mynia_pynia 18.08.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Czy ktoś może mi wytłumaczyć łopatologicznie jak działa obecnie wyszukiwarka, co należy zaznaczyć, żeby znalazło szukaną frazę (oczywiście można przez google to zrobić, co czynię). Odkąd się zmieniło forum nie mogę znaleźć interesujących mnie tematów. Teraz przykład: Jestem zalogowana, daje zaawansowane szukanie, wpisuje podłoga na legarach, szukaj zawartości postów, na forach (gdzie zaznaczyć że w forum wnętrza?), data dowolna i szukaj teraz. I w wynikach pojawia mi się "Niestety - brak wyników. " Nosz qur... mać. Jeśli taki wątek był to sorry, ale nie umiem wyszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 18.08.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Temat nie ważny - znalazłam. I to kolejna zasada, że jak się porządnie wq... to zawsze się znajdzie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.08.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 daje zaawansowane szukanie, wpisuje podłoga na legarach, szukaj zawartości postów, na forach (gdzie zaznaczyć że w forum wnętrza?), data dowolna i szukaj teraz. Lepsze jest to "niezaawansowane" >> http://forum.muratordom.pl/search.php?search_type=1 Jeśli wiesz, że był taki temat: * po wpisaniu 'podłoga na legarach' w menu obok zaznaczasz 'szukaj tylko tytułów' * w "Dodatkowe opcje" przy "Szukaj na forum" wybierasz dział "Wnętrza" * na dole "Pokaż wyniki jako: tematy" reszta ustawień wedle własneog życzenia Można też wpisać: podłog* legar* (gwiazdka zastępuje dowolny ciąg znaków) i szukać na wszystkich forach - jest sporo wyników Więcej o wykorzystaniu wyszukiwarki >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163750-WYSZUKIWARKA-naprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts