szmurka 18.08.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 witam, zastanawiam się z mężem nad przeprowadzką z Gdańska do Szczecina i powoli zaczynamy się rozglądać w ofertach szczecińskich developerów. Zupełnie się nie orientuję w tamtejszym rynku i prosiłabym o opinię ze strony osób, które kupiły mieszkania w ciągu ostatnich miesięcy/roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaska 21.08.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witaj, moja przyjaciółka niedawno się przeprowadziła do Szczecina, wiem, że dostała jakiś rabat od developera, mogę popytać jeśli to jeszcze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szmurka 21.08.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 a zapytaj jeśli możesz, rabatów nigdy nie za dużo a co to za rabat konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaska 09.09.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 dają 10% na usługi dla ludzi, którzy dowiedzieli się o nich z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.klimka 10.09.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ostatnio również przeprowadziłam się od Szczecina i mieszkanie kupiłam poprzez biuro nieruchomości. Załatwili za mnie wszystkie 'papierki', poczęstowali kawą a do tego nie pobierają prowizji od kupującego. Mowa tutaj o Inwestor Nieruchomości . Jeśli dalej jesteś zainteresowana kupnem mieszkania to mają również dużą bazę mieszkań od deweloperów. http://www.inwestor.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szmurka 11.09.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 dzięki dziewczyny za informacje, w lexie już sobie coś wybraliśmy i przyjezdzamy na oglądanie niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaska 12.09.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 może pokaż jakie wybraliście? pozachwycamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szmurka 12.09.2010 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 http://www.lex-house.pl/ofertydetal.php?oferta_id=76625 zachwycać się proszę, czas START Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts