Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 176
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuchnię mam już gotową :) Łazienkę na dole w sumie prawie też (tzn w płytkach). Jutro postaram się zrobić zdjęcia i przesłać. Na Picasse wrzuca mój tata, więc pewnie można będzie liczyć na nie tam ok. niedzieli :)

P.S. Płytki na dole to: Paradyż - Vivida/Vivido :) ----> niestety Paradyż wypuścił wspaniałe i nie drogie płytki, jednaknie przewidzieli takiego zainteresowania i nie nadążają z ich produkcją - stąd brak u mnie dekorów :/ Czekałam na nie prawie dwa miesiące ale dłużej już nie mogłam :/

Witam

Przymierzamy się z mężem do zakupu tego projektu. Proszę o info tych którzy zbudowali już ten domek odnośnie spiżarni. Czy jest wogóle funkcjonalna, bo z rysunków to jakoś nie mogę się tam doszukać miejsca na jakiś regal czy cokolwiek. jakie ona ma mniej więcej wymiary

Jakie generalnie zmiany robiliście w tym projekcie, podnosiliście ściany na poddaszu??

pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź

może być tez na priv [email protected]

Super że dodajesz zdjęcia tak na bieżąco My budujemy na Śląsku ale niestety nie jesteśmy tak systematyczni jak Ty :) Czy mogłabyś dorzucić fotkę łazienki na dole i górze Jesteśmy przed dylematem czy tej górnej trochę nie zmniejszyć w celu zabudowania pojemnej szafy w sypialni i jesteśmy ciekawi jaka wg projektu to jest przestrzeń. Ścianę kolankową podnosiliśmy o dwa pustaki a Wy? I jeszcze jedno czy zastosowaliście Vaillanta czy wybraliście inny piec?

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 2 months później...

Witajcie;

Martyna- domek jest fantastyczny!!! ażzazdroszczę i nie mogę się doczekać kiedy... zaczniemy go budować;/ czy miejsca jest w sam raz??? przede wszystkim chodzi mi o salon.... W sumie to napiszę do Ciebie na priv, to przy okazji omówiępare kwestii budowlanych:)

PS. zachwycona byłam projektem ale odkąd zobaczyłam Twoje zdjęcia,zakochałam sięw z99:)

Pani Martyno, na jakiej wysokości skosów liczona jest pow. użytkowa. ?

Na jednym z Pani fotek jest sypialnia i ona wygląda lilipucio. Praktycznie jeden wielki skos. Chyba trzeba bardzo uważać na głowę.:D

Kolejna sprawa to kuchnia. W/g planu to 11,6 m2, a na zdjęciach jest malutka jak w kawalerce? Czy Państwo ją zmiejszali? .

-Cezary