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Potrzebuję stojak/ wieszak na ubrania, ktoryh nie chcę wkladac do szafy (ot, zrzucic z siebie po przyjsciu z pracy). Tyle, ze ma byc dosc pojemny. Znalazlam takie w ikei oraz w jysku, a poza tym w sklepac internetowych (bodajze stojak o nazwie w 12). Może ktos z Was ma i jest zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 19.08.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 a możesz podesłać jakieś zdjęcie przynajmniej rzucające jakiś obraz tego jak mniej więcej ma wyglądać ten Twój stojak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 19.08.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Chodzi mi o coś w tym stylu: http://madrex.pl/produkty/wieszak-wu-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.08.2010 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Chodzi mi o coś w tym stylu: http://madrex.pl/produkty/wieszak-wu-11 nie kupuj tego,to jest strasznie chybotliwy szajs,wyladowal u mnie na balkonie i wieszam na nim....reczniki widzialam tego typu wieszaki,ale w porzadnym wykonaniu bodajze w praktikerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 20.08.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Wielkie dzięki. Chodzi mi o coś stabilnego. Chcę to na dzialkę, bo tam rzeczy walają się na lozku polowym (mimo szafy:)) i wydaje mi się, ze jak cos tkiego by stalo to bylby porządek. Ale rzeczywiscie chcę cos porządnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 31.08.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 alfa,bylam wczoraj na stronie ikei i sa tego typu wieszaki,nawet kilka do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 09.02.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Tym razem urządzam sypialnię. Mamy tam biurko, ktore okazalo się zupelnie zbędne i na jego miejsce chcę jakąś toaletkę i wlasnie stojak na ubrania. Stabilny, porządny, ładny. Ma może ktos z Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.02.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Alfo,a jeśli ktoś ma, to co? Chcesz kupić czy obejrzeć, jak wygląda we wnętrzu? Gdybym miała miejsce w sypialni, na pewno stanąłby w niej wieszak-manekin: http://st.houzz.com/simages/132463_0_8-8314-traditional-bedroom.jpg Tu ponad 400 inspiracji: http://www.houzz.com/tailor-mannequins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.02.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dużo też zależy od stylu w jakim jest sypialnia ...Poza tym, nie boisz się, że ten wieszak będzie wiecznie obwieszony ciuchami i nie będzie to zbyt dobrze wyglądało? Chyba, że ma pełnic funkcje czyto dekoracyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 10.02.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) ja jestem przeciwna, lepiej moim zdaniem przemyslec dobrze garderobe, a jak sie wroci z pracy to do prania, albo odwiesic na miejscetaki manekin to raczej do ozdoby, bo brzydko z ciuchami niedobranymi kolorystycznie do sypialni... i ile to pozniej bedzie na nim wisiec?a taki metal to jak ze sklepu i to jeszcze strasznego... manekiny metalowe w stylu vitange fajne sa... Edytowane 10 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 10.02.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Garderoby nie mamy. A teraz ciuchy wiszą na krzesle, część na drzwiach, więc to i nieladnie wygląda i niezbyt wygodne. Muszę cosik takiego miec. A sypialnia... nic ciekawego, szafa typu komandor, biurko, ktore wyrzucamy z sypialni i lozko. Wszystkow bielonym dębie (ikeowskim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 10.02.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 ale czy ja dobrze rozumiem, ze chcesz ciuchy wiszace w sypialni gdzies na stojaku dlugim?moze do komandora schowaj bluzki, spodnie, swetry i takie tam, a buty i plaszcze do przedpokoju i to co sie nie zmiesci, jakies czapki i czaliki?pewnie chodzi Ci o cos takiego...http://www.worldlux.pl/newsy/Wieszaki-Dipldocus,978.htmlbalagan Ci sie zrobi po 3 dniach, a kurz zlapie po tygodniu...przemysl sprawe przełozenia ciuchow do przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 16.04.2018 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Miałam kiedyś u siebie takie rozwiązanie, ale się nie sprawdziło - tylko, że u mnie nie było dobrego miejsca na mobilny wieszak, wszędzie zawadzał. W końcu postawiłam na ]wieszaki na ubrania w formie regału drabiny i to był strzał w dziesiątkę. Regał stoi oparty o ścianę, nie zajmuje dużo miejsca, a do tego jest świetną dekoracją. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts