wampir_wawelski 19.08.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam serdecznie, planuję rozpoczęcie starań o pozwolenie na budowę, z przeglądu wszystkich dokumentów widzę, że muszę przedstawić drogę/dojazd z działki do drogi publicznej. Moja droga jest teraz w sądzie, trwa postępowanie o ustanowienie służebności gruntowej, własnie na ten dojazd. Droga jest wyznaczona przez biegłego, ale z uwagi na różnce perturbacje z rzeczoznawcą będzie to trwało jeszcze sporo.Czy może wiecie, jak to wygląda z formalnego punktu widzenia, czy mogę donieść do urzędu potwierdzenie ustalenia drogi służebnej, pomimo, że ta sprawa jeszcze trwa?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castaway 19.08.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Skąd weźmiesz potwierdzenie ustalenia służebności skoro sprawa jeszcze trwa? Najlepiej to idź do urzędnika ze Starostwa Powiatowego i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
task55 20.08.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Raczej nie licz ze pójdą na tekie ustepstwo, nie ma drogi nie ma pozwolenia na budowe. Ja sam teraz jestem w trakcie zakupu gruntu pod droge i sam podział trwa juz pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts