hanowa 18.08.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam Kilka informacji na temat mojego budynku: powierzchnia 140 m2 z garażem, budynek nowy, oceplony styropianem 15 cm, brak piwnic, w oknach zainstlowane rolety. Mam zamiar zakupić piec oraz zasobnik na ciepłą wodę na 140l.Zastanawiałem sie na piecem ze Stąporkowa ECO-TECH z podajnikiem 18 kW. Tak więc moje pytanie czy taki piec wystarczy i co sądzicie na jego temat.Niestety w miejscowości w której znajduje się dom nie ma gazu - bo sprawa była by prosta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 18.08.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam Kilka informacji na temat mojego budynku: powierzchnia 140 m2 z garażem, budynek nowy, oceplony styropianem 15 cm, brak piwnic, w oknach zainstlowane rolety. Mam zamiar zakupić piec oraz zasobnik na ciepłą wodę na 140l. Zastanawiałem sie na piecem ze Stąporkowa ECO-TECH z podajnikiem 18 kW. Tak więc moje pytanie czy taki piec wystarczy i co sądzicie na jego temat. Niestety w miejscowości w której znajduje się dom nie ma gazu - bo sprawa była by prosta. Pozdrawiam Wystarczy i to z hukiem, jeszcze zapas zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts