magdalena797 25.01.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o skosy to bez przesady - pozatym z tego co pamiętam to w przypadku Martyny, pomieszczenia na piętrze są "wyższe" niż w projekcie, tzn budynek został troche podniesiony i wydłużony.A jeśli chodzi o kuchnie to wydaje mi się że jest w sam raz, wszystko pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 30.01.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam Tak magdala, podnieśliśmy dom o jedną cegłę i wydłużyliśmy cały dom o 1 metr. Skosy są super - wcale nie są niskie... powiedziałabym nawet, że są nieodczuwalne Zdjęcia może tego nie oddają. Co do kuchni wcale nie jest mała!!! Byłaby mała gdybyśmy zrobili tą ściankę, która jest w projekcie - tak mi się przynajmniej wydaje. Zrobilismy tam mały barek - naprawdę jest OK Nie ma się czym przejmować W salonie też jest bardzo dużo miejsca. Owszem nie jest to WIEEEEEEELKI salon, ale duuuuużo większy niż duzy pokój w bloku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casis 31.01.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam właśnie przed kilkoma minutami zakupiliśmy z mężem projekt budowa na wiosnę wersja szkieletowa... domek super, dla nas idealny, ma wszystko czego nam trzeba chcemy tylko dobudować do niego garaż, dzięki czemu troszkę się bryła unowocześni. Mam nadzieję wszystko pójdzie jak z płatka PS. MATAKA -między innymi Twoje zdjęcia przyczyniły się do ostatecznej decyzji co do wyboru domku, wnętrze wydaje się być super fajne, też chyba wywalimy tą ściankę i zastąpimy ją barkiem -tylko od strony spiżarki Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuj 03.02.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 mam pytanie do casis: jaka firma wam będzie budować? Też podoba mi się ten domek, a chcę budować w wersji szkieletowej. Jestem na etapie wybierania firmy i zbieram informacje. Strasznie trudny wybór!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casis 03.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 AgaKuj ja też jeszcze szukam, trochę na prędce ale wszyscy piszą że zdążą... póki co otrzymałam trzy wyceny i wszyscy oscylują w granicach 90 tyś za stan surowy, wiesz szkielet, obicie itd... ja to się jeszcze kiepsko w tym orientuję, dopiero zaczynam. Jutro będę miała kolejne wyceny więc zobaczymy. W ogóle ta decyzja o budowie i wybieranie projektu i jeszcze technologii zajęło nam ze trzy tygodnie Pozdrawiam PS. A wybór fakt... trudny............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 23.02.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 też myślimy o budowie tego domku. Ile was finalnie wszsytko wynioslo z wykończeniem wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 08.03.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 300 tyś około trzeba liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_sl 29.03.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Cześć Mógłby ktoś z was polecić dobrych budowlańców w okolicach Krakowa?Będe wdzęczna za każdy namiar pozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agazgaga 01.04.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam! Zdecydowaliśmy się na Z 99, mataka - odwaliliście kawał dobrej roboty! I jaki efekt! Gratulacje. My "podkradliśmy" zdaje się od gaby zmianę projektu w części podpiwniczenia . Dzięki. I liczę, że wytrwamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaba04 04.04.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 witam agazgaga cieszymy sie ze moglismy pomoc w pomysle przerobienia podpiwniczenia:) w sumie u nas koncepcja piwnicy zostala troszke zmieniona bo podpiwniczylismy caly dom:) ale wejscie do piwnicy pozostalo w tym samym miejscu co poprzednio:)...musimy sie pochwalic ze dwa tygodnie temu ruszyly u nas pierwsze prace budowlane ...mysle ze za 4 miesiace zostanie ukonczony stan surowy otwarty ...pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 11.04.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 gaba trzymam kciuki Wrzuć jakieś zdjęcia! Chwal się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paco16 11.04.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Hejka Planujemy wybudować ten domek z Ytonga. Będzie też trochę zmian...no,może więcej niż trochę Domek będzie w wersji z garażem z prawej strony...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaba04 07.05.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 mataka1 mowisz i masz:) oto nasze forum budowlane http://www.ag.z99.mojabudowa.pl/ narazie jestesmy na etapie deskowania stopu nad piwnica ...piwnicy niechcielismy glebokiej , wynieslismy ja wyzej by okna byly ponad terenem pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta87 13.05.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 witammy również budujemy z99 woj. wlkp jesteśmy na etapie stropudla zainteresowanych podaję linka https://picasaweb.google.com/113329693887859631729/DOM#pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataka1 28.05.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Pięknie!!! Niech rosną Życzę powodzenia, cierpliwości, trafnych decyzji i szybkiego ukończenia domku Pozdrawiam, Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paco16 28.05.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) dołączm się do optymistycznych życzeń Martyny :budujesz z Solbetu ? Edytowane 28 Maja 2011 przez Paco16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soohy5 29.07.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam, W zeszłym roku kupilismy z żoną działke na której od 2 tygodni zaczelismy prace nad Z99. Projekt rewelacyjny i ma wszystko czego trzeba aby wyniesc sie z bloku w niewielkich kosztach (jak na budowe domu ). Budujemy sie pod Szczecinem wiec jak ktos jest z okolic i jest zainteresowany tym projektem to zapraszam można ogladac na żywo . Projekt jest troche zmieniony, głównie ze względu na warunki zabudowy. Wejscie musielismy przeniesc w miejsce WC a WC teraz jest w miejscu sieni, gdyz główna kalenica musiała być równoległa do przebiegającej drogi a nam sie tak spodobał ten projekt że postanowilismy dokonac w/w zmian. Oprócz tego scianka kolankowa podniesiona do 1.30 m ( z 80), a ze wzgledu na pompe ciepła jako zródło ogrzewania oraz Rekuperacje pozbylismy sie również kominów. A oto postep budowy: https://picasaweb.google.com/103018640540419226152/BUDOWA?authkey=Gv1sRgCOitzOvDl5n9Dg# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groove 01.08.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 co sadzicie o takich zmianach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona210517 04.08.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) do mataki1;)widzę ze miejsce budowy to konin, a czy ten Konin w wlkp? jezeli tak to czy mogłabyś podać jakie osiedle bądź chociaz ulicę. Bardzo bym chciala ten domek zobaczyc chociaz zewnatrz. Pozdrawiam;)mam nadzieje ze jeszcze wchodzisz na to forum:D Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez iwona210517 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groove 09.08.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 zyje tu ktos jeszcze ??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts