3echo 18.08.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Podobno kładzie sie ją jak tapetę,czyli klei paskami,a kupuje na metry bierzące.Widziałem takie coś kiedyś na allegro,ale teraz nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verd 18.08.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Chodzi o taką tapetę z grudkami, którą po nałożeniu maluje się farbą w dowolnym kolorze?Jeżeli tak, to jest to temat bardzo popularny w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3echo 18.08.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 No właśnie nie,bo to o czym piszesz to raufaza(nie wiem jak się to pisze).Mam coś takiego w pokoju.Mnie się obiło o uszy,że jest gładź albo gips nakładany jak tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts