gaba04 18.09.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 zdjecja wklejasz bardzo prosto1 .klikasz odpowiedz,2nastepnie wybierasz zaawansowana edycja,3 wchodzisz w dodatkowe opcje ,klikasz zarzadzaj załącznikami,4 klikasz na mały plusik dodaj pliki wybierasz select files,5 klikasz na upload files i klikasz dodaj zalacznik i juz ....pamietac musisz zeby wielkosc pliku nieprzekroczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaba04 18.09.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 zdjecja wklejasz bardzo prosto1 .klikasz odpowiedz,2nastepnie wybierasz zaawansowana edycja,3 wchodzisz w dodatkowe opcje ,klikasz zarzadzaj załącznikami,4 klikasz na mały plusik dodaj pliki wybierasz select files,5 klikasz na upload files i klikasz dodaj zalacznik i juz ....pamietac musisz zeby wielkosc pliku była odpowiednia czyli kolo 100kb ...czyli przerabiasz sobie zdjecie na odpowiedni rozmiar i wklejasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 18.09.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Hmmm... robiłam tak do tej pory i cos nie wychodzilo :/ zaraz zobacze jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 18.09.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Proba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 18.09.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 No dobra - chyba umiem hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaba04 20.09.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 mataka1 mam pytanie do ciebie.. ile zapłacilas za wszystkie materiały do stanu surowego zamknietego?...wiem ze stan surowy zamkniety wyniosl ciebie 120 130 tys,ale za same materialy ile wydalas do tego stanu?...i czy mozna odliczy sobie wat przy zakupie materialow bo roznie ludzie mowia..raz ze mozna raz ze nie?..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 21.09.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Hej, Ile dokładnie za materiały to nie wiem, ale powiem Ci, że od tej kwoty 12o-130 tyś odejmij 26.000 - tyle dalismy za robocizne My będziemy odliczać Vat, ale co i jak, dlaczego to nie wiem - majster nam coś tłumaczył, ale... On nam nie wystawia faktury za robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaba04 28.09.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Mataka 1 jak myslisz... cena za robicizne murarzy 40 tysiecy to duzo???bo tyle nam zaproponował murarz (w tej cenie jest juz caly stan surowy otwarty wraz z cala wierzba i dachowka z wykonczeniami blacharskimi)oczywiscie caly material musimy sami zakupic...... ...mam jeszcze jedna opcje mianowicie kolejna firma wyceniłą cały stan surowy zamkniety na 165tysiecy w tym nic nas juz nie interesuje wszystko w cenie czyli cały stan surowy zamkniety z oknami z drzwiami wejsciowymi, z piwnica 1/3 domu....co byscie wybrali ...niewiem czy niebrac tej firmy co w swoim zakresie wszystko zrobi...czekam na wasze opinie ..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 29.09.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Hmm... Powiem Ci, że ciężko podjąć decyzję.. z tym, żę chyba jednak jednak wybrałabym pierwszą opcję... Chyba raczej na pewno! Po pierwsze: 40.000 - nie wiem.. u nas wziął 26.000 za mury, fundamenty i wszytsko co się z tym wiąże. Nie robili nam dachu, a cały dach (mówię tu o robociźnie i dachówce i drewnie) wyszedł nas ok. 30.000. Tej drugiej opcji bym nie brała, dlatego, że jak sama się później zorientujesz, mozesz dużo przepłacić... Kiedy przychodzi do wyboru drzwi, okien... itp to... ceny są PRZERÓŻNE!!!! Więc... to chyba trochę dziwne, że ta firma tak uogalnia... Decyzja należy do Was... A co do cen murarzy np. to bardzo dużą rolę gra tutaj region, w którym budujecie dom A gdzie budujecie? (bo przyznam się, że juz się gubię kto gdzie buduje:P) U nas 10 października wchodzą z meblami kuchennymi, tak więc do tego czsu musi być położona podłoga Mamy zrobioną jedną ścianę w elewacji - zła pogoda :/ Kładą nam już płytki w kotłowni, a ściany w pokojach przygotowane są pod malowanie W łazienkach na podłogach będziemy mieć maty grzewcze - poczytajcie sobie o tym! Zajebista sprawa i bardzo! tania Kostka brukowa zamówiona, ogrodzenie również... Kurcze... Nie wyobrażacie sobie nawet ile wykończeniówka Was zje... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadiii 29.09.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Mam pytanko odnośnie projektu Mianowicie, nie mieliście z nim żadnych problemów ? tz . nie brakowało w nim czegoś lub coć specjalnie do niego musieliście domawiać np jakieś zestawienia czy coś podobnego ?? czy wszystko potrzebne projektantowi do adaptacji w nim się zawierało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 29.09.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wiesz... tak sobie przeliczyłam wszytsko... chyba wziełabym jednak ekipe za 165 tys. To jednak nie jest zła cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 29.09.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Tak - było wszytsko. Nic nie trzeba było poprawiać ani domawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaba04 29.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 dziekuje ci bardzo za odpisanie..no wlasnie zastanawiamy sie nad ta firma z tego powodu ze u nas niema nikogo kto by mogl nadzorowac ta budowe kazdy jest zajety praca , a tak juz by mnie nic nieinteresowalo....najpierw musze czekac na architekta ktory adoptuje nasz dom i wprowadza zmiany..jak bede miala projekt zpowrotem juz przerobiony to podjade do firmy omowic szczegoly ..by budujemy na slasku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greeneyedm 01.10.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 dziekuje ci bardzo za odpisanie..no wlasnie zastanawiamy sie nad ta firma z tego powodu ze u nas niema nikogo kto by mogl nadzorowac ta budowe kazdy jest zajety praca , a tak juz by mnie nic nieinteresowalo....najpierw musze czekac na architekta ktory adoptuje nasz dom i wprowadza zmiany..jak bede miala projekt zpowrotem juz przerobiony to podjade do firmy omowic szczegoly ..by budujemy na slasku pozdrawiam gaba04 mogłabys dać jakies namiary na tą firmę bo cena jest dość atrakcyjna a ja tez mam zamiar budować na śląsku (tychy) tylko ze dopiero gdzies za rok moze dwa:) ale każdy kontakt jest na wage złota:) mój e-mail [email protected] Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 01.10.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 No właśnie u nas też jest tak samo. Nie mamy czasu na nadzór budowy. Wzięliśmy więc sprawdzoną ekipę, ale DROGĄ niestety... :/ ... coś za coś... Powiem Wam szczerze, że są rewelacyjni... Czasem jednak lepiej zapłacić więcej za robociznę, ale być pewnym, że wsyztsko będzie zrobione tak jak należy! U nas majster czepia się swoich ludzi nawet o 1 mm różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greeneyedm 01.10.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 No pewnie tez tak myśle lepiej zapłacić więcej a sie nie martwić i nerwów nie tracić. O ile się wie, że sie nie przepłaci- czyli ekipa droga i do bani. Najlepiej jak sie ma kogos z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 17.10.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Oto mój gotowy kominek i kawałek górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielkopolanka 17.10.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 wow! A kiedy reszta? nie mogę doczekać się zdjęć salonu Nie ukrywam, że zdecydowanie ułatwią mi projektowanie Kiedy się wprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 19.10.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Jest już dużo więcej niż na zdjęciach, ale tak chciałam Wam zobrazować Jutro zrobię zdjęcia kuchni - bo też już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena797 20.10.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Martyna moze wstawisz jakies nowe zdjecia? U ciebie to juz chyba meble w kuchni stoja ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts